کد خبر 162375
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۳

دارچین برای مقابله با سرماخوردگی و گریپ خوب است،دارچین سرشار از «آلدئید سینامیک» است که یک آنتی باکتری، ضدویروس و ضدانگل بسیار قوی محسوب می‌شود

به گزازش گروه خواندنی مشرق، دارچین یکی از ادویه های بسیار مقوی است که می توان آن را در هر خانه ای پیدا کرد. بسیاری از ما تا اسم دارچین را می شنویم نا خودآگاه به یاد حلیم میافتیم. در این مطلب نگاهی داریم به مهم ترین خواصی که دارچین  و اینکه چگونه می توانیم از آن بهترین نتیجه را بگیریم:

این ادویه معطر سیستم ایمنی بدن را تحریک و تقویت می‌کند. یک قاشق چای‌خوری دارچین و دو عدد چوب میخک را در یک فنجان آب گرم بریزید. در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید بجوشد.سپس از روی شعله برداشته و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. به این محلول آب نصف لیموترش و یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید. هر روز یک تا دو بار از این محلول میل کنید تا سرماخوردگی‌تان درمان شود.

دارچین نفخ را از بین می‌برد، همان طور که گفتیم دارچین خواص ضدعفونی‌کنندگی دارد و برای همین از فلور روده محافظت می‌کند. دارچین گرفتگی عضلات معده و روده را برطرف می‌کند و با نفخ مقابله کرده و اسهال را رفع می‌کند.



دارچین انرژی‌زاست و روی جسم و روح ما تأثیر گذاشته و انرژی‌مان را بالا می‌برد. برای همین اگر احساس خستگی و کسالت می‌کنید به سراغ دارچین بروید.

دارچین میزان تری‌گلیسیرید و کلسترول را پایین می‌آورد،دارچین میزان گلیسمی خون را پایین می‌آورد و به همین دلیل میزان کلسترول خون و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد. نتایج یک پژوهش پاکستانی نشان می‌دهد مصرف روزانه یک تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان تری گلیسیرید را ۲۳ تا ۳۰ درصد و میزان ldl را به میزان ۷ تا ۲۷ درصد کاهش می‌دهد.

دارچین با پیری مقابله می‌کند و حاوی میزان قابل توجهی تانین است که قدرت آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد و به همین دلیل با رادیکال‌های آزادی که باعث پیری سلول‌ها می‌شود مقابله می‌کند. روزانه یک قاشق چای‌خوری به غذاهای خود اضافه کنید. توجه داشته باشید که در مصرف دارچین نیز دچار افراط نشده و بیش از یک قاشق در روز از این ادویه استفاده نکنید.



دارچین میزان گلیسمی را پایین می‌آورد و با افزایش گلیسمی بعد از صرف غذا مقابله می‌کند و به همین دلیل باعث می‌شود افراد دیابتی برای صرف غذا کمتر دچار مشکل شوند.نتایج یک پژوهش پاکستانی که در سال ۲۰۰۳ انجام گرفته است نشان می‌دهد مصرف روزانه یک تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به میزان ۱۸ تا ۲۹ درصد کاهش می‌دهد.

دارچین اشتها را افزایش می‌دهد و تحریک کننده غدد بزاق و غشای مخاطی معده محسوب می‌شود. این ادویه معطر تشکیل شده از یک ترکیب قوی به نام آلدئید سینامیک است که به طور طبیعی اشتها را افزایش می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ساسان ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    0 0
    اقا ممنون خبر خوبی بود. در مورد ادویه ها مطلب اگه می شه کار کنید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس