به گزارش مشرق، "الکس جونز" فعال آمريکايي که دست داشتن دولت آمريکا در حملات 11 سپتامبر 2001 به برجهاي مرکز تجارت جهاني اين کشور را فاش کرده بود، با انتشار گزارشي، تدابير امنيتي سختگيرانهاي را که اخيرا در فرودگاههاي آمريکا اتخاذ ميشود را ناشي از سياستهاي کنترلي لابيهاي صهيونيستي و پشتپرده توصيف کرده است.
وي با اشاره به انتقادات فراواني که نسبت به استفاده از دستگاه اسکن عريان بدن در فرودگاههاي آمريکا بيان شده، به پيشبيني دکتر "ريچارد دي" يکي از افراد نزديک به خانواده "راکفلر" ثروتمند يهودي آمريکايي که روابط نزديکي با لابيهاي صهيونيستي داشته و دارند، اشاره ميکند.
ريچارد دي در سال 1969 طي سخناني به اعمال شدن تدابير سختگيرانه براي مسافرت مردم اشاره کرده بود و گفته بود: در سفر کردن بسيار محدود خواهيد شد. مردم براي سفر کردن به مجوز نياز خواهند داشت و براي آن هم بايد دليل خوبي داشته باشند. اگر شما دليل مناسبي براي سفر نداشته باشيد، اجازه سفر کردن هم نخواهيد داشت.
وي افزود: بعدها، دستگاههايي به کار گرفته ميشود که در زير پوست شما کار گذاشته خواهد شد و با توجه به کدگذاريهاي خاص آن، هويت شما را شناسايي ميکنند.
جونز توضيح ميدهد: "حمله تروريستي ناموفق" زمستان گذشته موجب شد تا راه براي اعمال تدابير بسيار سختگيرانه در فرودگاهها، و امنيتي کردن اوضاع باز شود. اين در حالي است که شبهات زيادي در مورد تلاش يک تبعه نيجريه براي بمبگذاري در هواپيماي مسافربري آمريکا وجود دارد.
بر اساس اين گزارش، عمر فاروق عبدالمطلب، تبعه نيجريه در روز 25 دسامبر متهم به تلاش براي انفجار يک هواپيماي مسافربري آمريکا با 290 مسافر شد.
اما در حالي که دولت آمريکا با واکنش شديد به اقدام ناموفق اين جوان نيجريهاي آن را بهانهاي براي تشديد نظارت بر مسافران قرار داد، برخي کارشناسان با استناد به برخي ابهامات اين ماجرا، سازمانهاي امنيتي آمريکا را به طرحريزي اين حادثه متهم ميکنند.
از جمله اين ابهامات، مسئله گذرنامه نداشتن اين جوان اهل نيجريه است که هنوز مشخص نيست وي بدون داشتن گذرنامه چطور توانسته از پستهاي مختلف بازرسي عبور کرده و خود را به هواپيما برساند.
الکس جونز در اين باره مينويسد: به غير از مسئله گذرنامه، اين تبعه نيجريه که ظاهر فقيرانهاي نيز داشته است، توسط فرد مشکوک و شيکپوشي همراهي ميشده که ظاهرا يک مامور اطلاعاتي بوده است. در حقيقت همين فرد بود که بليط 2200 دلاري پرواز مذکور را براي اين جوان خريداري کرد.
اين در حالي است که هيچ اطلاعاتي از اين فرد در دست نبوده و مشخص نيست که چرا دولت هيچ تحقيقي در مورد او انجام نميدهد.
اين گزارش در ادامه با يادآوري بازرسيهاي دشواري که در فرودگاههاي آمريکا انجام ميشود، عبور يک فرد به همراه کمربند انفجاري را غيرممکن دانسته و مينويسد: اين واقعه نيز مانند موارد مشابه توسط گروههاي پشت پرده طراحي شده و مامورين اطلاعاتي نيز آن را اجرا کرده اند.
يکي از افراد نزديک به خانواده راکفلرها، سال 1969 از تشديد تدابير امنيتي براي مسافرتها خبر داده بود که برخي از کارشناسان تدابير سختگيرانه اخير در فرودگاههاي آمريکا را تحقق اين پيشبيني ميدانند.