کد خبر 161442
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰

یکی از ادویه هایی که روزانه در غذاهای مختلف از آن استفاده میکنیم فلفل است ولی در عین حالی که پرکاربرد است اما کمتر آن را می شناسیم.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، فلفل در دو نوع قرمز و سیاه در هر مغازه ای وجود دارد و می توانید آن را تهیه کنید اما انتخاب از میان این دو شاید کار سختی باشد. فلفل قرمز خواص بسیار زیادی دارد و مطالب گسترده ای نیز در مورد آن وجود دارد اما فلفل سیه به نوعی مظلوم واقع شده است و در این مطلب قصد داریم با تعدادی از خواص آن بیشتر اشنا شویم:

*فلفل سیاه فعالیت مجاری گوارشی را تقویت می‌کند و علاوه بر بهبود فرآیند هضم غذا، تحریک کننده ترشحات بزاقی است. این ادویه هم چنین در بهبود عملکرد معده نقش مفیدی دارد.

*این فلفل دارای خواص درمانی عصبی است و برای آرامش و  مسکن دردهای عصبی می توان از آن استفاده کرد. همچنین دردهای ناشی از دندان درد و کرم خوردگی را نیز درمان می کند.



*فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک می‌کند و پیامی ‌به معده می‌فرستد که باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا می‌شود. وجود اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئین‌ها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است.

*ترکیب تند موجود در فلفل سیاه به نام پیپرین از طریق مهار تشکیل سلولهای چربی جدید باعث پیشگیری از تجمع چربی و چاقی می‌شود و به شما کمک می کند تا از شر چربی های اضافی خلاص شوید.



*فلفل سیاه هم چنین خواص آنتی‌اکسیدانی فوق العاده‌ای دارد. این ادویه تاثیر فوق‌العاده‌ای برای مقابله با رشد باکتری‌های مضر بویژه در روده دارد.

*یکی دیگر از خواص فلفل بادشکن بودن آن است و می توانید از ان در کنارحبوبات استفاده کنید تا باد کمتری در معده شما جمع شود. همچنین فلفل از ترش کردن بعد از پرخوری جلوگیری می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس