هادی حیدری در کنار فریدالدین حدادعادل-دبیرستان فرهنگ-سفر به اصفهان سال 1373
وی پس از اتمام دوران دبیرستان خود و پشت سر گذاشتن کنکور در سال 1375 در رشته کارشناسی نقاشی در دانشکده هنر و معماری مشغول به تحصیل میشود. دوران تحصیل او در دانشگاه مقارن با دوره دوم خرداد میشود و از آنجا که دیدگاه وی به جناح چپ وقت و اصلاحطلبهای آینده نزدیک بود و همین باعث اختلاف و ناهماهنگی او با مدیران مدرسه فرهنگ شده بود، لذا در سال 1376 به ستاد خاتمی میپیوندد و از تبلیغ کنندگان وی میشود.
تالار حافظیه کاخ سعدآباد-روز جوان- اردیبهشت 1382
پس از به پیروزی رسیدن خاتمی و راه اندازی جشنواره نشریات دانشجویی برای حمایت و مطرح کردن دانشجویان افراطی دفتر تحکیم وی در دوره دوم این جشنواره در سال 77 رتبه دوم را کسب میکند.
حیدری در سال 1378 با راهاندازی فتنه 18 تیر توسط اصلاحطلبان به جمع دانشجویان برانداز میپیوندد. در همین سال او به دلیل خوش خدمتیهایش به تجدیدنظرطلبان به عنوان داور بخش کاریکاتور سومین دوره جشنواره نشریات دانشجویی انتخاب میشود.
در همین سال نیز به عنوان دبیر سرویس طرح و کاریکاتور ارگان رسمی حزب منحله مشارکت یعنی روزنامه زنجیرهای مشارکت انتخاب میشود.
حنیف مزروعی(فتنهگر فراری و ساکن بروکسل)-هادی حیدری-آرش غفوری(فتنهگر فراری و ساکن آمریکا)-مصطفی معین
پس از تعطیلی روزنامه مشارکت روزنامه نوروز(به مدیر مسئولی محسن میردامادی) به ارگان رسمی حزب منحله و افراطی مشارکت تبدیل شد که حیدری در این روزنامه نیز دبیری سرویس طرح و کاریکاتور را در سالهای 1379 و 1380 برعهده داشت.
تعبیر روزنامههای زنجیرهای به آن جهت استفاده میشود که تمامی روزنامههای متعلق به جریان به اصطلاح اصلاحطلب از یک مرکز واحد اداره و مدیریت میشدند و میشوند، هادی حیدری نیز در دوران دوم خرداد علاوه بر دبیری سرویسهای طرح و کاریکاتور روزنامههای فوق الذکر، وی با روزنامههای زنجیرهای دیگر چون: جامعه(به مدیر مسئولی حمیدرضا جلاییپور)، نشاط(به مدیر مسئولی لطیف صفری)، عصر آزادگان(به مدیر مسئولی غفور گرشاسبی)، آفتاب امروز(به مدیر مسئولی فریدون عموزاده خلیلی)، یاس نو(محمد نعیمیپور) و هفتهنامه عصر ما(ارگان رسمی سازمان مجاهدین انقلاب) به عنوان کاریکاتوریست همکاری میکرد.
همکاری حیدری با روزنامههای زنجیرهای حتی با توقیف مطبوعاتی که به دلیل جرایم امنیتی از انتشارشان جلوگیری شده بود متوقف نشد بلکه در سال 1382 مدیر هنری روزنامه وقایع اتفاقیه(به مدیر مسئولی مصطفی خانزادی) میشود وسپس به عنوان دبیر سرویس طرح و کاریکاتور روزنامه اقبال در سالهای 1383 و 1384 میشود. از سال 1384 تا سال 1388 نیز به عنوان دبیر سرویس کاریکاتور ارگان رسمی حزب غیرقانونی اعتماد ملی انتخاب میشود و از همانجا ارتباط صمیمانهای با مسیح علینژاد برقرار میکند.
وحید پوراستاد(کارمند رادیو فردا رسانه رسمی سازمان جاسوسی سیا)-هادی حیدری-مسیح علینژاد-کسری نوری- تابستان 86-دفتر روزنامه اعتماد ملی
وی همچون دوست صمیمیش علینژاد از جمله افرادی بود که کباب کروبی را خورد اما به موسوی رای داد. وی که نفوذی حزب منحله وغیرقانونی مشارکت در روزنامه اعتماد ملی بود تا بتوانند کروبی و حزبش را در راستای اهداف خودشان راه ببرند.
در کارنامه او در دوران اصلاحات دبیری شورای مرکزی حزب منحله مشارکت نیز دیده میشود. او در سال 1383 نیز کتابی درباره بیان کاریکاتورهای اصلاحات با همکاری یکی از انتشاراتهایی که کتابهای روشنفکران برانداز را چاپ میکند، منتشر کرد.
حیدری با همکاری یحیی تدین، کیوان زرگری و حسن کریمزاده(از کاریکاتوریستهای روزنامههای زنجیرهای و دوست صمیمی کاریکاتوریستهای اسرائیلی) سایتی برای انتشار کاریکاتورهای خودشان راهاندازی کردند.
او همچنین عضو تشکل غیرقانونی انجمن صنفی روزنامهنگاران بود. وی همچنین در تحصنها و تجمعات غیرقانونی این تشکل حضوری فعال داشت. به سبب عضویت در این تشکل غیرقانونی وی در اردیبهشت سال 1385 به همراه دیگر روزنامهنگاران چون عبدالرضا تاجیک(عضو گروهک غیرقانونی نهضت آزادی و از محکومان فتنه 88 و فتنهگر فراری و ساکن پاریس) و ماشاالله شمس الواعظین(همکار شبکه سلطنتی بیبیسی فارسی) به هلند سفر میکند و با الیزابت چنی دختر دیک چنی و مسئول دفتر حمايت از دموكراسي و آزاديهاي مدني در وزارت خارجه آمريكا رايزنيهايي انجام میدهد. گفتنی است او از طریق انجمن صنفی روزنامهنگاران به عضویت فدراسیون بین المللی روزنامهنگاران وابسته به سازمان جاسوسی سیا در میآید.
هادی حیدری در کنار مسیح علینژاد-خیابان حجاب-سخنرانی موسوی
پس از شروع فتنه در سال 1388 وی با شرکت در تجمعات و اغتشاشات و آشوبهای غیر قانونی به جمع براندازان نظام جمهوری اسلامی پیوست اما همانند دیگر اعضای حزب متبوعش به زندان نرفت. وی در بیرون از زندان مسیر دیگری را در فتنه دنبال میکرد، او با کشیدن طرحها و کاریکاتورهایی از زندانیان امنیتی اعم از مرتبطین با گروهک تروریستی منافقین تا طرفداران تجزیه ایران قصد آن داشت تا نام محکومان امنیتی را بر سر زبانها زنده نگهدارد.
سولماز ایکدر-نفیسه زارعکهن-اعظم ویسمه-سروش فرهادیان-هادی حیدری-مجتبی فتحی- 22 خرداد 91-دفتر شرق
از دیگر اقدامات ضد امنیتی وی در دوران فتنه میتوان به برنامهریزی برای تجمعات عناصر ضد انقلاب به بهانه دعای کمیل و دیدار با خانوادههای محکومان امنیتی اشاره کرد. او این کار را با همکاری فاطمه عربسرخی دختر فیض الله عربسرخی و علیرضا طاهری و محمد شفیعی انجام میداد.
در آخرین اقدام او میتوان به کاریکاتوری که وی در روزنامه زنجیرهای شرق کشیده است اشاره کرد که وی در آن به رزمندگان دفاع مقدس اهنات کرده است. وی در این کاریکاتور این مطلب را به مخاطب القاء میکند که رزمندگان دفاع مقدس چشم بسته به جبهههای حق علیه باطل میرفتند.
او به همراه همسر وفرزندش این روزها از پای ثابتهای تجمعات محکومان فتنه سال 88 که در منازل برخی از محکومان امنیتی یا خانوادههای محکومان امنیتی برگزار میشود، میباشند.
منبع: موسسه دیده بان