به گزارش مشرق به نقل ازايسنا ،سيد شمسالدين حسيني ، درباره راهکار دولت براي جلوگيري از کاهش سپردههاي بلندمدت پس از هدفمند کردن يارانهها اظهار کرد: افراد ميتوانند منابع خود را به بانک، بازار سرمايه يا فعاليتهاي غير مولد وارد کنند اما آنچه که به سلامت اقتصاد کمک ميکند ورود منابع به بازارهاي پول و سرمايه است.
وي ادامه داد: يکي از توفيقات دولت در چند سال گذشته اين بوده که از تبديل بازار کالاهاي با دوام به بازارهاي مالي جلوگيري کند و پول در جاي مناسب خودش بکار گرفته شود. امروز ديگر بازارهايي مثل خودرو، موبايل يا مسکن بازارهايي براي سرمايهگذاري نيستند و صرفا از آن ها به عنوان يک کالاي با دوام استفاده ميشود. دولت توانسته وجوه مالي را به جريانهاي مولد و سالم هدايت کند که اين کار پس از هدفمند کردن يارانهها هم دنبال خواهد شد.
حسيني گفت: يکي از حوزههاي سالم که هم به سپردهگذار خدمت ميکند و هم به سرمايهگذار تسهيلات ميدهد بازار پول است و منابعي که به صورت ميان مدت و بلند مدت در حوزه بانکي بکار گرفته ميشود.البته سپردههاي کوتاه مدت هم براي نظام بانکي مفيد هستند اما سپردههاي بلندمدتتر را بهتر ميتوان مديريت کرد.
وي گفت: ما اواخر سال گذشته در تدوين بسته سياستي ـ نظارتي براي سال 89 متوجه شديم که متوسط مانايي و پايداري سپردهها بالاتر رفته است. اين امر نشاندهنده اين است که سپردهگذاران در کل ترجيح ميدهند پولشان در بانک بماند چون هم امنيت دارد، هم سودآور است و هم در جهت خدمت و سازندگي بکار گرفته ميشود.
وزير امور اقتصادي ودارايي تاکيد کرد: در هنگام هدفمند کردن يارانهها دولت تدبيري خواهد کرد که باز هم منابع مردم در بازارهاي جذاب و سالم به گردش در بيايد و در دستور کارمان اين است که حتي اگر مردم علاقهمند باشند بتوانند بخش کوچکي از اين وجوه را هم از طريق سازوکاري در بازار پول و سرمايه به کار گيرند.
حسيني تصريح کرد: بنابراين يکي از برنامههاي ما اين خواهد بود که جذابيت ماندگاري پول را در بازار بانک و سرمايه بالا ببريم.
کد خبر 16071
تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۳
- ۰ نظر
- چاپ
وزير امور اقتصادي و دارايي از تدبير دولت براي افزايش جذابيت ماندگاري منابع يارانه نقدي مردم در حسابها خبر داد.