رابرت دسیل وسترو تهیه کننده اصلی تحقیقات از دانشگاه اوهایو در آمریکا گفت: این تحقیقات نشان داد که مصرف یک سیب در روز به مدت چهار هفته، 40 درصد میانگین یک ماده در خون را که با بیماری تصلب الشرایین در ارتباط است، کاهش میدهد.
این تحقیقات نشان داد: سیب میانگین کلسترول بد خون را کاهش میدهد که باعث تصلب الشرایین میشود.
دسیل وسترو بر موثر بودن مصرف سیب تاکید کرد و گفت: آنتی اکسیدان موجود در سیب بسیار بهتر از آنتی اکسیدن موجود در دیگر نوشیدنیها و غذاها مثل چای سبز و عصاره گوجه فرنگی از نقطه نظر پایین آوردن میانگین کلسترول بد خون است.
سیب سرشار از آنتی اکسیدان های قوی از جمله فلاونوئید و پلیفنول است و بر اساس نتایج مطالعات، تاثیر آنتی اکسیدان 100 گرم سیب برابر با جذب 1500 میلیگرم ویتامین C است.
آنتی اکسیدانها به جنگ بیماری آنفلوانزا میروند. سیب دارای مقادیر فراوانی ویتامین و مواد معدنی است که باعث تقویت خون میشود.
سیب همچنین دارای اسید مالیک و اسید تارتاریک است که از اختلالات کبدی و هاضمه پیشگیری میکند.
سرکه سیب که به عنوان نوشیدنی از آن استفاده میشود؛ از ایجاد سنگ کلیه پیشگیری میکند. سرکه سیب، مسکن دردهای مفاصل است.
پوست سیب نیز حاوی پکتین است که با تهیه گالاکترونیک میتواند مواد سمی را از بدن بیرون کند.
خوردن سیب برای رفع بیماریهای چاقی، سردرد، التهاب مفاصل، التهاب مثانه، کم خونی، سل، التهاب اعصاب، بی خوابی، زکام، سنگهای کیسه صفرا، انگل، بوی بد دهان و پیوره مفید است.