به گزارش مشرق، حسن فراهانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کمرنگ شدن متغیرهای فرهنگی در بانوان دليل پدیده بدحجابی به عنوان یک معضل اجتماعی است.
وی افزود: مبادرت به حفظ حجاب تنها در هنگام مواجهه با گشتهای ارشاد یا حضور در محیطهای اداری نشان میدهد که حفظ حجاب برای افراد بیحجاب یک ارزش نيست.
این جامعه شناس با بیان اینکه حفظ حجاب یا دگرگونی اعتقادی با گشت ارشاد به وجود نمیآید، گفت: برای حل این معضل باید به جای توجه به معلول در پی یافتن علت بود.
فراهانی گسترش و شناسایی متغیرهای فرهنگی در جامعه را بهترین روش برای ترویج حفظ حجاب در جامعه دانست و افزود: آشنایی جامعه با ارزشها، متغیرهای فرهنگی، سنت و مذهب سبب میشود حفظ حجاب تبدیل به امری دایمی شود.
این جامعه شناس باورسازی و شناساندن ارزش حفظ حجاب را وظیفه خانواده، رسانهها و سایر بخشهای فرهنگی- تحقیقاتی کشور دانست.
وی با بيان اینکه با حجاب ساختن بخش بدحجاب جامعه نیاز به یک پروسه بلند مدت دارد و با نسخه یک شبه حل نمیشود، اذعان کرد: اگر اعلام شود از فردا هیچ خانم بدحجاب یا بیحجابی حق خروج از منزل ندارد تنها ظاهر جامعه اصلاح میشود و مشکل حجاب و ایجاد ارزش و اعتقاد به این فریضه الهی همچنان بیتغییر خواهد ماند.
فراهانی افزود: اجبار در با حجاب ساختن افراد بیحجاب و بد حجاب در یک شب یا یک زمان کوتاه سبب شکاف بین نسلی خواهد شد و آسیبهای فراوانی را برای جامعه به همراه خواهد داشت.
رییس مرکز آموزش جنگ نرم نهاد رهبری در دانشگاهها، اصلاح رفتار برخی از مسؤولان و خانوادهها را از جمله عوامل ارزش زا برای حفظ حجاب دانست و تصریح کرد: باید نقاط آسیب در فرهنگ، تاریخ، مذهب، نظام اجتماعی و سنت افراد را بررسی کرد و بعد از کشف علتها با معلول برخورد شود.
رییس مرکز آموزش جنگ نرم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: بیحجابی با نسخه یک شبه حل نمیشود.