مراسم معارفه مدیرعامل جدید بانک ملت با حضور دکتر حسن کیائی مدیر کل بانک و بیمه و دکتر قریشی مدیر کل حوزه دفتر وزارتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، مدیرعامل بانک تجارت، اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانکهای کشاورزی، تجارت، رفاه و ملت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در این مراسم دکتر فرشید فرخ نژاد به طور رسمی و با حضور مدیرکل دفتر امور بانک و بیمه وزیر اقتصاد و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت امور اقتصادی و دارایی سکان مدیرعاملی بانک ملت را به دست گرفت.
کیائی: امروز سکان هدایت بانک ملت به مدیری شایسته و توانمند سپرده شد
دکتر حسن کیائی، مدیرکل دفتر امور بانک و بیمه وزارت اقتصاد در این جلسه با تکریم خدمات شایسته و ماندگار رضا دولت آبادی، با ذکر خیری از وی، بسیاری از دستاوردهای کنونی این بانک را مرهون زحمات و تلاشهای شبانهروزی ایشان دانست و گفت: جایگاه رفیع بانک ملت در نظام بانکی کشور نشاندهنده این است که این بانک می تواند به طور همزمان اهداف مختلفی را محقق کند.
وی با اشاره به انتظارات از بانک ملت و ذینفعان متعدد آن گفت: سبک مدیریتی در بانک ملت باید به نحوی باشد که نه تنها منافع سهامداران حفظ شده و سودآوری بانک افزایش یابد، بلکه رضایت سایر ذینفعان از جمله سپردهگذاران، تولیدکنندگان و مردم نیز جلب شود.
مدیرکل بانک و بیمه وزارت اقتصاد گفت: بانک ملت، در تمامی حوزهها پیشگام و دستاوردهای متعددی داشته است.
به گفته کیائی، توجه به بانک ملت زیاد است و این توجهات ناشی از نقشی است که این بانک هم در اقتصاد کشور و تأمین مالی بنگاههای تولیدی دارد و هم برای آحاد مردم امکان نقل و انتقالات مالی، ایجاد دسترسی مالی و سیستم پرداخت هوشمند را فراهم میکند.
وی با اشاره به توانمندی و سوابق دکتر فرشید فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت گفت: سکان هدایت بانک ملت امروز در دستان مدیری توانمند و شایسته قرار گرفت. دکتر فرخ نژاد از نظر دانش و تخصص در کنار اخلاق و بزرگ منشی در نظام بانکی کشور نمونه هستند و امیدواریم که مسیر پر افتخار بانک ملت به بهترین نحو ادامه پیدا کند.
وی به نقل از وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز اظهار داشت: با توانمندیهایی که از نظر شخصیتی، تجربه، علم و دانش در آقای فرخ نژاد وجود دارد، مسیر پرافتخار بانک ملت با قدرت ادامه پیدا خواهد کرد و امیدواریم در ارزیابیهای بعدی شاهد این رشد و ترقی باشیم.
فرخ نژاد: با همراهی مدیران و کارکنان، می توانیم ظرفیت های بانک ملت را توسعه دهیم
دکتر فرشید فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم دولت آبادی مدیرعامل فقید بانک ملت، از اعتماد سهامداران عمده، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی و همچنین اعضای هیأت مدیره بانک ملت تشکر و قدردانی کرد.
وی اظهار داشت: بانک ملت، بانکی است که بزرگان نظام بانکی در آن خدمت کردهاند و سوابق بانک نشان دهنده این امر است که باید با تدبیر و سخت کوشی مسیر رو به رشد بانک ملت را ادامه دهیم.
فرخ نژاد افزود: یقین دارم برای حفظ و ارتقاء دستاوردهای بانک ملت با توجه به همدلی و همافزایی هیأت مدیره و مجموعه بزرگ بانک می توانیم اقداماتی اثربخش و رو به جلو داشته باشیم.
مدیر عامل بانک ملت، ظرفیتهای توسعهای این بانک را بی شمار عنوان کرد و گفت: بانک ملت از اولین بانکهایی بود که چارچوب فرآیندهای کسب و کار را به صورت نظام مند به جامعه معرفی کرد.
فرخ نژاد توجه همزمان به موضوعات مختلف را لازمه پیشرفت و توسعه دانست و گفت: توسعه فناوری اطلاعات و توجه ویژه به بانکداری دیجیتال در دستور کار قرار خواهد گرفت و در کنار آن باید از سرآمدی و پیشتازی بانک در حوزههای مختلف مراقبت شود و از ظرفیتهای موجود به بهترین شکل ممکن استفاده نمود.
وی ستاد بانک را طراح برنامهها، استراتژیها و راهبردها و حوزه صف را بازوی اجرایی و کارآمد آن دانست و گفت: توجه همزمان به هر دوی این حوزهها باید در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم حداکثر استفاده را از ظرفیتهای بانک داشته باشیم.
مدیرعامل بانک ملت، بانکداری خُرد را متولی محصولات مشتری پسند و کاهنده ریسک تمرکز در بانک و بانکداری شرکتی را متولی محصولات مورد نیاز کسب و کارها و شرکتهای بزرگ دانست و در این خصوص توجه همزمان به حوزه بانکداری خُرد و شرکتی را خواستار شد.
وی به ظرفیتهای حوزه ارزی و بینالملل بانک اشاره کرد و گفت: حوزه بینالملل در تثبیت فضای کسب و کار و ارتقای سودآوری بانک نقش ویژهای دارد و باید نیازمندیهای صنایع پیشران همچون صنعت نفت، گاز و فولاد مورد توجه قرار گیرد. اگرچه در شرایط تحریمهای ظالمانه و ناعادلانه حاکم بر کشور قرار داریم اما میتوانیم با ایجاد راهکارهای مناسب، فعالیتهای خود را توسعه و ظرفیتها را ارتقاء دهیم.
فرخ نژاد، بانک ملت را دارای ذینفعان متعددی دانست و ارزش آفرینی برای بخشهای پیشرو و اثرگذار کشور را خواستار شد و گفت: باید طبق برنامه پیش برویم تا ارزیابی های عملکرد خوبی متناسب با آن داشته باشیم.
وی رشد و توسعه سرمایه انسانی بانک متناسب با امکانات و ظرفیتهای قانونی را از دغدغههای خود دانست و گفت: توجه ویژه به سرمایه انسانی و رشد و توسعه این حوزه در کنار جبران خدمات متناسب با امکانات در اختیار و ظرفیت های قانونی در دستور کار قرار خواهد داشت.