‌‌‌

طی این سال‌هایی که از بازداشت زینب جلالیان، عضو گروهک تروریستی پژاک، گذشته، رسانه‌های ضدانقلاب وابسته به گروهک پژاک و کومله، تلاش کردند تا او را یک فعال مدنی و مددکار اجتماعی معرفی کنند.  

سرویس سیاست مشرق- جعل تصاویر زینب جلالیان، عضو تروریست گروهک پژاک بار دیگر در شبکه‌های اجتماعی خبرساز شده است. اینبار شبکه اینترنشنال با جعل تصویر جلالیان، سعی دارد یک تروریست را فعال مدنی جا بزند!

زینب جلالیان ۱۴ ساله بود که در سال ۷۵ در منطقه پنجوین کردستان عراق، به عضویت گروهک تروریستی پژاک درآمد. جلالیان پس از حدود ۱۰ سال آموزش نظامی، سال ۱۳۸۶ در منطقه کرمانشاه، شناسایی و بازداشت شد. جلالیان یک سال بعد، به دلیل اقدام مسلحانه علیه جمهوری اسلامی ایران، عضویت در گروهک پژاک، حمل و نگهداری سلاح و تجهیزات نظامی، فعالیت تبلیغی به نفع گروه‌های مخالف نظام، به اعدام محکوم شد. اما در سال ۱۳۹۰ شامل عفو رهبر جمهوری اسلامی شد و حکم وی به حبس ابد کاهش پیدا کرد.

طی این سال‌هایی که از بازداشت زینب جلالیان گذشته، رسانه‌های ضدانقلاب وابسته به گروهک پژاک و کومله، تلاش کردند تا او را یک فعال مدنی و مددکار اجتماعی معرفی کنند.

در راستای این تلاش‌ها، تصاویر آموزش‌های زینب جلالیان در مقرهای نظامی پژاک را پنهان کرده و از انتشار آن در فضای مجازی جلوگیری کردند. از زینب جلالیان تنها یک تصویر مشخص وجود داشت که در آن تصویر نیز اسلحه به دست دارد و رسانه‌های معاند ناچار شدند با فتوشاپ، تصویر جلالیان را جعل کرده و اسلحه را حذف کردند.

وقتی اینترنشنال تروریست را فعال مدنی جا می‌زند

وقتی اینترنشنال تروریست را فعال مدنی جا می‌زند

این اقدام ناشیانه در سال‌های اخیر از سوی رسانه‌های معاند صورت گرفته بود و تلاش می‌شد تا با برچسب‌های حقوق بشری، جرائم و اتهامات زینب جلالیان تحریف شود. روایت وارونه این رسانه‌ها از ماجرای زینب جلالیان در چهره‌ه‌های سیاسی و رادیکالی ایران و همچنین نهادهای بین‌المللی تکثیر شد. زهرا رهنورد، همسر میرحسین موسوی سال ۸۹ در پیامی، علیه حکم اعدام زینب جلالیان موضع گرفته بود. او به این بهانه خواستار لغو اعدام در ایران شده بود.

برخی سازمان‌ها نظیر «عدالت برای ایران» و Redress در گزارشاتی چند صفحه‌ای، به این بهانه علیه دولت و دستگاه قضایی ایران به سازمان ملل شکایت کرده بودند، اما اکنون با گذشت چند سال، نوبت به شبکه اینترنشنال رسیده تا بار دیگر تصاویر زینب جلالیان را جعل کند و با تحریف، یک تروریست عضو پژاک را فعال مدنی جا بزند.

وقتی اینترنشنال تروریست را فعال مدنی جا می‌زند

تصویر اصلی

وقتی اینترنشنال تروریست را فعال مدنی جا می‌زند

تصویر جعلی که اسلحه در آن حذف شده است

اما این تلاش‌های اینترنشنال و دیگر رسانه‌های معاند نیز برای تطهیر عناصر گروهک‌های تروریستی ناکام مانده است. افزوده بر این اینکه تصویر اصلی زینب جلالیان با اسلحه افشا شده، تصاویر دیگر او مبنی بر آموزش‌های نظامی در پایگاه‌های پژاک نیز منتشر شده است.

وقتی اینترنشنال تروریست را فعال مدنی جا می‌زند

زینب در کنار نیروهای مسلح پژاک

وقتی اینترنشنال تروریست را فعال مدنی جا می‌زند

آموزش‌های نظامی زینب جلالیان با سلاح در کوهستان

وقتی اینترنشنال تروریست را فعال مدنی جا می‌زند

آموزش‌های نظامی دسته دختران گروهک تروریستی پ. ک.ک با حضور زینب جلالیان

همچنین علاوه بر زینب جلالیان، خواهر او دنیز جلالیان نیز به عضویت گروهک پژاک درآمده بود. او نیز از جمله افرادی بود که با ادعای ارتباط‌گیری با خواهرش در زندان، شایعات زیادی را مبنی بر شکنجه خواهرش در زندان مطرح کرده بود و پایگاه‌های رسانه‌ای و حقوق بشری معاند نیز با استفاده از این ادعاها، سعی بر اعمال فشار بین‌المللی علیه ایران و دستگاه قضایی می‌کردند.

دنیز جلالیان، ادعاها و شایعات خود را در مصاحبه با شبکه اینترنشنال و و پایگاه‌های خبری ضدانقلاب و فعال در حوزه کردستان مطرح می‌کرد. دنیز جلالیان از جمله افرادی بود که ادعای ابتلای خواهرش، زینب جلالیان، به بیماری کرونا را مطرح کرده بود. اما وکلا پیگیر وضعیت جلالیان، با مطالعه پرونده پزشکی اعلام کردند که هیچ شواهدی از ابتلای زینب جلالیان وی به کرونا وجود ندارد.

وقتی اینترنشنال تروریست را فعال مدنی جا می‌زند

زینب جلالیان (سمت چپ) و دنیز جلالیان (خواهر زینب) با پوشش رسمی پ. ک.ک

وقتی اینترنشنال تروریست را فعال مدنی جا می‌زند

مصاحبه دنیز جلالیان، خواهر زینب جلالیان با شبکه اینترنشنال و جوسازی علیه جمهوری اسلامی ایران

شبکه اینترنشنال و رسانه‌های معاند درحالی با اطلاعات فیک و آدرس غلط، زینب جلالیان را تطهیر می‌کنند که از دیرباز استفاده گروهک تروریستی پ. ک.ک از کودکان و به کار گیری آنها از سنین کودکی مورد انتقاد رسانه‌های ایران بوده است. پ. ک.ک درحالی زینب جلالیان را در ۱۴ سالگی به کار گرفته و به او آموزش‌های نظامی داده که متهم به «کودک سربازی» بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۴
    44 4
    این تروریست ها باید زودتر اعدام بشن
  • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۴
    13 0
    به درک که تو زندانی به درک که شکنجه بشی به درک که اعدام بشی می خواهی فعال مدنی باش می خواهی تروریست باش ، بسه دیگه اینقدر خون به جگر مردم کردید و با احساسات و عواطف مردم ایران بازی کردید سوء استفاده چی های رذل . همتون برید به جهنم
  • IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۴
    11 0
    تو دم از آزادی و مبارزه برای آزادی می زنی ؟؟؟؟!!!! ها ها ها ! مرگ بر آن آزادی ای که شما جماعت بخواهید برای مردم ایران به ارمغان بیاورد! فاسدترین و کثیف ترین هیمن شما وطن فروشان هستید شما جز اسارت ک بدبختی چیزی ندارید
  • زیبا IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۴
    22 2
    ها ها ها ! نوشته به فارسی نمی تواند حرف بزند ! تو آنقدر خودت را با ایران و ایرانی بیگانه می دانی که نخواستی فارسی یاد بگیری !!! پس منِ ایرانی چرا تو را هموطن خودم بدانم و غصه ات را بخورم ؟! همانقدر که تو با ما بیگانه ای ، من هم تو را اجنبی می دانم👊
  • ... IR ۱۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
    33 1
    شماکثافت ها در مرزهای غربی فرزندهای مردومو ناجوانمردانه به خاک خون میکشید برید خاطرات محافظ حسنی امام جمعه رو بخونید که در نقده سر بچه کوچیک رو بریده بودن با چاقو چسبونده بودن سینه مادرش باسرامیک سر پاسدار و سرباز میبریدید در جشن عروسیهاتون پاسدار میکشتیدهرکی شما کثافت هارو نشناسه ما اذربایجان غربی ها خوب ذات کثیفتون رو میشناسیم بخون شیعه تشنه هستن
  • IR ۰۱:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
    0 0
    خطا های شناختی ذهن ؛ اثر هاله ای و و معکوس آن یعنی شاخی (Hallo / Horns effect) چیست؟ اگر افراد در وضعیتی یک خصوصیت یا ویژگی را در پدیده ها ببینند، که آنها را مستعد داشتن نظر مساعد یا نامساعد درباره گزینه آن پدیده کند، احتمالش زیاد است که دیگر اطلاعات را نیز صرفه نظر از چیستی آن، طوری تفسیر کنند که اثبات کننده نتیجه گیری باب میل ایشان گردد . برای مثال، اگر در وضعیتی برداشت مثبتی درباره یک نفر(یا یک روش) داشته باشید، احتمال دارد اطلاعات بعدی درباره او( یا آن روش) را هم با دید مثبت تفسیر کنید که به آن اثر هاله ای می گویند و برعکس اگر برداشت شما منفی باشد تاثیری عکس حالت قبل را دارد، که به آن اثر شاخ می گویند. این سوگیری حتی در میانه یک مقایسه هم که برداشت مثبت یا منفی اولیه هیچ ربطی به ارزیابی بعدی نداشته باشد، رخ می دهد. آزمایشی که رابرت کاپلان (Robert Kaplan) از دانشگاه سن دیگو صورت داد نشان می دهد که چگونه جذابیت فیزیکی سبب می شود تا ارزیابی کنندگان به نوشته های افراد نمره های بالاتری بدهند. در این آزمایش از شرکت کنندگان خواسته شد تا به مقاله یک دانشجو نمره بدهند. عکس دانشجو همراه با مقاله به آن ها داده می شد. نمره داده شده به مقاله با مقیاس ذهنی جذابیت که براساس ارزیابی داوران دیگری مشخص شده بود، همبستگی بالایی داشت. جالب اینجاست که به همه شرکت کنندگان یک مقاله داده و تصویر همراه آن هم به صورت تصادفی انتخاب شده بود. یکی از مشکلات سیستم های ارزیابی عملکرد در بین افراد جامعه و ... همین دو اثر هاله ای و شاخی می باشد. ارزیابی کننده به هنگام ارزیابی افراد می باید مراقب این سوگیری شناختی در زمان قضاوت و تصمیم گیری درباره عملکرد آنها باشد. پایبندی به یک سیستم ارزیابی بر مبنای عملکرد قابل قیاس آماری و چهارچوب های پایشی آن می تواند ارزیابی کننده را از به دام افتادن در این تله های ذهنی برهاند ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس