اندیشکده آمریکایی – اسرائیلی شورای روابط خارجی همزمان با مذاکرات اخیر "سعيد جلیلی" و "کاثرين اشتون" در استانبول، در آخرین گزارش خود از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران به مصاحبه با "دیوید آلبرایت" صهیونیست شناخته‌شده و رئیس اندیشکده علوم و روابط بین‌الملل این رژیم در آمریکا، پرداخت.

به گزارش گروه بين‌الملل مشرق، "ديويد آلبرایت" در این مصاحبه با عقب‌نشینی از مواضع پیشین خود و اندیشکده تحت مدیریتش، اذعان کرد: حمله به ایران توانمندی هسته‌ای این کشور را از بین نخواهد برد بلکه آنها را برای دستیابی به اين سلاح، مصمم‌تر خواهد کرد.

وي با تأکيد بر ضرورت حمله نظامي رژيم صهيونيستي به ايران، افزود: اسرائیل باید به هشدار آمریکا به ایران در مورد خط قرمز فناوری هسته‌ای بسنده کند و با حمله نظامی، شرایط را از این بدتر نکند.


ایران هنوز تصمیم به ساخت سلاح نگرفته است
در این گزارش که همزمان با مذاکرات اخير جلیلی ـ اشتون در استانبول منتشر شده، آلبرایت با اعتراف به پیشرفت‌های ایران، تصریح کرد که دیگر نه از نظر فناوری و نه موارد دیگر، هیچ مانعی بر سر راه پیشرفت ایران قرار ندارد و مسأله تنها این است که ایران هنوز تصمیم به ساخت سلاح هسته‌ای نگرفته است که در این صورت از نظر غنی‌سازی با درجه مورد نیاز برای سلاح و ساخت مواد اولیه ساخت بمب، هیچ چیز مانع آنها نخواهد شد.

این تحلیلگر صهیونیست در پاسخ به وضعیت غنی‌سازی اورانیوم در تأسیسات هسته‌ای ایران با اشاره به فعالیت 9هزار سانتریفیوژ در نطنز، زمان لازم برای تولید 25 کیلوگرم اورانیوم با غنای بالا برای ساخت سلاح را دو تا چهار ماه پیش‌بینی کرد.

آلبرایت با اشاره به سفر نتانیاهو به آمریکا و اظهار این نظر که ایران ظرف شش تا هفت ماه قادر به ساخت سلاح هسته‌ای خواهد بود، گفت: من هم با این نظر موافق هستم اما بر اساس نظر کارشناسان ما در اندیشکده علوم و امنیت بین‌الملل، این اقدام از سوی ایران بعید به نظر مي‌رسد و تهدیدات آمریکا هزینه این کار را برای ایران بالا برده و نوعی بازدارندگی ایجاد کرده است.


آمریکا و اسرائیل قادر به انهدام تأسیسات فردو نیستند
وی در ادامه ادعا می‌کند: سانتریفیوژهای سایت نطنز نیز ظرف دو ماه توان تولید اورانیوم مورد نیاز برای تولید سلاح را خواهند داشت که در صورت شروع این روند، حمله اسرائیل به این سایت نیز به دلیل قرار گرفتن آن در اعماق زمین، مانع از ادامه فعالیت آن نخواهد شد و نهایتاً می‌تواند برای مدتی محدود باعث قطع برق و جریان آب آن شود اما نکته مشکل‌ساز این استراتژی برای اسرائیل این خواهد بود که با آغاز حمله نظامی، روند اخراج بازرسان آژانس و خروج ایران از ان‌پی‌تی تسریع شده و همزمان مراحل ساخت سلاح در فردو طی چند ماه به‌سرعت طی خواهد شد و حمله اسرائیل نیز مانع ادامه غنی‌سازی نخواهد شد.


حمله، ايران را به ساخت سلاح هسته‌اي سوق مي‌دهد
وی در مورد توان آمریکا در متوقف‌کردن فعالیت‌های فردو اظهار داشت آمریکا توان بیشتری نسبت به اسرائیل دارد اما اینکه بتواند بطور کامل این سایت را منهدم کند جای تردید وجود دارد اما بمباران پیوسته این سایت و تونل‌های اطراف آن می تواند ادامه فعالیت در این سایت را سخت کرده و هزینه‌ها را برای ایران بالا ببرد اما آنچه مسلم است این است که اسرائیل نباید به حمله به ایران بیندیشد زيرا تنها نتیجه آن تسریع ساخت سلاح هسته‌ای در ایران خواهد بود.

آلبرایت با ایراد اتهاماتی غیرکارشناسی و سیاسی، اظهار داشت ایران برای مصارف غیر نظامی و تولید برق نیاز به این تعداد راکتور و سانتریفیوژ ندارد و از سال 1980 ميلادي برنامه هسته‌ای ایران حالتی دوگانه و به سمت مقاصد نظامی داشته است که دخالت جامعه بین‌الملل در مقاطع مختلف از جمله سال 2003 ميلادي و پس از حمله به عراق، مقامات ایران را بسیار برآشفت و توقف این فعالیت‌ها را در سال‌های 2003 و 2004 ميلادي به دنبال داشت. دخالت‌هایی که اگر انجام نمی‌گرفت ایران اکنون مجهز به کلاهک هسته‌ای شده بود.


ايران وقت‌کشي مي‌کند
وی در پایان با وجود کارشکنی‌های متعدد طرف‌های غربی در مذاکرات ایران و 1+5، ایران را به وقت‌کشی و عدم تمایل به رسیدن به اجماع متهم کرد و ایران را عامل شکست طرح تبادل سوخت با غنای 20 درصد دانست؛ این در حالی است که ایران با طرح پیشنهاد تشکيل کنسرسيومي براي تبادل سوخت از طریق برزیل و ترکیه موافقت کرد اما با کارشکنی غربی‌ها این توافقات به سرانجام نرسید و به تولید اورانیوم مورد نیاز رآکتور تهران منتهی شد.

دیوید آلبرایت که از عوامل برجسته اطلاعاتي رژيم صهيونيستي است در سال 1996 ميلادي با نفوذ در آژانس بین المللی انرژی اتمی، به عنوان بازرس ویژه تأسیسات هسته‌ای اوزيراک عراق پس از حمله رژيم اسرائیل به این تأسیسات، انتخاب شد و با انتشار گزارش‌هایی درباره سلاح‌های کشتار جمعی در عراق و سلاح‌های کشتار جمعی بن‌لادن در افغانستان، راه را برای حمله آمریکا به این دو کشور هموار ساخت.



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • روح اله ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
    0 0
    ان شاء الله از دست اسرائیل و آمریکای جنایتکار راحت خواهیم شد با پیشرفت نظامی و اقتصادی حتی با نداشتن بمب هسته ولی باید رابطه با آمریکا برقرار شود با سیاست و پوزه شیخ نشین ها را به خاک مالید چون آنها از این وضعیت دارن نهایت استفاده را میبرند.
  • 0111 ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
    0 0
    رابطه باآمریکای جنایتکار؟؟؟؟ :d دادش یه دور از اول نوشته ات رو بخون اخر مانفهمیدیم چی شد
  • امید ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
    0 0
    دوستان فکر میکنم دشمن رو ما هنوز خوب نمی شناسیم وقتی میگید صهیونیستا اونایی رو که در آمریکا فعالیت میکنند رو هم در بر میگیره یعنی اگه صهیونیسم شکست بخوره خود آمریکایی ها هم مثل بقیه مردم دنیان چه فرقی میکنه!!!!
  • 110 ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    0 0
    آینده ار آن حزب اللهی هاست . اسرائیل نابود شدنی است. این وعده صادق است.مگه جوانان ایرانی مرده باشند که اسرائیل و آمریکا بیان بزنن و براحتی برن. حمله رو اسرائیل شروع بکنه حماقت کرده؛ چون با حمله به ایران برا همیشه از صحنه روزگار محو می شود. به انید ظهور دولت یار

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس