کد خبر 155827
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۲

در حال حاضر ناسا سفینه های فضائی خود در دور دستها را از طریق شبکه ای از بشقابهای ماهواره که در کالیفرنیا، اسپانیا و استرالیا قرار دارند و به نام دی اس ان یا شبکه فضاهای دور دست شناخته می شود کنترل می کند.

به گزارش مشرق، حتی کاوشگر ویجر وان که در فضا در حال گردش است به این کانالها برای ارجاع داده ها به زمین وابسته است. اما شلوغی این شبکه به اندازه ای با سرعت در حال افزایش است  که باعث شده این کانالها از عهده کار خود بر نیایند. دو آنتن ماهواره هم اکنون برای داده های اضافی در استرالیا در حال ساخت است اما یک محقق از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی چاره ای اندیشیده است.

علمولوژی نوشت؛ پنجشنبه گذشته در یک سخنرانی در کنفرانس فضائی AIAA در پاسادنای کالیفرنیا اولیانگ چنگ راهی برای سبک کردن این شلوغی پیشنهاد کرد مبنی بر این که یک ابر رایانه با بشقابهای مربوط به آن در کره ماه ساخته شود.



 این ابر رایانه قمری نه تنها بار سنگین وارد بر تشکیلات کنترل سفینه ها در زمین را سبک خواهد کرد بلکه قدرتی رایانه ای برای مرحله اول صنعتی سازی  کره ماه و گسترش سکونت در آنرا به ما خواهد داد. او گفت که ابر رایانه قمری باید در آن روی دیگر ماه در عمق یکی از دهانه های آتشفشانی نزدیک یکی از قطبها ساخته شود. این کار ابر رایانه را قدری از نوسانهای شدید درجه حرارت در کره ماه مصون خواهد ساخت و به آن این اجازه را خواهد داد تا با آب یخ قطبی خود را خنک بسازد.

علاوه بر تقویت توانائی های ایجاد مخابرات فضابرد، یو اس سی USC می گوید که بشقابهای موجود در کره ماه با بشقابهای کره زمین یکی خواهند شد که قابلیت برابر کردن چند تلسکوپ را به یک تلسکوپ عظیم به وجود خواهد آورد. ساختن هر چیزی در کره ماه چالشی است بزرگ اما به وجود آوردن مرکز اطلاعات و داده ها بصورت قطعات مجزا از لحاظ رایانه ای وضعیت را بهتر خواهد کرد.

شرکتهائی مانند اچ پی و آی بی ام یک مرکز داده را به صورت قطعاتی که به یکدیگر وصل می شوند در محل ساخت همان مرکز می سازند. انتقال این قطعات به کره ماه احتمالا آسانتر از ساختن کامل یک ابر رایانه در کره ماه خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس