به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، امگا 3 اسيد چربي است كه بدن نميتواند آن را بسازد. اين اسيد چرب براي بدن ضروري است و ميتواند از طريق مكملهاي غذايي يا غذاهاي فراسودمند كه با اين اسيد چرب غني شدهاند وارد بدن شود.
دكتر اشرف جام حسيني بابايي، مجري اين طرح كه با همكاري مهناز عبدالحسيني اجرا شده در گفتوگو با خبرنگار ايسنا خاطرنشان كرد: از جمله مزايا و خواص امگا سه، كاهش خطر ابتلا به سرطان، خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي، كلسترول و تري گلسيريد خون، فشار خون، درد مفاصل مثل آرتروز، وزن، درمان افسردگي، درمان پوكي استخوان، كاهش التهابات بدن، افزايش ضريب هوشي براي سنين پايين و لطافت و زيبايي پوست است.
وي با اشاره به وجود نمونه خارجي ماكاروني غني شده گفت: در ماكاروني غني سازي شده توليدي از اسيد چرب DHA و EPA استفاده شده كه از روغن ماهي گرفته ميشود و جزء اسيد چربهاي ضروري هستند كه در بدن ساخته نميشوند ولي در نمونه خارجي از اسيد چرب ALA استفاده شده كه از نباتات به دست آمده و در خود بدن وجود دارد.
محققان يكي از واحدهاي صنايع غذايي كشورمان موفق به توليد ماكاروني غني شده با اسيد چرب امگا 3 شدند.