کد خبر 1497333
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۳۰
جوشاندن شیر مفید است یا مضر؟

یک متخصص تغذیه، در خصوص مضرات جوشاندن شیر که به صورت باز خریداری می شود، توضیحاتی داد.

به گزارش مشرق، گلبن سهراب گفت: جوشاندن شیر فله‌ای باعث می‌شود مقدار زیادی پروتئین در ظرف رسوب کند و ارزش غذایی شیر از بین برود. همچنین جوشاندن شیر، منجر به تخریب ویتامین‌های شیر می‌شود.

وی افزود: عملیات پاستوریزه و استرلیزه در کارخانجات باعث می‌شود میکروب‌های بیماری زا از بین بروند. در حالی که در شیر فله‌ای ممکن است آلودگی میکروبی وجود داشته باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که یک لیوان شیر پاستوریزه ۸ گرم پروتئین دارد، گفت: جوشاندن شیر باعث می‌شود پروتئین آن از بین برود.

این متخصص تغذیه بر مصرف شیر کم چرب تاکید و تصریح کرد: استفاده از شیر پرچرب و اساساً، لبنیات پرچرب، چربی اشباع شده دارد و برای سلامت افراد مضر است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۸:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    16 1
    آقای دکتر شیر کارخانه ای که همش روغن پالم و شیرخشک هست! چیو میخواهند پاستوریزه کنند! مرد حسابی سالهاست که همکاران شما میگویند شیر را قبل از مصرف حتما به مدت بیست دقیقه بجوشانید! صحبت های شما فقط در خدمت مدیران کارخانجات لبنی بی انصاف و بی وجدان هست
    • حیدر صالح IR ۰۴:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
      0 0
      آخه مشرق جان این چه نوغ پیام بازرگانیه! من حاضرم شیر خام رو نجوشیده ماست ترش و دوغ کنم اما شیر صنعتی نخورم چون فرایند ماست شدن خودش پاستوریزه هست
  • وحید IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    11 1
    حالت خوبه؟ قرنهاست که شیر رو می جوشانند بعد مصرف میکنن
  • IR ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    13 1
    عجب!!!! علم در خدمت چاپیدن بیشتر مردم. هزاران سال قبل از وجود این کارخانه های لبنی مردم شیر را میجوشاندن و بهترین لبنیات ها رو داشتند و عمر های نوعا صد ساله وبیشتر داشتند ولی الان این نوع جوشاندن شیر مضره؟ علم در خدمت پر کردن جیب کارخانه های لبنیاتی
  • محسن IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    10 0
    یکبار صدا و سیما از کارخانجات شیر گزارش گزارش واقعی نشون نداده که مردم بفهمند پالمه یا شیرخشکه یا شیر گاو
  • قاصدک IR ۱۰:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    8 1
    خودت رو به کوچه علی چپ زدی یا از پشت کوه اومدی قبل از اظهار نظر یه سر برو توی عشایر یه کلاس عملی بگذرون بعد بیا سنگ کارخانه لبنیات رو به سینه بزن که برای نگهداری توی شیر وایتکس می ریزه واقعا بی سوادی بد دردیه اما یا فرهنگ ملت خودت بیگانه باشی فاجعه اس حتما یه سر به روستا تشریف ببرید ، برات مفید
  • AE ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    7 2
    شیر پرچرب خیلی مفید تر است. این متخصص تغذیه سواد دارد؟
  • IR ۱۲:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    8 0
    خواستم کامنتی علیه این متخصص غیر متخصص بنویسم که خدا را شکر کامنتهای دوستان از سر آگاهی و کاملا درست بود. ننگ بر مافیای چپاولگر
  • حجت جوادی شیرازی IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    7 0
    بهترین شیر شیر فله است از هزاران سال پیش مردم از شیر فله استفاده می کردند شیرهای کارخانه ای گران و ارزش غذایی کمی دارد.
  • حجت جوادی شیرازی IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    4 0
    بهترین شیر شیر فله است از هزاران سال پیش مردم از شیر فله استفاده می کردند شیرهای کارخانه ای گران و ارزش غذایی کمی دارد.
  • IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    4 0
    این حرف ها رو می‌زنید که شیر پاستوریزه هاتون رو بفروشید؟
  • ناشناس 2 IR ۲۰:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    2 0
    دکتر یه غلطی کرد شما به دل نگیرید احتمالا کارخونه شیر پاستوریزه داره
  • ک IR ۲۱:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    3 0
    احتمالا اقای دکتر سهامدار کارخانه لبنیات نیستن
  • دیده بان IR ۲۲:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
    2 0
    گلبن اسم زنه نه مرد بعد هم یک اشتباهی کرد شما ببخشیدش ایشون از بدو تولدشیر خشک میخورده
  • IR ۰۷:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
    0 0
    کدوم متخصص تغذیه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس