به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دكتر مصطفي قانعي، معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت با اعلام اين خبر گفت: پنج دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني تهران، شهيد بهشتي، شيراز، اصفهان و تبريز در ميان فهرست چهار هزار دانشگاه و موسسه تحقيقاتي يك درصد برتر جهان قرار گرفتند.
وي افزود: در نظام رتبهبندي ESI، اطلاعات مربوط به موسسات تحقيقاتي و دانشگاههايي آورده شده است كه بر مبناي آستانههاي تعيين شده جزو دانشگاهها و موسسات تحقيقاتي يك درصد برتر جهان قرار ميگيرند. شرط ورود يك موسسه علمي به اين نظام رتبه بندي تعداد ارجاع به مقالات اصيل و مروري منتشر شده در پايگاه داده اطلاعات علمي Web of science برابر يا بيش از آستانههاي تعيين شده است.
وي با اشاره به نظام رتبه بندي ESI در گرايش پزشكي باليني گفت: بررسي رتبه دانشگاههاي علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني كشور در گرايش پزشكي باليني در سال 2012 بر اساس تعداد مقالات نشان داد كه نسبت به تاريخ مشابه در سال قبل، دانشگاه علوم پزشكي تهران با 80 رتبه بهبود در جايگاه 246، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با 701 رتبه بهبود در جايگاه 527، دانشگاه علوم پزشكي شيراز با 65 رتبه بهبود در جايگاه 572، دانشگاه علوم پزشكي اصفهان با 154 رتبه بهبود در جايگاه 884 قرار دارند و دانشگاه علوم پزشكي تبريز در ابتداي ژوئيه 2012 با رتبه 1001 براي نخستين بار در فهرست دانشگاهها و موسسات تحقيقاتي يك درصد برتر جهان قرار گرفته است.
قانعي افزود: در اين بررسي در مجموع 700 هزار دانشگاه و مركز تحقيقاتي بررسي و از آن ميان چهار هزار مورد به عنوان دانشگاهها و موسسات تحقيقاتي يك درصد برتر جهان شناسايي و معرفي ميشوند.
قانعي گفت: روند رشد رتبه دانشگاههاي علوم پزشكي در نظام رتبه بندي ESI در تمام گرايشهاي علوم در سال 2012 بر اساس تعداد مقالات و نسبت به سال قبل حاكي از آن است كه دانشگاه علوم پزشكي تهران با 93 رتبه بهبود در جايگاه 574، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با 670 رتبه بهبود در جايگاه 944، دانشگاه علوم پزشكي شيراز با 89 رتبه بهبود در جايگاه 1383، دانشگاه علوم پزشكي اصفهان با 166 رتبه بهبود در جايگاه 1752 و دانشگاه علوم پزشكي تبريز در جايگاه 1754 قرار دارند.
کد خبر 148337
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۸
- ۰ نظر
- چاپ
با پيوستن دانشگاه علوم پزشكي تبريز براي نخستين بار در فهرست دانشگاهها و موسسات تحقيقاتي يك درصد برتر جهان، تعداد دانشگاههاي علوم پزشكي كشور در اين فهرست به پنج دانشگاه افزايش يافت.