به گزارش مشرق به نقل از فارس، بر اثر وقوع این بلای طبیعی در مناطق مختلف پاکستان، دست کم 32 تن کشته شدند و هزاران خانه ویران شد.
گزارشها حاکی از آن است که بیشترین تلفات و خسارات سیل، مربوط به ایالتهای "خیبر پختونخواه" و "پنجاب" بوده است.
همچنین در منطقه "نوشهره" نیز هفت تن جان خود را بر اثر وقوع سیل از دست دادند.
به گفته مردم محلی، پس از بارش شدید باران که پنج ساعت به طول انجامید، سیلاب در خیابانها و کوچهها مناطق مختلف جاری و باعث تخریب هزاران خانه شد.
گفته میشود که وقوع سیل باعث تخریب و بسته شدن بسیاری از راههای مواصلاتی میان روستاها و شهرها در مناطق سیلزده شده است.
همچنین از "راولپندی" گزارش میرسد که سیل، 2 مرد و یک کودک را در خود غرق کرد که پس از تلاش زیاد مردم منطقه، جنازه هر 3 تن پیدا و از زیر گل و لای بیرون کشیده شد.
پس از وقوع این حادثه، تیمهای امداد و نجات و همچنین تیمهای جستوجو به مناطق سیلزده اعزام شدهاند تا به مردم منطقه کمکرسانی کنند.
پس از وقوع سیل، مقامات پاکستانی درباره ادامه بارش بارانهای شدید در ایالتهای پنجاب و خیبر پختونخواه هشدار داده و از مردم خواستند از حضور در حوالی رودخانههای "کابل"، "کورم" و "سوات" خودداری کنند.
همچنین برای روزهای آینده، بارش شدید باران و احتمال وقوع سیل در اسلامآباد، راولپندی، "لاهور"، "سرگودا" و "فیصلآباد" پیشبینی میشود.
پاکستان کشوری است که سالانه با بارانهای شدید فصلی روبرو بوده و طی سالیان گذشته وقوع سیل در این کشور خسارات زیادی را به مردم و دولت این کشور وارد آورده است.
بارش شدید باران و وقوع سیل در پاکستان، باعث مرگ بیش از 30 تن و تخریب هزاران منزل مسکونی در مناطق مختلف این کشور شد.