
متقاضيان مي توانند از امروز براي نام نويسي به همه بانک هاي عاملي که منابع قرض الحسنه دارند، مراجعه کنند.
وي با اشاره به تصويب و ابلاغ قانون ساماندهي و حمايت از مشاغل خانگي در اواخر خرداد امسال گفت: امروز دستورالعمل اجرايي تصويب شد و همه دستگاه ها از جمله وزارت تعاون و سازمان ميراث فرهنگي برنامه هاي خود را براي اجراي اين مشاغل ارائه کردند.
وي افزود: مقرر شد بانک هاي عامل تا سقف سه ميليون تومان و صندوق مهر امام رضا تا پنج ميليون تومان تسهيلات براي مشاغل خانگي پرداخت کنند.
شيخ الاسلامي با اشاره به اين که رابطه سه جانبه ميان متقاضي، دستگاه و بانک عامل برقرار است، گفت: مراحل پرداخت و نظارت بر اجرا و بازپرداخت نيز در اين خصوص وجود دارد.
وي درباره نام نويسي متمرکز متقاضيان افزود: وزارت کار درصدد طراحي سامانه اي براي ثبت نام مشاغل خانگي است اما هنوز اجرا نشده است.
شيخ الاسلامي درخصوص وظايف وزارت کار در خصوص مشاغل خانگي گفت: وظيفه اين وزارتخانه تدوين سياست ها، ضوابط و شرايط در کارگروه با همه مسئولان است و اجرا با دستگاه هاي مربوطه و بانک ها خواهد بود.
وي گفت: اين جلسه نشست نهايي بود که کليات و جزئيات دستور العمل مشاغل خانگي تصويب شد و بلافاصله به دستگاه ها ابلاغ مي شود.
وزير کار و امور اجتماعي درخصوص انتقاد شوراي اصناف از اجراي مشاغل خانگي گفت: شوراي اصناف مخالفت هايي با بخشي از اجراي قانون داشت که بررسي شد و در نهايت قانون تعيين کننده است.
وي گفت: ستاد ساماندهي مشاغل خانگي بايد از تامين مواد اوليه تا بازار مصرف و خدمات بعد از فروش را بسترسازي کند.
وزيرکار و امور اجتماعي با بيان اين که 150 کشور دنيا قانون توسعه و حمايت از مشاغل خانگي را دارند، افزود : ما در اين بخش کار زيادي نکرده ايم و اين قانون از امروز در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
وي گفت: دستگاه ها متناسب با ظرفيت هاي مختلفي که در استان ها وجود دارد درخصوص معرفي طرح ها به بانک ها اقدام خواهند کرد.