"احمد الكهلاوي"رئيس هيات ملي حمايت از مقاومت در مصاحبه با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: اين حمله به نفع چه كسي بود و چرا مردم را با اين خشونت و با سلاح هاي سرد و خطرناك و با اين كينه توزي، ضرب و شتم مي كنند؟
وي افزود: چرا اين كينه را نسبت به صهيونيست ها و رژيم صهيونيستي نشان نمي دهند؛ و چرا آنها به فلسطين نمي روند تا كينه خود را به دشمنان واقعي نشان دهند؟.
ناظران تأکید دارند، حادثه بنزرت واكنشي به اظهارات قنطار و انتقاد وي از رژِيم عربستان و نقش مشكوك رياض در بحران سوريه و همچنین مسئوليت گروه های افراطی وهابی در اعزام جوانان تونسي براي جنگ به سوريه است.
"صلاح الدين المصري"رئيس انجمن تونسي"التسامح"در بنزرت نيز گفت: سمير قنطار سخنراني كرد و مردم تونس در تلويزيون ملي و بسياري از رسانه هاي ديگر سخنان وي را شنيدند؛ قنطار در اظهارات خود به كساني كه با زندگي مردم تونس بازي مي كنند، حمله كرد.
وي افزود: قنطارگفت که آل سعود كه از بن علي دیکتاتور پیشین تونس حفاظت مي كند، هرگز نخواهد توانست ادعا كند كه دمكراسي را در سوريه برقرار خواهد كرد.
"جمعي القاسمي" نويسنده و تحليلگر سياسي تونسی به خبرنگار شبکه العالم،گفت: مردم تونس از اقدامات اين گروهها خسته شده اند زيرا آنها در ابتدا نقاب دینی به چهره زده و سپس به اجراي طرح سياسي مشخصي كه هدف آن تخريب امت عربي اسلامي است، پرداختند.