کد خبر 1471395
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۰

سنگ مصنوعی کورین، تحولی در طراحی دکوراسیون بوده است. امروزه در طراحی دکوراسیون از متریال مختلفی در ساختمان سازی و زیباسازی فضا استفاده می کنند. درگذشته که تکنولوژی به این میزان پیشرفته نبود، بیشتر از متریال طبیعی مانند سنگ مرمر، سنگ طبیعی، چوب و ... استفاده می کردند؛ اما امروزه با ترکیب مواد مختلف توانسته اند ماده مصنوعی بسازند که ویژگی های برتری نسبت به سایر متریال دارد این ماده مصنوعی کورین نام دارد. اما این سنگ مصنوعی چه مزایا و معایبی دارد؟ در چه مکان هایی می توان از این سنگ استفاده کرد؟ در این مقاله به شما کمک می کنیم تا بتوانید با این ماده مصنوعی بیشتر آشنا شوید.

سنگ کورین چیست؟

طرح و تنوع سنگ مصنوعی کورین

قبل از اینکه با ویژگی، مزایا و معایب آن آشنا شوید باید بدانید که سنگ کورین چیست و از چه چیزی ساخته شده است. در واقع سنگ کورین یک ماده مصنوعی مهندسی شده است که از ترکیب پلیمرهای اکرولیک و آلومینیوم هیدروکسید که مشتق شده از بوکسیت سنگ معدن است ساخته شده است. این سنگ در سال 1967 اختراع شده و روزبه روز با افزایش کاربرد آن در مکان های مختلف به محبوبیت آن افزوده می شود.

کورین را می توان با ظاهری کاملاً شبیه سنگ ساخت به گونه ای که هیچ تفاوتی در آن مشاهده نشود و هم اینکه می توان در طرح های ساده و بدون رگه تولید کرد. این حجم از گستردگی در تولید طرح های مختلف باعث شده است که بازار خوبی را در ایران کسب کند و روزبه روز با فروش بیشتری روبه رو شود. البته این همه ویژگی کورین نیست و در ادامه با مزایا و معایب آن بیشتر آشنا خواهید شد.

ویژگی های سنگ کورین

ویژگی در طراحی و ابزار زدن سنگ کورین

حال که با کورین آشنا شده اید، باید بدانید که چرا این سنگ کورین تا به این اندازه مورد استقبال قرار گرفته است به گونه ای که علاوه بر واردات این محصول از کشورهای دیگر، در ایران نیز تولید می شود. مزایا و ویژگی هایی مثبتی که دارد باعث محبوبیت سنگ مصنوعی کورین شده است. از جمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:

قابلیت اتصال بدون درز

از مهم ترین ویژگی های سنگ کورین که می توان بیان کرد این است که محل اتصال قطعات سنگ کورین را می توان از طریق چسب مخصوص که حاوی اکرولیک است به هم چسباند و سپس با پولیش کردن درز را کاملاً از بین برد و یک سطح هموار و بدون درز ایجاد کرد. این چسب اکرولیک که از جنس رزین است این قابلیت را دارد که در درز بین دو صفحه حل می شود و کامل خط اتصال را محو می کند.

کورین ضد آب

از مهم ترین کاربردهای سنگ مصنوعی کورین که باعث محبوبیت چشمگیر آن شده است، استفاده از آن در آشپزخانه و آزمایشگاه هایی است که با آّب و باکتری زیاد سرکار و دارند. سطح سنگ کورین به گونه ای است که هیچ گونه آبی را جذب خود نمی کند و در برابر باکتری، آلودگی و مواد شیمیایی و اسیدی بسیار مقاوم است.   سنگ کورین چه مزایا و معایبی دارد؟

سنگ کورین در آشپزخانه به دلیل مقاومت در برابر حرارت و ضد آب بودن

قابلیت ترمیم

باتوجه به اینکه کورین در مکان هایی مانند آشپزخانه مورداستفاده قرار می گیرد، ممکن است در گذر زمان دچار آسیب های سطح مانند خط وخش شود. اما جای هیچ نگرانی نیست. چرا که با استفاده از سمباده و پولیش می توانید سطح کابینت را همانند روز اول صاف و صیقلی کنید. حتی با کم شدن شفافیت آن در طول زمان نیز می توان به وسیله پولیش و سمباده دوباره جلایی تازه به آن داد.

  سنگ کورین چه مزایا و معایبی دارد؟ آلت عکس : استفاده از کورین در آشپزخانه

مقاوم در برابر حرارت

کورین تا دمای 100 درجه کاملاً مقاوم است و در اثر برخورد حرارت، تغییری در آن ایجاد نمی شود و نسبت به سایر صفحات از مقاومت خوبی برخوردار است. اما همانند هر متریال دیگر در صورتی که فلز داغ مانند تابه روی سطح آن بگذارید ممکن است کمی تغییر در رنگ آن مشاهده کنید.

قابلیت خم پذیری

شاید براتیان جالب باشد که بدانید سنگ کورین در دمای 145 نرم می شود و خاصیت فرم پذیری می گیرد و می توان به اشکال منحصربه فرد و مختلفی آن را شکل داد. در این دما معمولاً کورین هایی با ضخامت 12 میلی میتر را می توان به شکل دایره ای فرم داد و باید بدانید که این دما در هر برندی متفاوت است. کمتر متریالی وجود دارد که این خاصیت را داشته باشد.

طراحی کانتر بیمارستان و استفاده از قابلیت خم شدن سنگ کورین

تنوع طرح و رنگ

همان طور که پیش تر گفتم دلیل محبوبیت این سنگ مصنوعی این است که در طرح و رنگ های مختلف از برندهای خارجی و ایرانی موجود است و مشتری می تواند با توجه به سبک و سلیقه خود انتخاب کند. حتی ویژگی براق یا مات بودن نیز از جمله تنوع های موجود در مدل های سنگ کورین است.

ویژگی هایی مانند دوام طولانی، نگهداری آسان و قیمت مناسب نیز از جمله دیگر مزایا و ویژگی های این سنگ مصنوعی به حساب می آید.

کاربردهای سنگ کورین

با توجه به اینکه مزایای سنگ کورین بسیار زیاد است استفاده از آن در ساختمان سازی با افزایش روبه رو بوده است. این سنگ در اثر برخورد با آب آسیبی نمی بیند و ضد آب است به همین دلیل در ساخت روشویی سرویس بهداشتی، ظرف شویی و صفحه کابینت آشپزخانه بسیار کاربرد دارد. از طرفی این سنگ آنتی باکتریال است و آلودگی را به خود جذب نمی کند به همین دلیل در آزمایشگاه، بیمارستان ها و درمانگاه ها نیز از این سنگ استفاده می کنند. از کاربردهای دیگر سنگ کورین می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • سینک یکپارچه کورین
  • میز اداری و منشی
  • میز رستوران و کافی شاپ
  • کانتر آزمایشگاه و بیمارستان
  • روشویی سرویس بهداشتی
  • دیوارپوش از جنس کورین
  • دیوار بین کابینتی در آشپزخانه
  • ساخت وسایل دکوری
  • و..

 استفاده از سنگ کورین د رسرویس بهداشتی

جمع بندی

سنگ کورین به دلیل ویژگی ها و مزایایی که در این مطلب بیان شد، کاربردهای گسترده ای که دارد و همچنین قیمت مناسب بسیار پرفروش است و بسیاری از افراد به جای استفاده از متریالی مانند چوب و ام دی اف و یا سنگ طبیعی مانند مرمر، از سنگ مصنوعی کورین استفاده می کنند. مراقبت، نگهداری، تعمیرات و نحوه پولیش کردن از دیگر نکات مهم است که باید به عنوان مصرف کننده بدانید. قبل از انتخاب سنگ کورین به هدفی که قصد استفاده از آن را دارید خوب توجه کنید تا بتوانید انتخاب خوبی داشته باشید همچنین استفاده از تجربیات کارشناسان باتجربه می تواند در انتخاب طرح و رنگ با توجه به هدف شما بسیار تأثیرگذار باشد.


** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است

برچسب‌ها

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس