محققان گفتند: پیروی از این رژیم غذایی موفق شد تا سطح پروتئین osteocalcin و بسیاری از فاکتورهای رشد استخوان در خون را افزایش دهد و این امر تاثیری پیشگیرانه بر استخوانها داشت و قدرت و استحکام آنها را افزایش داد.
به گفته این محققان، پیروی از این رژیم غذایی و افزایش سطح پروتئین osteocalcin و بسیاری از فاکتورهای رشد استخوان در خون همچنین باعث کاهش خوردگی استخوان مرتبط با بالارفتن سن در زنان و مردان شد و احتمال ابتلا به پوکی استخوان و خطر شکستگی ها را کم کرد.
این تحقیقات از 127 مرد 55 تا 80 سال انجام شد و محققان آزمایش های کلینیکی زیادی را با هدف ارزیابی پیروی از رژیم غذایی مدیترانهای برای پیشگیری از بیماریهای قلبی انجام دادند و دریافتند: روغن زیتون سطح پروتئین Osteocalcin را که در افزایش ترشح انسولین در لوزالمعده نقش دارد و در نهایت باعث کنترل سطح گلوکز در خون بیماران دیابتی میشود، افزایش میدهد.
روغن زیتون خواص فراوانی دارد و دفع کننده سنگ کیسه صفرا است که برای این منظور باید آن را با آبلیمو مصرف کرد. همچنین روغن زیتون برای رفع سرفههای خشک مفید است.
روغن زیتون برای رفع خارشهای پوستی نیز مفید است و برای بدن بچههایی که به نرمی استخوان و کم خونی مبتلا هستند. روغن زیتون اثر مفیدی دارد و برای رفع پیوره لثه (التهاب لثه) میتوان روغن زیتون را به روی لثه مالید. همچنین دم کرده برگ درخت زیتون تب بر و جوشانده آن برطرف کننده رماتیسم است و پماد میوه نارس زیتون برای سوختگی مفید است.