به گزارش مشرق ،عباس قبادی در گفتگو با مهر گفت: طرح نظارت بر واحدهای نانواییها با استفاده از ناظرین کیفی در کارگروه کیفیت نان استان تهران مورد بررسی و تائید اعضای کارگروه قرار گرفت. این طرح با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، شرکت بازرگانی دولتی ایران واتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم اجرایی میشود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: نظارت بر تولید انواع نان، به منظور دستیابی به نان سالم و مرغوب با ضایعات کمتر و ارزش غذایی بیشتر، از اهداف تبیین و تعیین شده در طرح نظارت ناظرین کیفی بر واحدهای نانوایی حجیم و نیمهحجیم است.
وی تصریح کرد: نظارت بر چگونگی تهیه خمیر و به کارگیری مواد مجاز و چگونگی استفاده از بهبود دهندهها، نظارت بر رعایت زمان تخمیر، نمونهبرداری مستمر از آرد مصرفی و نان تولیدی نانواییها، جهت انجام آزمایشات برای ارزیابی کیفیت آرد مصرفی و نان تولیدی، نظارت بر بهداشت محیط و نیروی کار این واحدها و ارایه گزارشات از جمله وظایف ناظرین کیفی است.
قبادی گفت: با توجه به ضرورت ارائه آموزشهای تخصصی و عمومی در محل تولید نان به نانوایان و نظارت و ارزیابی بر چگونگی استفاده از مطالب آموزشی در فرآیند تولید نان توسط ناظرین کیفی، آنان باید دارای مدرک تحصیلی در رشتههای مرتبط با آرد و نان باشند، تا اهداف مورد نظر محقق شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان اظهار امیدواری کرد: با اجرایی شدن این طرح و رصد واحدهای نانوایی توسط ناظرین کیفی، به میزان بیشتری از کیفیت در تولید نان دست یابیم تا سلامت جامعه تضمین شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: نظارت بر تولید انواع نان، به منظور دستیابی به نان سالم و مرغوب با ضایعات کمتر و ارزش غذایی بیشتر، از اهداف تبیین و تعیین شده در طرح نظارت ناظرین کیفی بر واحدهای نانوایی حجیم و نیمهحجیم است.
وی تصریح کرد: نظارت بر چگونگی تهیه خمیر و به کارگیری مواد مجاز و چگونگی استفاده از بهبود دهندهها، نظارت بر رعایت زمان تخمیر، نمونهبرداری مستمر از آرد مصرفی و نان تولیدی نانواییها، جهت انجام آزمایشات برای ارزیابی کیفیت آرد مصرفی و نان تولیدی، نظارت بر بهداشت محیط و نیروی کار این واحدها و ارایه گزارشات از جمله وظایف ناظرین کیفی است.
قبادی گفت: با توجه به ضرورت ارائه آموزشهای تخصصی و عمومی در محل تولید نان به نانوایان و نظارت و ارزیابی بر چگونگی استفاده از مطالب آموزشی در فرآیند تولید نان توسط ناظرین کیفی، آنان باید دارای مدرک تحصیلی در رشتههای مرتبط با آرد و نان باشند، تا اهداف مورد نظر محقق شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان اظهار امیدواری کرد: با اجرایی شدن این طرح و رصد واحدهای نانوایی توسط ناظرین کیفی، به میزان بیشتری از کیفیت در تولید نان دست یابیم تا سلامت جامعه تضمین شود.