این تحقیق كه در نوع خود اولین نمونه مطالعه درمورد شكل غشای سلولی و تاثیر پروتئینها بر آن محسوب میشود، اطلاعات بسیار ارزشمندی را در رابطه با فرآیند بلعیدن مواد غذایی و هضم آن توسط سلول در اختیار دانشمندان گذاشته است.
هنگامی كه یك مولكول در نزدیكی سلول قرار میگیرند، ابتدا در غشای آن یك فرورفتگی ایجاد میشود، سپس این فرورفتگی تبدیل به حفرهای میشود كه مولكول را به درون خود میكشد و در پایان فرآیند این حفره بسته میشود.
این نوع بلعیدن سلولی كه 'ایندوسیتوزیس' نام دارد، وظایف بسیار مهمی را در بدن جانداران بر عهده دارد. برای مثال سلولهای مغز بهمنظور انتقال اطلاعات بین یكدیگر از این شیوه استفاده میكنند. البته بسیاری از ویروسها نیز به منظور تخریب سلولهای میزبان خود از این شیوه بهره میبرند.
دانشمندان اطلاعات مربوط به فیلمبرداری سهبعدی از فرآیند تغذیه سلول را بهطور رایگان در اختیار جامعه علمی قرار دادهاند.