به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، بحرین مجمع الجزایری است که واتیکان بهتر می تواند نشست های کاتولیک ها را در آن برگزار کند.
بالین در مصاحبه ای با رادیو واتیکان اعلام کرد بحرین مرکزیت بیشتری دارد زیرا بین کویت ، قطر و در برابر عربستان سعودی قرار گرفته است.»
این مقام واتیکان همچنین به راحتی تردد سریع به عربستان با توجه به وجود پل بین بحرین و عربستان سعودی اشاره کرد.
وی گفت:« دومین علت انتقال سفارت واتیکان این است که بحرین در قبال اعطای روادید ورود به کاتولیک های خارجی با انعطاف بیشتری عمل می کند.»
این مقام واتیکان گفت:«به این ترتیب در این کشور برگزاری دیدارهای کشیشان و مقامات کلیسا که از دیگر کشورها می آیند ، آسان تر است.»
به گفته بالین ، بیش از دو میلیون مهاجر کاتولیک از کشورهای فیلیپین ، هند ، بنگلادش یا سریلانکا در منطقه خلیج فارس زندگی می کنند. این تعداد شامل سیصد و پنجاه هزار کاتولیک در کویت ، سیصد و پنجاه هزار نفر در قطر و یک میلیون و پانصد هزار تن در عربستان سعودی و همچنین بین ده هزار تا صد و چهل هزار تن در بحرین است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واتیکان، بالین از تنوع مسیحیان خبر داد و تاکید کرد در کلیسای کویت ، گروه های مختلف مسیحیان شامل مسیحیان یونانی ،آشوری ، مارونی و قبطی فعالیت می کنند.
وی توضیح داد:« این تنوع آیین و زبان گاهی اوقات تنش هایی را به وجود می آورد و موجب محدود شدن مکان های عبادت می شود.»
این مقام واتیکان گفت :« درک کردن این مسئله که این افراد در یک کلیسا چه کنند چالش محسوب می شود.»
وی از اینکه دولت بحرین فضایی را برای ساخت کلیسای جدید در اختیار کلیسای کاتولیک قرار داده است ، ابراز خرسندی کرد.
این مقام واتیکان گفت:« این نشانه ای از فضای باز در بحرین است و امیدوارم این الگو همچنین در دیگر کشورها اجرا شود.»
واتیکان از آزادی عبادی در کشورهایی مانند عربستان سعودی که در آن دین اسلام به عنوان تنها دین واقعی محسوب می شود، نگران است. مسیحیان در این کشور اغلب مراسم خود را به شکلی مخفیانه انجام می دهند.
کامیلو بالین از مقامات واتیکان اعلام کرد سفارت واتیکان در کشورهای عرب خلیج فارس تصمیم گرفت مقر خود را از کویت به بحرین منتقل کند.