به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني هابيليان (خانواده شهداي ترور کشور) صدور حکم اعدام براي طارق ميخائيل يوحنا عزيز، معروف به طارق عزيز که در زمان حکومت صدام بر عراق، معاون نخست وزير اين کشور بود با جبهه گيري شرکاي جنايات او يعني منافقين در عراق رو به رو شد. اين گروهک جنايتکار در بيانيه محکوميت صدور حکم اعدام براي طارق عزيز او را پيرمردي 74 ساله معرفي کرده اند که 7 سال در زندان بوده و از شرايط جسماني خوبي برخوردار نيست.
منافقين در شرايطي از شريک جنايت هاي خود دفاع مي کنند که طارق عزيز سابقه طولاني در سرکوب شيعيان، ترور علماي ديني، اعضا و جوانان احزاب ديني و سرکوب کردها را در کارنامه خود دارد.
مسعود رجوي سرکرده گروهک منافقين، زماني که از فرانسه اخراج شد توسط طارق عزيز نايب نخست وزير عراق در سال 61 به عراق دعوت شد و طارق عزيز خطاب به مسعود رجوي گفت: «اميدوارم در آينده نزديک، دوست عزيزم مسعود رجوي را در پست رياست جمهوري يا نخست وزيري ايران ملاقات کنم.» اين ديدار که در تاريخ 19دي61 در محل اقامت مسعود رجوي در پاريس انجام شد، وابستگي سازمان را علني تر کرد و آنها که به دنبال توجيهي براي روابط شان با عراق مي گشتند، عنوان کردند که ما صلح مي خواهيم و به عنوان آلترناتيو جمهوري اسلامي عمل کنيم و در اين راستا با عراق هم عقيده ايم. بنابر همين گزارش پيش از آن و در ابتداي شروع جنگ تحميلي رژيم بعث عليه کشورمان، منافقين طي اطلاعيه اي رهبر عراق را مستبد بعثي حاکم بر عراق معرفي کردند اما پس از آن که اين فرقه از مردم بريد و مردم را در مقابل خود ديد، در مدت کمتر از چند ماه از حاکم مستبد و ديکتاتور عراق به عنوان دموکرات و مبارز ياد کرد.
بر طبق گزارشات منتشر شده که بخشي از آن از سوي مسئولان رسانه اي آمريکا منتشر شده است طارق عزيز نقش ويژه اي در تهيه سلاح هاي کشتار جمعي براي ماشين جنگي صدام در طول جنگ تحميلي عليه ايران و در مذاکرات با اروپايي ها و آمريکايي ها داشته است. بيش از 35 هزار کرد عراقي که با بمب هاي اهدايي شيميايي آمريکا و اروپا قتل عام شده بودند با هماهنگي اين مقام عراقي در رديف قربانيان جنايات صدام قرار گرفتند.
گروهک منافقين با صدور بيانيه حکم اعدام براي طارق عزيز توسط دادگاه عالي جنايي عراق را محکوم و نسبت به آن اعتراض کرد.