به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، بر خلاف تيغه هاي جدا كننده معمولي كه از گچ ساخته مي شوند، ديوارهاي «دراي وال» (drywall) از دانه هاي ريز پارافين پر شده اند كه گرما را در طول روز جذب كرده و آن را در شب آزاد مي كنند.
با تابش نور خورشيد، فعاليت هاي انساني و كاركرد رايانه و لوازم خانگي، كپسول هاي پارافين به كار رفته درون ديوار با جذب گرماي درون ساختمان به حالت مايع در مي آيند كه به خنك سازي محيط نيز كمك مي كند. در هنگام شب دانه هاي پارافين به حالت جامد بازگشته و گرماي جذب شده نيز آزاد مي شود كه باعث گرم شدن ساختمان مي شود.
آزمايشات صورت گرفته نشان مي دهد، يك تيغه ساخته شده از اين مواد با ضخامت 1.5 اينچ از توان گرمايي پنج برابري به نسبت تيغه هاي معمولي با همين ضخامت برخوردار است و يك ساختمان با ميانگين دماي 20 تا 30 درجه سانتيگراد با استفاده از ديوارهاي «دراي وال» حاوي كپسول پارافين نيازي به سيستم تهويه هوا ندارد.
اين محصول جديدترين طراحي در حوزه فناوري ساختمان سازي سبز محسوب مي شود كه مي تواند هزينه مصرف انرژي را تا 40 درصد كاهش دهد.
محققان دانشگاه پلي تكنيك مادريد نسل جديد ديوارهاي «دراي وال» حاوي كپسول پارافين را طراحي كرده اند كه علاوه بر ذخيره انرژي، هزينههاي برق مصرفي را به نصف كاهش ميدهد.