کد خبر 143574
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۷

رييس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت كم تحركي را عامل بروز 21 درصد از بيماري‌هاي قلبي دانست و از تدوين سند ملي فعاليت بدني ايرانيان خبر داد.

به گزارش مشرق ، دكتر طاهره سماوات در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: سند مربوط به توسعه فعاليت بدني براي جمعيت كشور تدوين شده و اكنون بايد تاكتيك‌هاي مربوط به اين سند با كمك ديگر سازمان‌هاي مرتبط نوشته شود. از آنجا كه اين سند همپوشاني‌هايي با سازمان ورزش دارد، به منظور اجرا در كشور اين همپوشاني‌ها بايد برطرف شود.

وي با هشدار نسبت به عوارض كم تحركي براي سلامتي افراد، ادامه داد: كم تحركي عامل خطر بسياري از بيماري‌ها از جمله بيماري‌هاي قلبي – عروقي، سرطان و ديابت است. كم تحركي در بيماري‌هاي قلبي - عروقي نقش بسيار مهمي دارد به طوري كه 21 درصد از بيماري‌هاي قلبي منحصرا به كم تحركي منتسب مي‌شود.

سماوات افزود: كم تحركي موجب چاقي مي‌شود و چاقي نيز زمينه ساز ريسك فاكتورهاي ديگري مانند فشار خون بالا و ديابت است.

رييس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت با بيان اين كه بيش از 50 درصد مردم كشور كم تحركند، ادامه داد: بر اين اساس لازم است اقدام اساسي در اين جهت انجام شود. جدا از فعاليت‌هاي ورزشي كه ممكن است عده‌اي انجام دهند بايد فعاليت بدني افراد جامعه افزايش يابد. افزايش فعاليت بدني مي‌تواند با انجام تحركات ساده در منازل آغاز شده و در ادامه حركات نرمشي، ورزشي، پياده‌روي، دوچرخه‌سواري و ساير ورزش‌ها را نيز سبب شود.

سماوات با بيان اين كه اطلاعات كم تحركي در شهرها و روستاها جمع‌آوري شده است، تاكيد كرد: افزايش فعاليت بدني بايد به صورت فرهنگ نهادينه شود و بخشي از زندگي روزمره مردم باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس