به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين منوي غذا، دستي و به شكل ديسك است و با استفاده از فناوري موسوم به پلاستيك فعال الكتريكي كه گاه پليمر الكترواكيتو (EAP) ناميده ميشود، طراحي خواهد شد.
مولفه بو از "تراشههاي زيستي" بويايي ناشي ميشود كه بوي هر نوع غذا را شبيهسازي كرده و آن را براي كاربر با ضعف بينايي ساطع ميكند.
به اين دليل كه اين مفهوم هنوز در سطح ايده است، طراحان توصيف دقيقي از چگونگي گرفتن بوهاي غذا و تعبيه آنها در ابزار مزبور و همچنين فشار دادن يك دگمه براي اشاعه بو ارادئه ندادهاند.
ارائهدهندگان اين ايده ليو جي، ون هو و ليو دونمينگ معرفي شدهاند.
نوعي طرح مفهومي موسوم به Odor Menu گامي مهم در جهت طراحي منوهاي بوييدني براي كمك به نابينايان در رستورانها به شمار ميآيد.