در یکی از این نمونه ها که در فوتبال نیز فراوان نیز دیده می شود، ارتباط باشگاه استقلال تهران با یک شرکت مشهور لوازم خانگی کره ای است. این باشگاه که خریدهای سنگین و سرسام آوری در فصل نقل و انتقالات داشته، برای آن که بتواند از پس مخارج بربیاید، وارد این مذاکره شده است. البته، اخبار دریافتی حاکی از آن است که این گفت و گوها موفقیت آمیز نبوده و طرفین به نتیجه ای نرسیده اند.
در این میان، دو نکته حایز اهمیت است. در درجه اول، وقتی جمهوری اسلامی ایران و کره جنوبی در سال های اخیر روابطی رو به افول داشته و طرف خارجی خود را در جبهه مقابل تعریف کرده، چه تحلیلی موجب این واکنش در استقلال شده است؟ مگر نباید انتظار داشت مجموعه های ورزشی در راستای سیاست ها حرکت کرده و ابزاری برای رونق وضعیت گروه های رقیب نشوند؟ این رفتار را در چه فضایی می توان تحلیل کرد؟
از سوی دیگر، در سال جاری که با عنوان "تولید ملی" نامگذاری شده، بهتر نبود مدیران استقلال به سمت فعالیت هایی روند که موجب توسعه این بخش از اقتصاد کشور شود؟ البته، این ایراد صرفا مربوط به مسئولان این باشگاه نیست و در سایر باشگاه ها نیز این روند جریان دارد؛ اما وقت آن نرسیده تا تدبیری کرد تا پول هنگفی که در فوتبال هزینه می شود، در جهت توسعه و اهداف کشور باشد؟