فرمانده کل ارتش در گفت‌وگو با فارس: درگیری‌های مرزی با طالبان باید دیپلماتیک حل شود و نیازی به دخالت نظامی نیست

امیر سرلشکر موسوی با بیان اینکه عمده دلیل درگیری‌های مرزی اخیر با افغانستان این است که طرف مقابل هنوز آن نظم و نسق مطلوب را پیدا نکرده، گفت: این درگیری‌ها باید از طریق دیپلماتیک حل شود و نیازی به دخالت نیروهای نظامی و انتظامی نیست.

به گزارش مشرق، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره شایعات منتشر شده از درگیری‌های مرزی اخیر بین جمهوری اسلامی ایران و نیروهای طالبان، گفت: اختلاف مرزی کوچکی در بخشی از مرز با افغانستان وجود دارد؛ به این دلیل که در کشور مقابل پس از تغییر حکومت، هنوز آن نظم و نسق لازم برقرار نشده، گاهی این سوتفاهم‌ها پیش می‌آید و درگیری‌های کوچکی رخ می‌دهد که به سرعت هم تمام می‌شود. امیدواریم هرچه زودتر مسئولان سیاسی این اختلافات را برطرف کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شایعات درباره شهادت یک سرباز وظیفه در درگیری‌های مرزی اخیر با نیروهای طالبان صحت دارد؟، اظهار کرد: از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران که در آن خط مستقر هستند، چنین موردی نداشتیم؛ درباره نیروهای فراجا نیز اطلاع دقیقی ندارم که درگیری‌ها منجربه شهادت شده است یا خیر ولی گاهی اوقات در این درگیری‌های مرزی، تیراندازی پراکنده وجود دارد.

امیر موسوی در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال دارد دسیسه و سوءنیت دشمنان برای تخریب روابط ایران و افغانستان در انتشار چنین شایعاتی دخیل باشد؟، افزود: قطعا دشمنان ما دل‌شان نمی‌خواهد بین ۲ کشور همسایه، یک روابط عادی مبتنی بر استقلال و اقتدار هر ۲ طرف برقرار باشد؛ دشمنان ما نه با ملت ایران دوستی دارند و نه با ملت افغانستان، بنابراین دنبال مسائلی می‌گردند تا اختلافاتی بین ما ایجاد کنند که باید هوشیار باشیم.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه این مشکلات مربوط به بحث‌های سیاسی است، تصریح کرد: باید طرفین باهم بنشینند و این مشکلات را برطرف کنند؛ عمده دلیل این درگیری‌ها این است که طرف مقابل هنوز آن نظم و نسق مطلوب را پیدا نکرده است. این درگیری‌ها باید از طریق دیپلماتیک حل شود و نیازی به دخالت نیروهای نظامی و انتظامی نیست.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۷:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۴
    4 0
    اینکه پیش از وقوع هرگونه رویارویی نظامی موضوعات بطریق دیپلماتیک حل شوند بسیار عالیست اما آیا هنگامیکه طالبان به سمت بچه های ما شلیک می کنند ما این طرف مرز فریاد بزنیم که عزیزان شلیک نکنید شما دچار سوتفاهم شده اید. مگر اصلا گروهی مثل طالبان میدانند و می فهمند که زبان دیپلماتیک چی هست؟البته وارد جنگ شدن هم با طالبان به سود ما قطعا نیست ولی جا دارد که یک جفت سیلی نروماده نوش جان کنند تا هم روی طالبان کم شود و هم دیگران حساب کار دستشان بیاید که با دم شیر بازی کردن چه عواقب پیشمان کننده ای دارد.از امیران و سرداران رشید کشورمان خواهش می کنم از موضع ضعف با ایران ستیزان صحبت نکنند
    • IR ۲۰:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۹
      0 1
      اتفاقا ضعف رو نشون نمیده صبر و قدرت و منطق رو نشون میده که مانع اجرای پروژه ی آمریکایی و صهیونیستی برای کشاندن ایران در جنگ و فتنه شده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس