به گزارش مشرق ،جمیل علیزاده شایق در گفتوگو با فارس اظهار داشت: قبل از این نگرانی مردم از هدر رفتن ویتامین، پروتئین و مواد غذایی موجود در سبوس برنج بود که زمان شالیکوبی از دانه جدا میشد.
دبیر انجمن برنج افزود: امسال برای اولین بار قابلیتی در کارخانهها ایجاد شده که شالیهای برنج قبلا آنجا بخاردهی و فرآوری میشوند.
وی افزود: با این کار تمام مواد غذایی، پروتئینی و ویتامینهای سبوس برنج به دانه منتقل شده و نگرانی از هدررفت آن وجود نخواهد داشت.
علیزاده تصریح کرد: محصولات برنج فرآوری شده از امروز در فروشگاههای زنجیرهای تهران عرضه خواهد شد.
وی افزود: این برنجها اگرچه ظاهری متمایل به زرد دارند و بیشتر مردم تصور میکنند از نوع هندی یا پاکستانی باشد، اما در اصل همان برنج فرآوری شده ایرانی است.
وی تصریح کرد: قیمت این نوع برنج 3 الی 4 درصد نسبت به برنج معمولی افزایش قیمت خواهد داشت.
علیزاده افزود: این کار باید فرهنگسازی شود چرا که در تغذیه مناسب مردم نقش مؤثرتری خواهد داشت.
دبیر انجمن برنج تصریح کرد: در حال حاضر یک کارخانه در منطقه مازندران قابلیت فرآوری برنج را دارد که باید توسعه یابد.
دبیر انجمن برنج افزود: امسال برای اولین بار قابلیتی در کارخانهها ایجاد شده که شالیهای برنج قبلا آنجا بخاردهی و فرآوری میشوند.
وی افزود: با این کار تمام مواد غذایی، پروتئینی و ویتامینهای سبوس برنج به دانه منتقل شده و نگرانی از هدررفت آن وجود نخواهد داشت.
علیزاده تصریح کرد: محصولات برنج فرآوری شده از امروز در فروشگاههای زنجیرهای تهران عرضه خواهد شد.
وی افزود: این برنجها اگرچه ظاهری متمایل به زرد دارند و بیشتر مردم تصور میکنند از نوع هندی یا پاکستانی باشد، اما در اصل همان برنج فرآوری شده ایرانی است.
وی تصریح کرد: قیمت این نوع برنج 3 الی 4 درصد نسبت به برنج معمولی افزایش قیمت خواهد داشت.
علیزاده افزود: این کار باید فرهنگسازی شود چرا که در تغذیه مناسب مردم نقش مؤثرتری خواهد داشت.
دبیر انجمن برنج تصریح کرد: در حال حاضر یک کارخانه در منطقه مازندران قابلیت فرآوری برنج را دارد که باید توسعه یابد.