کد خبر 140669
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۱

دبیر انجمن برنج گفت: از امروز برنج‌های ایرانی فرآوری شده در فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهران توزیع می‌شود که تمام مواد پروتئینی، ویتامین و مواد غذایی سبوس آن در کارخانه جذب دانه برنج شده و ارزش غذایی زیادی دارد.

به گزارش مشرق ،جمیل علیزاده شایق در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: قبل از این نگرانی مردم از هدر رفتن  ویتامین، پروتئین و مواد غذایی موجود در سبوس برنج بود که زمان شالیکوبی از دانه جدا می‌شد.

دبیر انجمن برنج افزود: امسال برای اولین بار قابلیتی در کارخانه‌ها ایجاد شده که شالی‌های برنج قبلا آنجا بخاردهی و فرآوری می‌شوند.

وی افزود: با این کار تمام مواد غذایی، پروتئینی و ویتامین‌های سبوس برنج به دانه منتقل شده و نگرانی از هدررفت آن وجود نخواهد داشت.

علیزاده تصریح کرد: محصولات برنج فرآوری شده از امروز در فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهران عرضه خواهد شد.

وی افزود: این برنج‌ها اگرچه ظاهری متمایل به زرد دارند و بیشتر مردم تصور می‌کنند از نوع هندی یا پاکستانی باشد، اما در اصل همان برنج فرآوری شده ایرانی است.

وی تصریح کرد: قیمت این نوع برنج 3 الی 4 درصد نسبت به برنج معمولی افزایش قیمت خواهد داشت.

علیزاده افزود: این کار باید فرهنگ‌سازی شود چرا که در تغذیه مناسب مردم نقش مؤثرتری خواهد داشت.

دبیر انجمن برنج تصریح کرد: در حال حاضر یک کارخانه در منطقه مازندران قابلیت فرآوری برنج را دارد که باید توسعه یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس