کد خبر 139538
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۸

سحري يكي از وعده هاي غذايي اصلي در ماه مبارك رمضان است و بسياري از پزشكان و متخصصان تاكيد ويژه اي بر خوردن سحري دارند.

به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي؛ كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه اين وزارتخانه افزود: براي وعده غذايي سحر بهتر است غـــذاهاي حـــــــاوي كربوهيدرات هاي پيچيده، ميوه، سبزي ها و آب كافي مصرف شود؛ زيرا كربوهيدرات هاي پيچيده شامل برنج، مرغ، ماهي، سويا،‌گوشت، تخم مرغ، ميوه تازه و سبزي ها دير هضم است بنابراين احساس گرسنگي كمتري در روز ايـــجاد مي شود.

دكتر فروزان صالحي اضافه کرد: همچنين در سحر از نوشيدن چاي زياد بايد اجتناب شود، زيرا كافئين موجود در چاي، باعث دفع مقادير زيادي آب و نمك هاي معــــــــدني مورد نياز بدن مي  شود.



به گفته اين متخصص تغذيه، بهتر است در سحر آب كافي (دو ليوان) نوشيده و از خوردن نمك، فلفل و ترشي خودداري شود.

دكتر صالحي خاطرنشان كرد: خوردن چند خرما يا كشمش و مقداري عسل در سحر بسيار مناسب است.
وي توصيه کرد: پس از سحري، دندان ها مسواک زده و نخ دندان شود و همچنين براي خوشبو ماندن دهان، قسمت داخلي لب ها، سقف دهان و زبان را نيز مسواك كنيد.

کارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه اين وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي اضافه کرد: افراد بايد از مصرف غذاهاي سرخ شده، چرب، ادويه دار و حاوي قند بالا خودداري کنند و هنگام سحر از خوردن مواد غذايي در حجم بالا بپرهيزند.

وي با تاکيد بر اين که داشتن برنامه بهداشتي و تغذيه اي مناسب در ايام ماه مبـارک رمضان ضروري است؛ توصيه کرد: روزه داران حتي الامكان سعي كنند كه برنامه غـــذايي جديد به گونه اي باشد كه منجر به افزايش وزن نشود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس