ضربه محكمي به كمرش خورده است و همه جاي بدن كودك جاي زخمهايي است كه بهخاطر سيگار يا قاشق داغ سوخته است. دور لب كودك زخم بود و مهمترين مشكل كودك زخم عميقي بود كه زير بغل وي قرار داشت و جاي كندگي بزرگي بود و آثار عفونت نيز در آن ديده ميشد. در دهان و مري كودك سوختگيوجود داشت و درمان آن زمان بر بود.
وي افزود: زهرا كوچولو مدام به سردردهايي مبتلا ميشود كه البته در سيتي اسكن از سر كودك به مشكل خاصي بر نخورديم و فكر ميكنم اين سردردها نتيجه شكنجههاي مداوم اين كودك 3 ساله است و به مرور و با گذشت زمان حل خواهد شد. كف پاي كودك زخمهاي عميقي داشت كه نشان ميداد كودك با سيخ تنبيه شدهاست.
دكتر معمارزاده در ادامه گفت: اين كودك از بدو ورود تحت مراقبتهاي ويژه قرار گرفت. مشخص بود روزهاي زيادي است كه حمام نرفته بهطوري كه موهايش بههم چسبيده بود و پرستاران با دلسوزي زهرا را به حمام بردند و زخمهايش را پانسمان كردند و هر روز پانسمان زخمها را عوض كردند.
وضعيت تغذيه كودك در حال درمان است و از همان بدو ورود با مكملهاي مختلف سعي شد كودك به وضعيت مناسب برگردد و از آنجا كه مري و دهان وي زخم بود نخست درمان آنها آغاز شد و سپس تغذيه مناسب وي ادامه يافت.
اين پزشك متخصص گفت: همه مراحل درماني زهرا انجام شدهاست و زخم زير بغل او كه مشخص نيست به چه دليل ايجاد شده تنها معضل اين كودك است و در كميسيونهاي پزشكي بحث عمل وي مطرح شده است كه با توجه به بهبود وضعيت وي انجام عمل جراحي ضروري بهنظر نميرسد.
وي در ادامه از صحبتهاي خودكودك از شكنجههايش گفت: زهرا دختر بسيار باهوشي است اما وي لهجه خاصي دارد كه معني كلمات را نامفهوم ميكند و تقريباً هيچكدام از پرسنل متوجه حرفهايش نميشوند. اما تنها وقتي غذا ميخواهد ميتواند كلمات را واضح بگويد و گاهي نيز ميگويد عروسك ميخواهم، اسباببازي ميخواهم كه با همين كلمات پرستارها اين وسايل را اختيار وي قرار ميدهند.
اين دختر بچه بهدليل شكنجههايي كه پشت سر گذاشته است، قطعاً دچار افسردگي ميشود و به همين دليل از ابتداي ورود به بيمارستان تحت نظر روانپزشك قرار گرفته است.
وي با اشاره به اينكه وضعيت كودك روبه بهبود است و احتمال اينكه وي تا روز دوشنبه مرخص شود وجود دارد، گفت: پدر و مادر وي هر دو بازداشت هستند و زهرا دو برادر بزرگتر از خود و يك مادربزرگ دارد كه به ملاقاتش ميآيند و تقاضا دارند كه كودك را مرخص كنند. اما در حال حاضر كودك تحت نظر بهزيستي است و بايد با نظر قاضي تحويل داده شود.
وي با اشاره به اينكه اينكودك در سه سال عمر كوتاهش شكنجههاي زيادي ديده است، گفت: با آنكه در مدتي كه كودك در بيمارستان بستري بوده تحت نظر روانپزشك است اما درمان روحي كودك طولاني مدت است و بايد با دارو و قرص حداقل يك سال بگذرد تا وي خاطرات تلخ شكنجهگاهش را فراموش كند.