وی افزود: البته باید به برخی توصیهها از جمله پرهیز در غذا خوردن در زمان افطاری توجه کنند و حتماً نیز سحری کاملی بخورند.
فرسار با بیان اینکه با توجه به اینکه مصرف زولبیا و بامیه بر اساس باورهای سنتی مردمان در بین خانوادهها جا گرفته است اظهار داشت: با این حال توصیه به مصرف زولبیا و بامیه زیاد نمیشود و مردم سعی کنند از عسل و خرما بیشتر استفاده کنند.
وی با اشاره به شرایط روزه در سال جاری که به دلیل گرما و طولانی بودن ساعات روزها بسیار طولانی میشود، تصریح کرد: افراد دقت کنند که این باور که چای پس از سحری میتواند باعث پیشگیری از تشنگی شود درست نیست زیرا دفع مکرر کلیه را در بر دارد و افراد سعی کنند پس از سحر چای پررنگ نخورند زیرا باعث تشنگی میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تمام مکانهایی که در آنجا حلیم و آش و به خصوص قنادیها که زولبیا و بامیه فروخته میشوند مورد نظارت کارشناسان بهداشتی قرار میگیرند.
وی خاطرنشان کرد: مردم سعی کنند در ایام ماه مبارک و پس از خوردن غذای سحری از میوههایی که به آرامی آب آزاد میکند از جمله هندوانه و خربزه بیشتر مصرف کنند تا در ایام ماه مبارک رمضان کمتر تشنه شوند.