حمایت اسلامی از اقدام دولت در عادلانه‌سازی پرداخت یارانه‌ها

رئیس سازمان انرژی اتمی بر حمایت از اقدام دولت سیزدهم در مردمی سازی و عادلانه سازی یارانه‌ها تأکید کرد.

به گزارش مشرق، محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (سه‌شنبه) در حاشیه آیین افتتاح و بهره‌برداری از طرح تولید کیت غربالگری نوزادان، درباره فعالیت‌های اقتصادی دولت سیزدهم گفت: به لطف الهی، صبر مردم و تدابیر مسئولان کشور، با وجود تحریم‌های ظالمانه، ایران اسلامی در مسیر بهبود شاخص‌های اقتصادی قرار دارد و در حال حاضر با تراز مثبت تجاری فعالیت خودش را انجام می‌دهد. اگر اقدامات و تمهیدات بایسته برای حفاظت از ارزش پول ملی اتخاذ می‌شد؛ قطعاً با این آسیب‌هایی که گریبانگیر مردم شد، مواجه نمی‌شدیم. با تدابیر و تصمیم قاطع دولت سیزدهم و شخص جناب رئیس‌جمهور، باقیمانده جراحی اقتصادی برای بهبود فضای اقتصادی و کسب‌ و کار بایستی اتفاق می‌افتاد که در این مدت رویکرد جدید و مثبتی را شاهد هستیم.  

وی ادامه داد: گام بسیار مهمی که در این دولت برداشته شد، موضوع تسهیل صدور مجوزهای کسب‌ و کار بود، که تمام دستگاه‌های درگیر باید با الکترونیکی کردن فرآیندها و عدم مراجعه حضوری مجوز کسب‌ و کار را صادر کنند. اکنون در سازمان انرژی اتمی ایران ۴۵ مورد مجوز صادر می‌شود که هر ۴۵ مجوز با همت مدیران و متخصصان، در سازمان الکترونیکی شده‌اند و ما در سازمان انرژی اتمی به درگاه ملی مجوزها وصل شدیم.

معاون رئیس جمهور در خصوص برنامه دولت سیزدهم درباره مردمی‌سازی و عادلانه سازی پرداخت یارانه‌ها بیان کرد: اقدام بزرگ دیگر در دولت بحث مردمی‌سازی و عادلانه سازی یارانه‌ها است که خوشبختانه امروز شاهد اجرای آن هستیم. یارانه‌ها باید هدفمند به دست شخص مصرف‌ کننده می‌رسید؛ اختصاص یارانه به واردکننده در فرآیند و چرخه‌ای که باید به سفره مردم می‌رسید، تأثیرات مثبت و لازم را بر معیشت مردم نداشت و این دو نرخی یا چند نرخی بودن عامل فساد را مهیا می‌کرد. بر همه ما فرض است که با تمام ظرفیت از این اقدام انقلابی دولت که شجاعانه، آگاهانه و با اقتدار در حال انجام است، حمایت کنیم و پای‌کار باشیم تا مردمی‌سازی و عادلانه سازی یارانه‌ها به معنای واقعی کلمه محقق شود.   

وی ادامه داد: لازمه ایجاد قدرت اقتصادی حرکت مؤثر در مسیر علم، فناوری و صنعت است؛ همان‌گونه که شاهد بودید پیشرفت‌های اقتدارآفرین جمهوری اسلامی ایران در صنایع دفاعی، ادبیات دنیا در مواجهه با ایران را تغییر داد.

اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در سازمان انرژی اتمی با یک جریان فراگیر و با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و استعدادها در اقصی نقاط کشور ارتباط علمی ایجاد می‌کنیم و زمینه‌های همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای در حوزه علوم و فناوری را تسریع خواهیم کرد و تأثیرات فوری این اقدامات را بر زندگی مردم فراهم می‌کنیم.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    0 0
    از صدر اسلام تا اوائل سده‌ی چهاردهم هجری قمری، دینار، که یک واحد پول فلزى از جنس طلا با وزن مشخص بود، در میان مسلمانان رایج بود. مزیت این پول آن بود که با گذشت زمان ارزش آن کاهش نمی‌یافت؛ مثلاً قیمت متوسط گوسفند در زمان‌های متمادی، همواره حدود یک دینار بود. این امر باعث می‌شد که وقتی کسی پولی را قرض‌الحسنه می‌داد، در زمان پس گرفتن پولش، متضرر نمی‌شد؛ اما متأسفانه ارزش پول اعتباری بدون پشتوانه‌ی فعلی ریال، دائماً کم می‌شود. لذا اکنون لازم است یک واحد پول ملی جدید داشته باشیم که ارزشش همواره معادل وزن مشخصی از طلا باشد. اگر این واحد جدید معادل یک میلی‌گرم طلای ۲۴ عیار تعریف شود، در این لحظه معادل ۱۷۶۰ تومان (۱۷۶۰۰ ریال) بوده، و یک دلار آمریکا نیز در همین لحظه، تقریباً معادل ۱۶ واحد جدید پول ملی می‌گردد؛ اما قیمت یک گرم طلای ۲۴ عیار همواره براساس تعریف قانونی، هزار واحد جدید پول ملی خواهد بود و این امر باید توسط بانک مرکزی و دولت، نظارت، و با پشتوانه‌ی ذخائر طلای بانک مرکزی، کنترل و مدیریت گردد. به این ترتیب در زمان شروع اجرای طرح تثبیت ارزش پول ملی در برابر طلا، موجودی ریالی تمام حساب‌ها، با توجه به قیمت ریالی طلای ۲۴ عیار در آن لحظه، به معادل واحد جدید تبدیل، و اسکناس‌های ریالی با اسکناس‌های این واحد، به‌تدریج، اما با همان نرخ برابری منجمد شده در لحظه‌ی شروع، جایگزین می‌گردد؛ در نتیجه، هم تمام صفرهای زیادی قیمت‌ها با واحد ریال از بین می‌رود، و هم پول با گذشت زمان دیگر از ارزش نمی‌افتد و دچار تورم نمی‌شود؛ ضمن آنکه سنت قرض‌الحسنه هم احیاء می‌گردد و می‌توان سود را هم از نظام بانکی حذف، و بانک‌داری اسلامی بدون ربا را محقق کرد. این پول در برابر ارزهای خارجی، ارزشش با مرور زمان کم نخواهد شد، زیرا قیمت طلا به هر ارزی که مبنا باشد، در دراز مدت افزایش می‌یابد؛ در نتیجه امکان تبدیل شدن به واحد پول بین‌المللی را هم خواهد داشت. مزیت دیگر این پول آن است که دیگر دلالی طلا، سکه و ارز با این پول سودی نخواهد داشت، زیرا قیمت طلا و سکه به این پول همیشه ثابت است، و قیمت ارز به این پول نیز تک‌نرخی و شناور شده، و به مرور زمان کاهش می‌یابد، و دیگر نیازی به دخالت دولت در بازار ارز وجود نخواهد داشت، در نتیجه نقدینگی بهتر به سمت تولید هدایت خواهد شد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس