بیماری های قلبی و سکته:
در سال های اخیر مطالعات بسیار زیادی نشان داده است که بیماری ها و عفونت های درون دهان می تواند وارد جریان خون شده و به این ترتیب وارد قلب شده و همچنین باعث بروز بیماری های قلبی و در نتیجه سکته های قلبی می شود همچنین این بیماری های می توانند به مغز برسند و همچنین باعث سکته مغزی نیز می شوند.
دیابت:
به تازگی دانشمندان به انی نتایج رسیده اند که دیابتنوع دوم ارتباط بسیار نزدیکی با بیماری های لثه دارد. در تحقیقاتی که در دانشگاه کلمبیا انجام شده است از میان 9 هزار نفری که در این آزمایش شرکت داشتند افراد بالای 20 سالی که بیماری های لثه داشتند تا دو برابر بیشتر ر خطر ابتلا به دیابت نوع دوم بودند.
عفونت های تنفسی:
اگر شما دهانتان را بشویید و از آن به دقت مواظب کنید می توانید ریه سالمی نیز داشته باشید. در تحقیقاتی که به تازگی منتشر شده است در میان افراد میان 20 تا 60 سال ان هایی که بیماری های ریه مانند سرطان یا عفونت های ریوی دارند سابقه بیماری های مربوط به لثه و دهان نیز داشته اند. پزشکان بر این اعتقاد هستند که باکتری های دهان از طریق تنفس وارد ریه می شوند.
بیماری های دوران حاملگی:
به بانوانی که به تازگی باردار شده اند باید نکاته ای را گوش زد کرد که این امر نباید آن ها را از رعابت بهداشت دهانشان دور نگاه دارد چرا که تحقیقات نشان می دهد که بیماری های دهان می توانند باعث بروز مشکلاتی در دوران بارداری برای مادر و همچنین فرزند باشد.