به گزارش مشرق به نقل از رجا، سيد محمد حسيني در گفت وگوي اختصاصي با پايگاه اطلاع رساني دولت ، درباره توجه وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي به فيلم هاي فرهنگي اظهار داشت: در مقوله سينما در عين حالي که بايد به مضمون و محتوا توجه شود و فيلم ها داراي پيام باشند، بايد به مقوله جاذبه هم توجه داشت زيرا فيلم ها بايد بتوانند تماشاگر را به سمت سينما تشويق و جذب کنند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح کرد: يک سري انتقاداتي برخي از سينماگران درباره مشکلات فيلم هاي فرهنگي مطرح کردهاند که بيشتر درباره بحث اکران است.
وي افزود: گاهي اوقات فرصت و مجالي براي اکران برخي از فيلم هاي فرهنگي نيست که اين موضوع هم به هر حال به خود سينماگران بر مي گردد. زيرا معاونت سينمايي دخل و تصرفي در مسئله اکران ندارد و تنها در حد يک هم فکري است.
حسيني در ادامه افزود: اگر واقعا احساس شود که حق يک سري از فيلم هاي فرهنگي تضييع و به بعضي از تهيهکنندگان و برخي از فيلمها کمتوجهي ميشود، در آن شرايط معاونت سينمايي تصميم گيري خواهد کرد اما همکاران ما در معاونت سينمايي در اين باره هنوز به يک نتيجه نهايي نرسيده اند و به هر حال فعلاً بنا ندارند در بحث اکران فيلم ها وارد شوند.
وي در ادامه بر بحث سينماي پرجاذبه براي مخاطب تاکيد کرد و گفت: تاکيد ما بر اين است؛ فيلمهايي ساخته شود که جاذبه لازم را براي مخاطب داشته باشند. البته نميخواهيم بگوييم به هر وسيلهاي تماشاگر را جذب کرد.
وزير ارشاد خاطر نشان کرد: برخي فيلمي به اسم طنز اما سرشار از لودگي و با استفاده از ابزارهاي سبک وسخيف سعي ميکنند به هر طريقي تماشاگر را جذب کنند ولي حمايت و توجه از اين گونه فيلم ها مدنظر وزارت ارشاد نيست.
حسيني در ادامه به سينماگران توصيه کرد؛ مي توان فيلمهاي فرهنگي با مضامين عالي توليد کرد و در کنار آن به گونهاي عمل شود که بتوان تماشاگر را هم به سمت سينما جذب کرد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: تاکيد وزارت ارشاد بر ساخت فيلم هاي داراي جاذبه لازم براي تماشاگر است اما نبايد به هر طريقي تماشاگر را جذب کرد.