اولیانوف: در مذاکرات وین هیچ جبهه متحدی علیه ایران وجود ندارد

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین تأکید کرد در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین هیچ جبهه متحدی علیه ایران وجود ندارد.

به گزارش مشرق، «میخائیل اولیانوف»، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین طی توییتی بامداد جمعه تأکید کرد که هیچ جبهه متحدی علیه ایران در مذاکرات وین وجود ندارد.

اولیانوف این پیام را در توییتر را در واکنش به پیامی از «ابوالفضل عمویی»، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران نوشته است.

بیشتر بخوانید

اولیانوف: همه می خواهند برجام سریع‌تر بازگردد

عمویی چند ساعت پیش درباره ادعاهای برخی مقام‌های غربی که صحبت از ضرب‌الاجل چند هفته‌ای به ایران برای به نتیجه رسیدن مذاکرات وین را مطرح کرده‌اند در توییتی به زبان انگلیسی نوشته بود: «ضرب‌الاجل چند هفته‌ای برای غرب است نه ایران. اگر شما برای رسیدن به یک توافق خوب جدیت دارید، از جزم‌اندیشی دست بردارید و پیشنهاد ایران برای رفع تحریم‌ها را بردارید. زمان به نفع شما پیش نمی‌رود.»

اولیانوف در پاسخ نوشته است: «به لحاظ مفهومی ما طرفدار رویکردی متفاوت هستیم. ما بر اساس این درک پیش می‌رویم که همه ما در یک قایق هستیم. هیچ جبهه متحدی علیه ایران در مذاکرات وین وجود ندارد. ایران شریک ارزشمند و محترم ما است. ما برای یافتن راه‌حل‌های مورد قبول همه به یکدیگر نیاز داریم.»

«انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک برجام روز پنجشنبه در پیامی که در صفحه توییتری خود منتشر کرد، از آغاز مجدد مذاکرات وین در تاریخ ۲۷ دسامبر (۶ دسامبر) خبر داد.

معاون «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این توییت نوشت: «مذاکرات وین از دوشنبه (ششم دی) از سر گرفته می‌شود. کمیسیون مشترک برجام برای گفت‌وگو و تعیین راه پیش رو تشکیل جلسه خواهد داد».

اظهارنظرها درباره تاریخ برگزاری دور جدید مذاکرات وین در شرایطی مطرح شده که جمهوری اسلامی ایران بارها بر آمادگی و جدیت خود برای مذاکرات هسته‌ای در وین با هدف برداشته شدن تحریم‌های غیرقانونی اعمال شده علیه ایران تاکید کرده است.

دور هفتم مذاکرات وین برای رفع تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی ایران روز هشتم آذر ماه در پایتخت اتریش ازسرگفته شد. دو روز بعد، هیأت مذاکره‌کننده ایران دو سند درباره رفع تحریم‌ها و فعالیت‌های هسته‌ای به طرف مقابل ارائه دادند و تمامی طرف‌های مذاکره‌کننده برای رایزنی‌های بیشتر به پایتخت‌ها بازگشتند.

ادامه دور هفتم مذاکرات وین پس از یک وقفه در ۱۸ آذر ماه از سرگرفته شد و روز جمعه (۲۶ آذر ماه) دور هفتم مذاکرات به پایان رسید و طرف‌های مذاکره‌کننده برای رایزنی‌های بیشتر به پایتخت‌های خود بازگشتند.

«سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت خارجه روز دوشنبه هفته جاری در تشریح فضای کنونی در وین اظهار داشت: «ما امروز دو متن توافق شده جدید داریم که ماحصل گفت‌وگوهای بسیار فشرده‌ای است که طی چند روز گذشته در وین همراه با تنفس چند روزه به دست آمده است. اینها متن‌هایی است که نظرات ایران به همراه متون قبلی در آن لحاظ شده است و الان متونی داریم که براساس آن می‌توانیم به گفت‌وگوهای آتی ادامه دهیم.»

وی گفت: «اگر طرف‌های مقابل از روز اول با همین رویکردی که در روز آخر به گفت‌وگوها پیوستند، وارد می‌شدند، بسیار زودتر می‌توانستیم به این متون به عنوان مبنای گفت‌وگوهای آتی برسیم.»

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • IR ۱۱:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
    0 0
    دم جناب اولیانوف گرم! اختلاف بین آمریکا و دو کشور چین و روسیه در حال حاضر برای ما خیلی خوبه باید حد اکثر استفاده رو از موقعیت بکنیم !
  • IR ۱۵:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
    2 1
    درخواست ما از دولت و مجلس، مقاومت مقتدرانه در برابر فشار غرب، و مقابله به مثل زیر است: 1- سیاست قطعی اعلام شده از طرف امام خامنه ای در تمام ابعاد ذکر شده که ظرافت های بسیار دقیقی دارد و خط قرمز ماست، کلمه به کلمه و مو به مو به طور شجاعانه اجرا گردد. 2- آمریکا باید تمام تحریم‌ها را با هر بر چسب و به هر بهانه و در هر زمانی که وضع کرده است، برای همیشه و به طور یک جا و در عمل لغو کند. 3- آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان باید هزینه‌ ی تمام خسارت‌هایی را که در این شش سال به دلیل عمل نکردن به تعهداتشان در برجام وارد کرده اند، بپردازند. 4- کل مطالبات منابع ما که به دلیل تحریم مسدود شده یا به هر دلیل دیگر توسط غربی‌ها پرداخت نشده است، در هر کشوری که باشد باید وصول گردد. 5- هیچ تضمینی به جز اجرای عملی موارد فوق حتی اگر در سطح کنگره و سنا باشد، هر چند لازم است، اما کافی و پذیرفته نیست. 6- انجام این موارد باید دقیقاً مورد راستی‌آزمایی طولانی مدت قرار گیرد. 7- تا زمانی که راستی آزمایی کامل صورت نگرفته است، نباید هیچ محدودیتی پذیرفته گردد و صنعت هسته‌ای با سرعت تمام در هر سطح و میزان مورد نیاز ممکن توسعه یابد. دوربین‌های نظارتی آژانس بین المللی انرژی اتمی که در واقع آژانس جاسوسی صهیونیست‌ها از تأسیسات هسته‌ای است، جمع آوری گردد و اجازه حضور به این جاسوسان صهیونیست ها در کشور داده نشود، تا مجدداً شاهد ترور دانشمندان هسته‌ای یا خرابکاری در تأسیسات هسته‌ای نباشیم. 8- شرط‌هایی فراتر از لغو تحریم ها در تقابل با سیاست‌های استکباری ظالمانه غرب از جمله خروج آن ها از منطقه و عدم حمایت آن ها از رژیم صهیونیستی گذاشته شود، همان گونه که آن‌ها بعد از شش سال عمل نکردن به تعهدات خود در لغو تحریم‌ها شروط جدید هم اضافه می‌کنند. 9- مکانیسم ماشه باید از برجام حذف گردد تا آمریکا نتواند با بازگشت صوری به برجام، از این امتیاز یک طرفه به ضرر ما سوء استفاده کند. 10- مذاکرات نباید فرسایشی و بی ثمر باشد، لذا باید برای انجام موارد فوق ضرب الاجل قرار داد و مذاکرات را تا زمان انجام موارد اشاره شده در عمل، هر یک سال یک بار در روز امضای برجام، به حال تعلیق در آورد. 11- همت اصلی تمام مسئولان کشور در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، خنثی سازی و بی اثرسازی تحریم ها، و حذف دلار از چرخه ی اقتصاد کشور باشد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس