مصوبات جدید کمیسیون آموزش مجلس درباره رتبه‌بندی معلمان

رتبه بندی معلمان طی سی سال بررسی و مطرح شدن، فقط دو بار در نظام آموزش کشور اجرایی شده است.

به گزارش مشرق، سی سال پیش یعنی در ابتدای سال ۱۳۷۰ قانونی تحت عنوان پرداختی های کارکنان دولت مصوب شده و در آن بندی برای معلمان و آموزشیاران فرهنگی نیز مشخص شد. این قانون در همان سال ها به رتبه بندی معلم ها و پرداخت بر اساس شایستگی های تحصیلی آن ها اشاره کرده بود.

موضوعی که طی سال‌های پس از آن نیز توسط مجالس شورای اسلامی و دولت‌ها مورد بحث و بررسی‌های مختلفی قرار گرفت. اما این طرح فقط در دوسال ۹۴ و ۹۸ مورد اجرای دولت‌ها قرار گرفت که به گفته صاحب نظران و فرهنگیان با چالش‌های مختلفی همراه و در نهایت نتیجه مطلوب را بر نظام آموزشی نگذاشت.

رتبه بندی معلمان روی میز اجرا؛ حقوق معلم ها چقدر افزایش می یابد؟

قانون  نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت

فرهنگیان این موضوع یعنی رتبه بندی معلمان را به یک خواسته جدی تبدیل کرده و خواستار اجرای آن در نظام پرداختی خود می‌دانند. طرحی که البته با سه مولفه بنای اجرا داشت و مرحله پایانی آن ارتقاء نظام پرداخت بر اساس شایستگی‌های فردی بود.

رتبه بندی معلمان روی میز اجرا؛ حقوق معلم ها چقدر افزایش می یابد؟

رتبه بندی معلمان به اهداف خود رسید؟

بیات، مدیر گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهداف کلان طرح رتبه بندی معلمان، می‌گوید: طی سال‌های ۹۴ و ۹۸ با مصوبه هیئت وزیران فوق العاده‌ای در احکام کارگزینی معلمان اعمال شد که به عنوان رتبه بندی معلمان تلقی شد.

وی افزود: بررسی‌ها نشان داد معلم‌ها و نمایندگان رضایتی از این طرح نداشتند و همواره طرح مورد ارزیابی قرار گرفت. لایحه ۶۳ برنامه ششم توسعه دولت را مکلف به اجرای طرح رتبه بندی معلم‌ها بر اساس شایستگی‌های تحصیلی بود. این طرح با سه مفهوم درکنار هم یعنی سنجش صلاحیت‌ها، رتبه بندی مبتنی بر عملکرد و نظام پرداخت معنی پیدا می کند.  یکی از پیش شرط اصلی اجرای این طرح، کنار هم قرار گرفتن هر سه موارد است نه تنها نگاه به یکی از مولفه‌ها که متاسفانه در این سال‌ها تنها به بخش نظام پرداخت توجه شده است.

بیات در ادامه به چالشی با نام فاصله عدالتی پرداخت حقوق کارکنان دولت با فرهنگیان گفت: شکاف قابل تاملی میان حقوق معلمان و سایر کارکنان دولت دیده می‌شود که یکی از دلایل آن سهم بودجه آموزش پرورش از بودجه کل کشور است. طبق قوانین بالادستی آموزش و پرورش باید سهام دار ۲۰ درصد از بودجه کل کشور باشد در حالی که امسال این سهم ۸.۵ درصد بوده و بیشترین سقف هم ۱۲ درصد در سال‌های اخیر بوده است و این موضوع منجر به تفاوت‌های کلان بین این نهاد با سایر دستگاه‌ها شده است.

تطبیق معیشت تمام کارکنان دولت طبق شایسته سالاری‌ها و همچنین نظام پرداخت هماهنگ کارکنان دولت، قدمی برای کاهش ناعدالتی هاست. اما این امر تاکنون به شکل قابل قبولی محقق نشده است. این موضوع را وزیر اسبق آموزش و پرورش که در حوزه بودجه ریزی نیز فعالیت داشته است شرح می‌دهد.

معلم ها

بودجه ریزی آموزش کشور دچار یک اختلال مزمن است

بطحائی، وزیر اسبق آموزش و پرورش، با اشاره به ناعدالتی موجود در نظام پرداخت حقوق کارکنان دولت می‌گوید: در نظام بودجه ریزی آموزش و پرورش کشور یک اختلال مزمن وجود دارد، چرا که این اختلال منجر شده است تا بودجه سال آتی این وزارت خانه بر اساس بودجه سنوات قبل و با کسری نوشته شود به طور مثال بودجه امسال آموزش و پرورش ۱۰۰ هزار میلیارد است و سازمان برنامه و بودجه برای سال آتی بودجه را با ۱۰ درصد افزایش ۱۱۰ هزار میلیارد تومان تعیین می کند در حالی که این وزارتخانه در امسال ۱۲۰ هزار میلیارد تومان صرف اهداف خود کرده است، در نتیجه بودجه سال آتی با کسری قابل توجهی مواجه خواهد شد.

وی افزود: پیچیده بودن نظام بودجه ریزی در آموزش و پرورش همواره سازمان برنامه را از پرداختن به آن دور کرده است.

رئیس اسبق مرکز ملی نظارت راهبردی سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه می گوید: به طور مثال معلمی با مدرک فوق لیسانس با ۲۰ سابقه کار نهایت ۶ تا ۷ میلیون تومان حقوق در ماه دریافت می کند در حالی که همین مدرک تحصیلی در نهادی دیگر ۱۲ میلیون تومان حقوق دریافت می کند و این یعنی ناعدالتی در نظام پرداخت آموزش و پرورش کشور. 

او در پاسخ به اینکه نظام رتبه بندی معلمان منجر به ارتقاء کیفیت آموزش شده است یا خیر؟ بیان کرد: متاسفانه این شکافت دریافتی در معلمان منجر شده تا طرح رتبه بندی معلم ها تاثیر گذار نباشد چراکه باید کارکنان آموزش و پرورش به یک سطح معیشتی رسیده باشند تا این طرح تنها جنبه نظام پرداخت برای آن ها نداشته باشد.

وی همچنین تاکید کرد: طرحی که هم اکنون در مجلس در حال بررسی است می تواند چیزی حدود ۲ میلیون تومان به درآمد معلمان اضافه کند اما نباید از این طرح انتظار ارتقاء کیفیت نظام آموزشی داشت چرا که این پرداختی قدری از شکاف ناعدالتی پرداختی به معلمان را پر می کند.

بطحائی به نبود ردیفی با نام سایر کمک ها در بودجه آموزش و پرورش اشاره کرده و گفت: در سایر نهادها هم نظام رتبه بندی بدون جنجال اجرایی می شود و همچنین در فصل ۶ بودجه هر دستگاه ردیفی به عنوان کمک ها و سایر پرداختی ها برای کارکنان تعریف شده است که از جمله آن ها پرداختی در مناسبت ها، ماموریت ها و .. است که متاسفانه این ردیف برای معلمان یا اجرایی نمی شود و یا آنقدر ناچیز است که اصلا دیده نمی شود.

سازمان همکاری های اقتصادی وتوسعه آماری از دریافتی معلمان کشورهای مختلف در سال را منتشر کرده است که ایران در این میان سالیانه به هر معلم خود حدود ۳ هزار دلار یعنی معادل ۸۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان حقوق پرداخت می کند که میانگین در هر ماه ۶ تا ۷ میلیون تومان را شامل می شود.

کشور مبلغ(دلار) مبلغ(تومان)
پرچم لوکزامبورگ - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد لوکزامبورگ ۱۴۰ هزار دلار ۴ میلیارد تومان
کشور سوئیس | درباره سوئیس | مفهوم پرچم، نقشه، فرهنگ مردم و مناطق گردشگری  سوئیس | سوئیس ۱۱۷ هزار دلار ۳میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان
پرچم آلمان - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد آلمان ۱۰۵ هزار دلار ۳میلیارد تومان
پرچم پادشاهی هلند - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد هلند ۹۵ هزار دلار ۲میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان
پرچم کره جنوبی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد کره جنوبی ۹۳ هزار دلار ۲میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان
پرچم اتریش - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد اتریش ۹۱ هزار دلار ۲میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان
پرچم ایالات متحده آمریکا - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد آمریکا ۷۱ هزار دلار ۲میلیارد و ۲۳میلیون تومان
پرچم ژاپن - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد ژاپن ۶۲ هزار دلار یک میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان
پرچم فنلاند - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد فنلاند ۵۳ هزار دلار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان
پرچم ترکیه - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد ترکیه ۳۳ هزار دلار ۹۴۰میلیون تومان
پرچم لهستان - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد لهستان ۳۱ هزار دلار ۸۸۳میلیون تومان
پرچم ایران - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد ایران ۳ هزار دلار

۸۵ میلیون تومان

زنگنه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، از نهایی شدن طرح رتبه بندی معلمان با بودجه تعریفی دولت خبر داد و گفت: توافقاتی با سازمان برنامه و بودجه کشور انجام شد که این موضوع منجر به اتفاق نظر بر سر بودجع ۲۵ هزار میلیارد تومانی دولت برای اجرای این طرح شد. 

وی افزود: مقرر شد تا دولت با تصویب نهایی این طرح، به مدت یکسال بودجع ۲۵ هزار میلیارد تومانی را از منابع جاری خود تامین کند. مجلس نیز هیچ منابعی را برای این طرح شناسایی یا ملزم نکرده است.

طبق این گفته ها، میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز شرط اصلی اجرای طرح رتبه بندی معلمان را اجرای آن با بودجه معلوم دانست و کفت: اگر اجرای طرح بیش از رقم تعریف شده باشد منجر به خلق پول و یا استقراض خواهد شد که سازمان برنامه و بودجه به هیچ وجه به دنبال افزایش استقراض و خلق پول نیست.

رتبه بندی معلمان روی میز اجرا؛ حقوق معلم ها چقدر افزایش می یابد؟

تصویب این طرح، معیشت بالغ بر یک میلیون معلم را تحت تاثیر خود قرار می دهد. معیشتی که علاوه بر آن ها خانواده های این شاغلان را نیز تحت تاثیر خود قرار خواهد داد و شاید همین اتفاق آغازی برای اصلاح نظام بودجه ریزی در سال آتی باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 33
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    60 1
    با افزایش لحظه ای تورم و بی ثباتی اقتصاد و معیشت خانواده این افزایش حقوقها در عمل دردی را دوا نمیکند و به تورم دامن میزند.
    • IR ۱۸:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      1 36
      این تورم فقط با افزایش حقوق معلمان با متوسط دریافتی ۴ میلیون افزایش پیدا می کنند حقوق ۵۰ میلیونی دانشگاهیان و قضات و شرکت نفتی ها و بانکی ها و... افزایش پیدا نمی کند . از مزایایی خانه های سازمانی و سفر های داخلی و خارجی و بن های ماهانه و شرکت های تعاونی مسکن قوی و.... بگذریم
    • US ۰۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
      31 2
      ۱۸:۰۸ تو داری حقوقت رو با کی مقایسه میکنی ساعت کاریم علم 22 ساعت هفته هست و چند شغله هستین و کلی کلاس تقویتی و کلاس خصوصی میزارید ولی کارمند باید 9 ساعت کارکنه در روز یعنی 2.5 برابر شما کار میکنه . معلم ها نصف سال رو تعطیلن تابستون تعطیل فروردین تعطیل امتحانات تعطیل کرونا شد تعطیل هوا سرد شد تعطیل هوا آلوده شد تعطیل.قانون کار 3.6 تو از کارگرم بیشتر حقوق میگیره با 12 ساعت کار در روز
  • تابش IR ۱۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    4 37
    بخاطر اینکه تعلیم و تربیت در حد شعار بوده و در اولویت دولت های مختلف نبوده فقط جنبه تبلیغاتی داشته
    • کارگر US ۰۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
      24 2
      چرا به فرهنگیانی که در هفته فقط 22 ساعت یعنی 2.5 روز کار میکنن و چند شغله هستند از بیت المال پاداش پایان خدمت داده میشود ولی به کارگرانی که در هفته 80 ساعت یعنی 3&4 برابر فرهنگیان کار میکنن حقوق قانون کار میگیرند 3.7 میلیونی میگیرند و به سختی زندگی میکنن پاداش پایان خدمت داده نمیشود آیا خون معلم ها و فرهنگیان رنگین تر است. بیت المال متعلق به تک تک ایرانیان است من به شخصه راضی به پرداخت پاداش پایان خدمت چند صد میلیونی به فرهنگیان چند شغله نیستم و حلال نمیکنم
  • IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    50 8
    چرا با حقوق آلمان و سویس و لوکزامبورگ و ... مقایسه می کنید؟؟ کدوم کارمند در ایران مشابه حقوق کارمند معادل در لوکزامبورگ رو دریافت می کنه که حالا معلم ها باید برابر بشوند.؟ چرا هیچکس مزایای معلمی رو نمی گه از قبیل اینکه تو سرما و گرما تعطیل. مسکن در حد رایگان. سربازی معاف ، دریافت حقوق با شروع تحصیل در تربیت معلم، داشتن مهمانسراهای مجهز و درنتیجه مسافرت رایگان، تعطیلی حداقل ۴ ماه تمام درسال ، محیط شغلی بدون خطرات جانی و آلودگی و .... ، بدون شیفت کاری، کلاس خصوصی ( که متاسفانه الان تبدیل شده به سوال امتحان فروشی) و ......
    • تابش IR ۱۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      6 31
      جنابعالی اطلاع دقیقی از محیط کاری مدرسه ندارید.
    • پروین IR ۱۲:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      6 47
      با سلام واقعا حالت خوبه ؟؟؟؟؟ مسکن رایگان مسافرت رایگان .از جیب مون یک پولی هم در آوریم به شما بدیم .جوک گفتی برادر .
    • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      35 6
      از وقتی ما یادمان می آید معلم ها از حقوق نارضی بودن . ولی همه جور وام از ماشین و زمین .. گرفتن و هرجا هم بروند مسافرت به جای هتل می روند سرای معلم . پدر من بازنشسته شبکه بهداشت درمان است و کارمند رده پایین بود ، هیچ وقت یکی از این تسهیلات که به معلم ها دادند را اصلا سازمان بهشون نداد و همیشه ما متعجب از عدالت بین سازمان ها .
    • ناشناس IR ۱۲:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      5 38
      لطفا.... نگو اول برو تحقیق کن بعد بیا این را بگو
    • حمید IR ۱۳:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      2 36
      با سلام خدمت شما چند نکته رو عرض می کنم. 1- هر کشوری به آموزشش نرسه و حقوق معلمانش رو در نظر نگیره وضعیتش همینه که می بینید. و متاسفانه مردم ما هم افق دیدشون در همین حده!!!! که نتیجش اینه که حقوق من معلم با مدرک دکتری مکانیک ماهیانه 4 میلیونه!!!! درحالیکه مدرس دانشگاه هم هستم و کلی هم مقاله isi دارم و حقوق استاد دانشگاه هم رتبه من با حق پایان نامه حدود 25 الی 30 میلیون در ماهه. 2- این مزیت مسکن در حد رایگان و مهمانسراهای 4 ستاره رو اگر دیدید سلام برسونید درست نیست عنوانش اینجا .ولی چون تهمت زدید جواب میدم خونه پدرم که اتفاقا ساخته تعاونی مسکن فرهنگیان است و ایشون هم بازنشسته همین نهاد مقدس،بابتش از تاریخ 1369 تا 1378 از پدرم پول دریافت کردند و بعد از 10 سال پولی بابت 2 باب منزل دریافت و یک منزل آپارتمانی تحویل دادند. و کلاه گشادی سر همه معلمان گذاشتند . البته نمی دونیم به قول دوستمون شاید رایگان بوده. و ضمنا در مورد مهمانسراهای مجهز یکیش رو اتفاقا در مسافرت ، اردبیل ما رفتیم یکی از کلاس های مدرسه ابتدایی بود و اسکان همه در کلاس های موکت شده مدرسه با همون دستشویی های دانش آموزی که امثال شما نگاه هم نمی کنید بود و البته غیر رایگان. این مهمانسراهای رایگان بسیار محدود وکه سایر ادارات که بسیار بهترش رو دارند مربوط به مدیران یا پارتی دارهاست. 3- در مورد سربازی و حقوق دانشجو معلمان، که تا آخرین باری که شنیدم ماهیانه یک میلیون و هفتصد هزار تومانه که البته این بایت تعهد کاری ده ساله معلمانه در هر منطقه با صلاحدید آموزش و پرورشه؛ مثل مناطق دور افتاده. و این روال در همه جا روال طبیعیه و چنانچه قبل از اتمام تعهد بخواهید برید هزینه هایی پرداختی رو پس می گیرند. پس بی جهت تشویش اذهان نکنید. 4- ضمنا این معلمان بی کار به قول شما الان صبح تا ظهر مدرسه اند و بعدازظهر تو فضای شاد و تا نصفه شب هم پیام های گاه و بی گاه بچه های دست پرورده شماها خواب رو ازشون گرفته و تمام این ها 6 ساعت کاری محسوب میشه نه مثل شیفت شب شما که با بهره وری 19 ساعت محسوب میشه بعدش هم 48 ساعت در اختیار خانواده و شغل دوم هستید.
    • هموطن IR ۱۹:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      0 70
      بی انصاف نباشید لطفا. کمی تحقیق کنید و بعد درباره ی حقوق معلمها نظر بدید. معلم با فوق لیسانس و 28 سال سابقه کاری و دریافت تمامی رتبه ها و امتیازات فقط 8 میلیون حقوق میگیره. ضمنا نکنه منظورتون از هتل و مهمانسرا و .. ستاد اسکان در مدارس هست؟ خانه مجانی؟ ظاهرا در ایران زندگی نمیکنید
    • ایران IR ۱۹:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۴
      0 0
      بد جوری توهم زدی . بد !!!!!!!! ضمنا این دو سال تدریس با گوشی تو فضای مجازی به اندازه ۱۰ معلم ها را پیر و داغون کرد . به خدا قسم من معلم را میشناسم وقتی چند وقت پیش با خبر شد کلاس ها داره حضوری میشه از خوشی ذوق مرگ شد . ادم یک ساعت تفریحی تو فضای مجازی پرسه میزنه چشم درد و سردرد و گردن درد می گیره در حالیکه این معلم ها شبها تا دو نیمه مطالب می نویسن که فردا تو شبکه بگذارن و تدریس کنن یعنی با این گوشی باور کن شبانه روزی تدریس میکنن . بعد عزیزم کدام منزل و ...... . خیر این خبرها واقعا نیست
  • IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    33 4
    با انجام طرح همطرازی معلمان حقوق آنها خیلی خوب شده اگر رتبه بندی انها هم اجرا شود حقوقهای معلمان عالی می شود چرا به کارمندهای بعضی ادارات و سازمانها که حقشون خورده شده و با اندک حقوق با این تورم دارن زندگی میکنن توجه نمیشه مثل وزارت جهاد کشاورزی چراباید همه کارمند دولت باشن و این همه تبعیض درپرداخت حقوق وجود دارد
  • علیرضا IR ۱۲:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    2 64
    متاسفانه نگاه مسئولین نسبت به آموزش و پرورش یک نگاه تنگ نظران است و همین نگاه تنگ نظرانه به سطوح مختلف جامعه رسوخ پیدا کرده است و مردم نیز فکر می کنند نظام آموزشی کشور سرمایه بر است بنابراین اراده‌ای برای سرمایه‌گذاری در نظام آموزشی وجود ندارد و در حال حاضر نظام آموزشی کشور با مشکلات فراوانی روبرو ست هم حقوق معلمان بسیار پایین است و هم مدارس تجهیزات لازم را ندارند تا دانش آموزان بتوانند از آنها استفاده کنند اگر دولت در نظام آموزشی سرمایه گذاری کند کشور راه توسعه را پیش خواهد گرفت � اقتصاد متکی به نفت جدا خواهد شد پس بنابراین اگر ما کشور را بدون نفت می‌خواهیم باید به آموزش و پرورش و نظام آموزش توجه ویژه‌ای داشته باشیم و این تنگ نظری ها را به کناری بنهیم و � سرمایه‌گذاری در نظام آموزشی غفلت نکنیم
  • IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    61 4
    مشرق شما اسم تون گذاشتین خبرگزاری برید یه هفته تحقیق کنید درآمد سایر کارمندان اروپایی رو هم بیارید تا معلمان گرامی اینقدر تو سر مردم نزنن تو فلان کشور فلان مقدرا به معلمان میدن،الان که دولت و مجلس میخوان حقوق معلمان رو بیشتر کنن باید حقوق نظامیان کارگران کارکنان بخش درمان و ...حقوق بگیران رو هم به اندازه معلمان بیشتر کنن،درضمن مطمئن باشید طرح رتبه بندی حتی به یک درصد اهداف تعیین شده هم نخواهد رسید و کوچکتریت تاثیری در نظام آموزشی و پرورشی ما نخواهد داشت،طرح رتبه بندی آفت نگاه صنفی نمایندگان مجلس که اکثر قریب به اتفاقش از آموزش و پرورش اومدن هست و کوچکترین کار کارشناسی توش نیست
  • IR ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    78 5
    معلم ها همیشه گرسنه هستند . دکتر و وکیل و معلم هیچ وقت سیر نمی شوند .
  • IR ۱۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    3 47
    اینهای که هه میگند معلم پول مفت میگیره آقا یا خانم محترم همین پیامی که میفرستی کی بهت یاد داده تا خواندن و نوشتن را یاد بگیرید و پیام بفرستی دوما کرونا سبب شد که اکثر خانوادها اعتراف کردن که خواهشا مدارس را باز کنید بریدیم مشخص شد هیچ خانواده ای توان درس دادن را نداره بجای درس دادن بچه خودشان را خفه کردن تو یک کلاس ۴۰ تا دانش آموز با انواع سلیقه و اخلاق درس دادن بمونه کنترل کردنشان معضلیه بعض بعضی ها میاند زوم میکنند روی تعطیلات ۴ ماه تعطیلی,,, تعطیلی برای همه کشورها است که خانواده محترم بچه هایشان را بردارند و ببرند سفر و جاهای دیدنی کشور اگر قراره تعطیلی نباشه هم دانش آموز روانی و افسرده میشه هم معلم
    • IR ۱۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      53 1
      ببخشید جناب مثل اینکه تدریس کارشماها نبوده و ما اشتباه میکردیم شما داشتین لطف میکردین به بچه ها درس میدادین دولت هم همینطور به شماها حقوق میداده،همه اینا که شمردین وظیفه تونه منتی بر سر کسی نمیتونید بزنید،کارگر نبود هیچ یک از ملزومات زندگی رو نداشتی که بری درس بخونی معلم بشی و درس بدی،دامدار و کشاورز نبود غذایی نداشتی تا بخوری زنده بمونه،پزشک نبود درد و بیماری اجازه نمیداد بری معلم بشی و....میبینی با دیگاه تو همه میتونن سرهم منت بذارن
    • IR ۱۴:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      29 1
      خیلی کارش سخته جالبه به معلمه میگی بچه درس یاد نگرفته میگه به من چه میگی بی ادبی یاد گرفته میگه به من چه هرچی میگی جواب سربالا میده بعد تو افزایش حقوق در همین موارد ادعا داره که زحمت می کشه . این در حالیه که یک مهندس فوق لیسانس ساختمان با وجود کارگر مصالح ساخت و اجرای غیر استاندارد مالک تضمین می دهد ولی شاید با زحمت زیاد نصف حقوق سالانه یک معلم در حال حاصر را نمی گیرد . معلم ها مثل دکترها با جان ها تجارت می کنند
    • IR ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      35 1
      هیچ کس از بی سوادی نمرده ولی اون کشاورز بدبخت که نون و غدای مردم را تهیه می کنه و با ضرر می فروشه را دریابید بهتره لااقل ملت نمی میرند
  • IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    55 1
    چرا فقط معلم تمام مردم تما م شغلها مستمری بدبخت با 30 سال کار اینها برای همین کشور کار کردند چرا باید حقوقشان کم باشد
  • وحید IR ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    1 42
    به نظرم انتشار اینگونه اخبار، قبل از رخداد قانونی که هنوز به تصویب نرسیده جز حاشیه سازی و فشار سیاسی اهداف دیگری ندارد. خواهشا کمی به فکر معلمان دلسوز کشورمان باشید و بعد از اجرایی شدن طبل بردارید و پایکوبی کنید. فعلا که معلمان طرح فشار شدید معیشتی هستند.
    • IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      25 2
      به نظر من به غیر از بعضی معلم های دوره ابتدایی که واقعا دلسوز و زحمت کش هستند چیزی به اسم معلم دلسوز تو ایران وجود نداره‌ . آمار کلاس خصوصی ها رو ببین دستت میاد.
  • حمید IR ۱۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    1 44
    هر کشوری به آموزشش نرسه و حقوق معلمانش رو در نظر نگیره وضعیتش همینه که می بینید
  • IR ۱۴:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    23 10
    مقایسه حقوق با خارجی ها کار خوبی نیست . مسلما برای تدریس یک کتاب ۱۰۰ صفحه ای در طی ۳۰ سال دوره خدمت حقوق مناسب خود را می خواهد در غیر این صورت حقوق اساتید دانشگاه با وجود منابع تدریسی بالای دو هزار صفحه در یک درس در یک ترم حقوق قضات با مطالعه هزاران جلد مستندات حقوق مهندسان ساختمان با هزاران ساعت کار و تضمین هایی که بعد ساخت متحمل می شوند و ... در مقایسه با حقوق معلمان باید بسیار بالاتر باشد . این بحث کاملا سیاسی است و در حالی مطرح می شود که اکثر معلمین از کلاس جبرانی خصوصی و کلاسهای اموزشگاهها حقوق بالایی می گیرند و هیچ تضمینی در رابطه فرهنگ و یادگیری مشکلات تحصیلی بچه ها و...در کارشان ارائه نمی دهند حتی با قلدری اصلا این بحث ها را به دوش خود نمی بینند. افزایش غیر متعارف حقوق معلمان تله ای است که دولت در ان خواهد افتاد .
    • IR ۱۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      43 1
      آخی چه ظلمی به معلمان دانشگاه (استاد)و قضات عزیز با حقوق ۵۰الی۷۰ میلیونی میشه یه جزوه دارن میدن به دانشجوی بدبخت ماهی ۵۰میلیون به جیب می زنند
  • دیوی IR ۱۶:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    65 0
    حقوق بازنشسته های تامین اجتماعی را هم زیاد کنید.
  • علی IR ۱۷:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    3 3
    این ارقام اصلا صحیح نیست
  • IR ۱۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    66 0
    خوب برای چی افزایش دوسال تو خونه خوابیدن و خوردن همه چی هم افتاد گردن گوشی موبایل و فضای مجازی.
  • ali IR ۱۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    0 24
    هر کشوری به آموزشش نرسه و حقوق معلمانش رو در نظر نگیره وضعیتش همینه که می بینید
  • سلام IR ۰۵:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
    0 0
    کاری به این بحث ها ندارم ، کاش می شد زمینه ای فراهم بشه تا برخی که مدعی راختی کار معلم هستند برن سر کلاس درس ، معلم بشن و ساعتی رو تدریس کنند . معلم با انواع دانش آموزان سروکار داره از دارا گرفته تا ندار ،خوشحال و ناراحت ، بچه طلاق ، ....خلاصه غصه همه رو داری بعضی معلم ها همین هم که می گیرن در حد توان ایثار می کنند .اگه معلم باشی زوداز پات میاره .گاهی فقط می تونی به حرف خانواده ها گوش بدی و کاری از دستت بر نمییاد .یادمه یکی با مدعا اومد خواست بره کلاس حتی نتونست بچه ها رو ساکت کنه .بعد گفت اینا اصلا ادب ندارن . معلمی کارخیلی سختیه .خدا کنه معلم نشید . به کی اضافه بسه هیچ حرفی نیست و اگه ده هزار تومان با یه عنوانی به‌معلم اصافه بشه همه جاجار می زنند .
  • یاوری IR ۱۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۴
    0 1
    وای برتو که ارزش معلم را نمیدانی یا اینکه بچه مدرسه ای نداری .ای نظر دهنده نااگاه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس