کد خبر 129492
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۱۸

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت میانگین نمره کیفیت انواع نان را 74.6 از 100 عنوان کرد و گفت: بر اساس مطالعات به عمل آمده، سنگک با 78.8 از 100 ، کیفی‌ترین نان در ایران به شمار می‌رود.

به گزارش مشرق ، عباس قبادی در گفتگو با مهر از انجام طرح سنجش کیفیت نان در کشور خبرداد و گفت: بر اساس نتایج حاصل از گزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان تولیدی در کشور توسط گروه تحقیقاتی و آزمایشگاهی کنترل کیفی مرکز پژوهش‌های غلات، میانگین نمره کیفیت نان در اردیبهشت ماه امسال، 6/74 از 100 بوده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: آزمایشگاه‌های شرکتهای غله و خدمات بازرگانی مناطق ماهانه از 3 درصد واحدهای نانوایی استان با در نظرگرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی، نمونه‌برداری و ضمن مطابقت با معیارهای کیفی، نمره کیفیت نمونه‌های نان استان مربوطه را تعیین می‌کنند.

وی تصریح کرد: کل نمونه‌های نان مورد ارزیابی دراردیبهشت ماه 970 عدد بوده که شامل 128 نمونه نان سنگک، 273 نمونه نان بربری، 227 نمونه نان تافتون و 342 نمونه نان لواش است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود: مقایسه نمره کیفیت نان در واحدهای نانوایی سطح کشور نشان می‌دهد که نمره کیفیت در نان سنگک 8/78، نان بربری 8/75، نان تافتون 74 و نان لواش 6/72 از 100 بوده است.

به گفته قبادی، کیفیت نان کشور در مجموع قابل قبول و روند نسبتاً ثابتی را در ماههای اخیر طی کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس