کد خبر 129413
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۸

ماده ای به نام گلوکزین در پیاز وجود دارد که خواصی شبیه انسولین دارد و می تواند در افراد دیابتی کمک بسیار خوبی در کاهش گلوکز خون یا قند خون کند.

به گزارش مشرق به نقل از وب دا، کارشناس تغذیه با بیان این مطلب گفت: انرژی پایینی در حدود 38کیلو کالری در100گرم دارد.

یوسف نقیایی افزود: پیاز حاوی گوگرد است که به کاهش عفونت ها کمک شایانی می کند. همچنین حاوی ویتامین c، کلسیم و فسفر به مقادیر متوسط است که می تواند در رشد استخوان ها و سلامت آنها نقش خوبی داشته باشد.

وی تصریح کرد: ماده ای به نام گلوکزین در پیاز وجود دارد که خواصی شبیه انسولین دارد و می تواند در افراد دیابتی کمک بسیار خوبی در کاهش گلوکز خون یا قندخون داشته باشد. همچنین کاهش دهنده کلسترول و چربی های خون است.

این کارشناس تغذیه گفت: پیاز حاوی آنتی اکسیدان های بسیار موثر و مفید که مهمترین آنها مواد فنولی و پلی فنولی است که خاصیت ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد قارچ دارد و کمک موثری به دستگاه ایمنی بدن برای از بین بردن مواد عفونت زا می کند.

وی خاطر نشان کرد: پیاز، همچنین حاوی مقدار کمی آنتی اکسیدان از نوع فلاونوئید همچون چای سبز و سویاست که می تواند از این طریق خواص ضد سرطانی خود را اعمال کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس