به گزارش مشرق به نقل از وب دا، کارشناس تغذیه با بیان این مطلب گفت: انرژی پایینی در حدود 38کیلو کالری در100گرم دارد.
یوسف نقیایی افزود: پیاز حاوی گوگرد است که به کاهش عفونت ها کمک شایانی می کند. همچنین حاوی ویتامین c، کلسیم و فسفر به مقادیر متوسط است که می تواند در رشد استخوان ها و سلامت آنها نقش خوبی داشته باشد.
وی تصریح کرد: ماده ای به نام گلوکزین در پیاز وجود دارد که خواصی شبیه انسولین دارد و می تواند در افراد دیابتی کمک بسیار خوبی در کاهش گلوکز خون یا قندخون داشته باشد. همچنین کاهش دهنده کلسترول و چربی های خون است.
این کارشناس تغذیه گفت: پیاز حاوی آنتی اکسیدان های بسیار موثر و مفید که مهمترین آنها مواد فنولی و پلی فنولی است که خاصیت ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد قارچ دارد و کمک موثری به دستگاه ایمنی بدن برای از بین بردن مواد عفونت زا می کند.
وی خاطر نشان کرد: پیاز، همچنین حاوی مقدار کمی آنتی اکسیدان از نوع فلاونوئید همچون چای سبز و سویاست که می تواند از این طریق خواص ضد سرطانی خود را اعمال کند.
ماده ای به نام گلوکزین در پیاز وجود دارد که خواصی شبیه انسولین دارد و می تواند در افراد دیابتی کمک بسیار خوبی در کاهش گلوکز خون یا قند خون کند.