پوره بادمجان با ماست از آن دسته غذاهاییست که هم افراد گیاهخوار و هم افراد گوشتخوار به آن علاقهمندند. مزیت بزرگ این غذای خوشطعم آن است که بسیار آسان و سریع آماده میشود. شما با چند ماده اولیه بسیار ساده و در دسترس، میتوانید طعمی جذاب و متفاوت را تجربه کنید.
اگر از آندسته افرادی هستید که معتقدید بادمجان طعمی جادویی دارد و میتواند هر شخصی را بهراحتی شیفته مزه خودش کند، ادامه این مقاله را از دست ندهید.
اگر هم جزو افرادی هستید که رابطه تیرهوتاری با بادمجان دارید، پیشنهاد میکنیم بههیچوجه ادامه این مقاله را از دست ندهید؛ زیرا ما در این مقاله قصد داریم روابط شما را با بادمجان بهبود بخشیم و پای بادمجان را به سفره شما بازکنیم. پس در ادامه با طرز تهیه پوره بادمجان با ماست ما را همراهی کنید.
مواد لازم طرز تهیه پوره بادمجان با ماست برای ۴ نفر
- ۳ عدد بادمجان
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ و ۴/۱ پیمانه ماست
- ۱ عدد لیموی تازه
- ۲ حبه سیر خردشده
- نمک
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده (اختیاری)
- ۱ قاشق غذاخوری دانه انار (اختیاری)
دستور پخت پوره بادمجان با ماست
- ابتدا بادمجانها را بشویید و خشککنید، سپس با یک چاقوی نوکتیز چند شکاف روی بدنه بادمجانها بزنید تا هنگام کبابیشدن نترکند. حال بادمجانها را روی کبابپز یا اجاقگاز کبابی کنید. هنگامیکه رنگ بادمجانها سیاه و پوستشان نرم شد آنها را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
- در این مرحله پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود. سپس آنها را ساطوری کنید تا کاملا له شوند.
- بادمجانهای ساطوریشده را به یک کاسه با سایز متوسط منتقل کنید. روغن، ماست و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. سیر و نمک را هم اضافه کنید و تمام! پوره بادمجان با ماست شما آماده است.
میتوانید پوره بادمجان با ماست را با جعفری، نعنا، انار یا هر چیز دیگری، بنا بر سلیقه خود تزئین کنید.
آمادهکردن مواد اولیه پوره بادمجان با ماست ۱۵ دقیقه از زمان شما را میگیرد. پختن این غذا هم ۱۵ دقیقه طول میکشد. در کل در ۳۰ دقیقه یک غذای خوش طعم و بو درست کردهاید؛ نوش جانتان.
پوره بادمجان ترکی
طرز تهیه پوره بادمجان ترکی، بسیار شبیه به دستور پخت پوره بادمجان با ماست است. برای تهیه این غذا، ابتدا ماست، روغن زیتون، نمک و آبلیمو را مخلوطکنید و هم بزنید. حال سراغ بادمجانها بروید و آنها را کبابی کنید. هنگامیکه بادمجانها بهخوبی نرم شدند آنها را در یک آبکش قرار دهید تا از حرارت بیفتند.
پس از آن بادمجانها را با یک قاشق چوبی بهخوبی له کنید تا بهصورت پوره دربیایند. سپس سیرداغ را به آنها اضافه کنید. حال سس ماست را به بادمجانها اضافه کنید و نوش جان بفرمایید. در صورت تمایل میتوانید پنیر فتا هم در کنار این غذا سرو کنید.
بورانی بادمجان با ماست موسیر
شما میتوانید به همان روشی که پوره بادمجان با ماست را درست کردید، بورانی بادمجان را هم درست کنید؛ اما این بار بهجای ماست معمولی یا ماست خامهای، ماست موسیر به این ترکیب اضافه کنید.
بورانی بادمجان با کشک
مراحلی که برای تهیه بورانی بادمجان با کشک باید طی کنید، شبیه همان مراحلیست که در طرز تهیه پوره بادمجان با ماست طی کردید. با این تفاوت که این بار بهجای ماست باید از کشکی که از قبل جوشاندهاید استفاده کنید. برای تزئین این غذا هم میتوانید از گردو استفاده کنید که علاوهبر زیبایی ظاهری، در خوشطعمترشدن غذا هم نقش ویژهای ایفا میکند.
ماست و بادمجان ترکیه
برای تهیه ماست و بادمجان ترکیه هم دقیقا مانند طرز تهیه پوره بادمجان با ماست عمل کنید. فقط اینبار باید مایونز هم به سس ماست اضافه کنید. درنهایت هم میتوانید فلفل قرمز پودری را به روغن زیتون اضافه کنید و روی ترکیب ماست و بادمجان بریزید.
پوره بادمجان هندی
در این نوع از پوره شما به پیاز، گوجه و صدالبته فلفل بسیار تند نیاز دارید. پیاز و گوجهفرنگی خردشده را در روغن سرخکنید، پودر فلفل تند را به آنها اضافه کنید و سپس بادمجانهایی را که از قبل کبابی کردهاید، به این ترکیب بیفزایید.
در تابه را بگذارید و شعله را روی متوسط قرار دهید. هنگامیکه آب این ترکیب کشیده شود، پوره بادمجان هندی شما آماده است. میتوانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.
نکات مهم در دستور پخت پوره بادمجان با ماست
- هرچه ماست مورد استفاده شما پرچربتر باشد، درنهایت پوره بادمجان با ماست خوشمزهتری خواهید داشت.
- سعی کنید بادمجانها را حتما کبابی کنید. رمز اصلی خوشمزهترشدن پوره بادمجان با ماست، در کبابیکردن بادمجانهاست.
- قبل از شروع به آشپزی تلخی بادمجانها را بگیرید تا نتیجه نهایی بهتر شود.
- پوره بادمجان با ماست معمولا بهعنوان پیشغذا سرو میشود؛ اما شما میتوانید بهعنوان یک وعده غذای اصلی هم روی آن حساب کنید.
- مطمئن شوید روغن زیتونی که مصرف میکنید طبیعیست؛ در این صورت پوره بادمجان با ماست شما طعم و بوی بسیار بهتری میگیرد.
** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است