به گزارش مشرق به نقل از همراهان نیوز ، آلستر کمبل مسئول رسانه ای دولت انگلیس در دوران نخست وزیری تونی بلر با انتشار خاطراتش در کتابی با نام "زحمت قدرت : شمارش معکوس برای عراق " که بطور مدون در روزنامه گاردین به چاپ می رسد پرده از نفوذ صهیونیست در حکومت انگلیس برداشته و باعث برانگیخته شدن خشم صهیونیست ها شده است.
کمبل در کتابش آورده است : روپرت مرداک در تاریخ 11 مارس سال 2003 میلادی طی تماسی تلفنی به تونی بلر گفت که به هیچ وجه در حمله به عراق تعلل نکند.
مسئول امور رسانه ای انگلیس ضمن اشاره به تشویق ها و دفعات تماس های روپرت مرداک صهیونیست آورده است که آقای مرداک سه بار در این باره تلفنی با تونی بلر صحبت کرد.
آلستر کمبل در کتابش آورده است که این تماس ها دقیقا یک هفته قبل از رای گیری جنجالی نمایندگان در مجلس عوام بود تا در مورد حضور نیروهای انگلیسی در حمله به عراق تصمیم گیری شود.
گفتنی است که موسسه نیوز کورپوریشن که متعلق به روپرت
مرداک است نیز تائید کرده که مرداک تمامی تلاش خود را برای اعمال نفوذ بر سیاستمداران در موارد مختلف انجام می دهد.
در موسسه نیوز کورپوریشن شاخه ای به نام اخبار بین الملل وجود دارد که رسانه های تحت سلطه مرداک را مدیریت می کند.لازم به ذکر است این مجموعه بیش از 15 رسانه را تحت پوشش دارد و روپرت مرداک به بلر وعده داده بود تا در قبال این حمله تمامی رسانه هایش را برای حمایت از وی بسیج خواهد کرد.
علی رغم تکذیب این مطالب توسط مرداک صهیونیست تونی بلر این موارد را تائید کرده و حتی نتیجه تحقیقات قاضی لویسون نیز بر این مدعا که مرداک از رسانه هایش خواسته تا حمله به عراق و تصمیم بلر را مورد حمایت قرار دهند، مهر تائید زده است.
این کمیسیون حقیقت یاب که توسط هیات تحقیق قاضی لویسون و به دنبال افشای ماجرای شنودهای تلفنی متعدد توسط روزنامه نگاران وابسته به رسانه های روپرت مرداک تشکیل شده، در حال حاضر سرگرم تحقیقاتی درباره ادعاهای مطرح شده در مورد روابط "نامناسب رسانه ها با سیاستمداران و روزنامه نگاران بریتانیایی" است.
تاکنون ۱۱ نفر در ارتباط با شنودهای غیرقانونی بازداشت شده اند و پرونده کیفری ۵ نفر از آنها توسط پلیس به دادستانی عمومی بریتانیا تحویل شده است.
در بخشی دیگر از کتاب آلستر کمبل آمده است: روپرت مرداک در یکی از تماس هایش با تونی بلر به شدت تلاش می کرد تا با اعمال فشار وی را متقاعد سازد تا نیروهای انگلیسی را به عراق گسیل دارد.
در اینجا اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که این تماس ها بعد از تاریخ 11 مارس 2003 انجام شده و حمله به عراق در تاریخ 19 مارس 2003 صورت پذیرفت. یعنی تنها کمتر از شش روز مرداک توانست نخست وزیر وقت بریتانیا را وادار به مشارکت در حمله به عراق کند.
برخی از کارشناسان مسائل سیاسی معتقد هستند که مرداک این اقدام را برای همسو کردن بلر با جمهوری خواهان امریکا انجام داده است.
در تائید این نظر کارشناسان آقای کمبل در بخشی از کتابش اورده است: "هم تونی بلر و هم من احساس کردیم که واشنگتن در این اقدام دست داشته است و این نمونه دیگری از دیپلماسی ناپخته آنهاست. مرداک از همه ابزارهای جمهوریخواهان استفاده می کرد و می کوشید تا ما را متقاعد کند که هر چه بیشتر صبر کنیم، اوضاع سخت تر می شود."
کمبل می افزاید: روز بعد تونی بلر حس کرد که تلفن مرداک بیشتر از آن که هوشمندانه باشد، یک اقدامی بسیار عجیب بود.
مرداک در کمیسیون تحقیق لویسون در مورد مذاکراتش با تونی بلر، گوردون براون و دیوید کامرون نخست وزیران سابق و کنونی بریتانیا مدعی شد که از هیچ یک از آنها چیزی مطالبه نکرده است. جان میجر، نخست وزیر پیشین نیز در هفته جاری در این کمیسیون تحقیق حاضر شد و اعلام کرد که در دوران نخست وزیری اش در اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی از سوی رابرت مرداک تحت فشارهای فراوانی بوده است.
آقای میجر در کمیسیون تحقیق لویسون همچنین گفت که مرداک از او خواسته بود تا محافظه کاران انگلیسی سیاست هایشان را نسبت به اروپا تغییر دهند، در غیر این صورت روزنامه های وابسته به او به حمایت از آنها پایان خواهند داد. بعدا در همان سال حزب محافظه کار آقای میجر قدرت را به حزب کارگر واگذار کرد که رهبر آن، تونی بلر، مورد حمایت روزنامه سان، از روزنامه های تحت تملک روپرت مرداک، بود.
یکی از مسئولان سابق دولت انگلیس افشا کرد که روپرت مرداک غول صهیونیستی رسانه ای جهان به تونی بلر نخست وزیر وقت انگلیس دستور تعجیل در حمله به عراق را داد.