به گزارش مشرق، حسین امینی خواه در رابطه با سهام عدالت و جاماندگان آن گفت: از جمله موارد در بحث سهام عدالت، طرح جاماندگان سهام عدالت است که توسط کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تهیه شده است. در دولت قبل با این طرح مخالفت شد و اعلام کردند که منابع لازم جهت ثبت نام از جاماندگان سهام عدالت را ندارند. در دولت جدید آقای رئیسی از این موضوع استقبال شده و سازمان مدیریت و برنامه بودجه کشور در حال بررسی موضوع و اعلام تعیین تکلیف نهایی آن طی یکی دو هفته آتی خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
مراحل پیش روی جاماندگان سهام عدالت
موضوعی که در بحث طرح جاماندگان هم باید مدنظر قرار داده شود دو میلیون نفری هستند که کارت سهام عدالت در دست دارند و قبلاً به عنوان مشمول دریافت سهام عدالت شناسایی شده ولی به دلیل مشکلات نرم افزاری در سرور مرکزی دبیرخانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی، اطلاعات آن ها حذف شده است. لذا این عزیزان باید در بحث ثبت نام از جاماندگان اولویت داشته باشند.
رئیس هیئت مدیره کانون شرکتهای سرمایهگذاری سهام عدالت کشور در ادامه گفت: از موضوعات دیگری که قابل طرح و پیگیری هست حدود ۲ هزار میلیارد سرمایه ای است که از دارایی شرکت های سرمایه گذاری استانی توسط مصوبات شورای عالی بورس در اختیار صندوق توسعه و تثبیت بازار قرار گرفت که متاسفانه به دلیل عدم انجام تعهدات این صندوق شاهد ریزش ارزش روز پورتفوی شرکت های سرمایه گذاری استانی بودیم. مسئولان دو صندوق مذکور باید نسبت به این موضوع پاسخگو باشند و این موضوع توسط مسئولین امر در دولت جدید هرچه سریع تر پیگیری و نظارت لازم جهت اثربخشی و کارایی این صندوق انجام گیرد.
او افزود: از دیگر مواردی که مردم تقاضا دارند این است که افرادی که روش مستقیم را برای آزادسازی سهام عدالت خود انتخاب نمودهاند و اکنون متوجه شدند که دانش فنی کافی جهت پروتفوی گردانی سهام عدالت خود را ندارند، به آنها فرصت داده شود تا به روش غیرمستقیم باز کردند و منافع بیشتری را از سهام عدالت خود بهرهمند شوند. همچنین در روش غیرمستقیم با توجه به اینکه مردم در شرکتهای تعاونی شهرستانی عضو هستند باید ترتیبی داده شود که تشکلات مردمی ارکان سهام عدالت به نمایندگی از آنها بتوانند با تجمیع آرا در مجامع شرکتهای سرمایه پذیر شرکت کنند و بدین شکل اعمال مدیریت منسجم و قوی تری در شرکتهای سرمایه پذیر داشته باشند.
امینی خواه در آخر گفت: از دیگر موضوعات این است که بعد از گذشت بیش از یک سال و نیم از زمان آزادسازی سهام عدالت متعلق به فوت شدگان، هنوز این سهام به وراث آنها انتقال داده نشده است. این در حالی است که در فاصله سالهای ۱۳۹۵ تا اردیبهشت ۱۳۹۹ سهام عدالت فوت شدگان از طریق نرم افزاری که از سرمایه سهامداران عدالت تهیه شده بود، به وراث آنها منتقل داده میشد.