کد خبر 1281362
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵
شیوع گسترده کرونا در مدارس انگلیس

وزارت آموزش و پرورش انگلیس از افزایش چشمگیر شمار ابتلا به کرونا در بین دانش آموزان و حاضر نشدن تعداد زیادی از آنها در کلاس‌های درس حضوری به دلیل این ابتلا خبر داد.

به گزارش مشرق، کرونا همراه با همه عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان در آستانه فصل سرما بحرانی حل نشده در اتحادیه اروپا باقی مانده و دردسرهای زیادی را برای شهروندان و مقامات این اتحادیه ایجاد کرده است.

شیوع گسترده کرونا در مدارس انگلیس

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که در مدارس انگلیس ویروس کرونا دوباره به شدت در حال گسترش است. بر اساس اطلاعات وزارت آموزش و پرورش انگلیس که امروز سه شنبه اعلام کرده است روز پنج شنبه گذشته ( ۳۰ سپتامبر) بیش از ۲۰۰ هزار کودک به دلایل کرونایی از حاضر شدن در کلاس درس بازماندند. این رقم شامل ۲.۵ درصد دانش آموزان در بزرگترین بخش انگلستان است.

بیشتر بخوانید:

اقدام تلافی‌جویانه هند علیه انگلیس در ارتباط با کرونا

بر اساس اطلاعات این وزارتخانه انگلیس در ۱۶ سپتامبر هم حدود ۱۲۲ هزار کودک و نوجوان یعنی حدود ۱.۵ درصد به دلیل ابتلا به کرونا در کلاس های درس حاضر نشدند. بر اساس این گزارش حدود ۱۰۲ هزار دانش آموز به دلیل ابتلا به کرونا و ۸۴۱۰۰ نفر هم به دلیل احتمال آلودگی به این ویروس در سر کلاس های درس حاضر نشدند. شمار این تعداد دانش آموز کرونایی تقریبا دوبرابر دو هفته قبل بوده است. هزاران نفر هم به دلیل تعطیلی مدارس در ارتباط با شیوع کرونا کلاس های درس را از دست دادند.

بیش از ۸۰۰ هزار نفر در آلمان واکسن تقویتی را دریافت کرده اند

بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت آلمان در این کشور ۷۹ درصد بزرگسالان حداقل یک بار علیه کرونا واکسینه شده اند. حدود ۷۵.۳ درصد بزرگسالان هم کاملا علیه کرونا واکسینه شده اند.

بر اساس اطلاعات انستیتو رابرت کخ آلمان در بین کودکان و نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ سال در این کشور هم ۴۲.۲ درصد حداقل اولین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرده و ۳۵.۲ درصد هم کاملا علیه کرونا واکسینه شده اند. ۸۱۷.۳۱۳ نفر هم در آلمان واکسیناسیون تقویتی را دریافت کردند. این واکسن به افرادی تزریق می شود که حداقل ۶ ماه از دومین دوز واکسن کرونایشان گذشته باشد.

کاهش نگرانی شهروندان آلمانی درباره عواقب جسمی و اقتصادی بحران کرونا

نتایج یک نظر سنجی انستیتو ارزیابی خطر موسوم به (BfR) در آلمان نشان می دهد که با وجود آمار روزافزون ابتلا به کرونا در بین شهروندان آلمانی اما نگرانی شهروندان درباره تاثیرات ویروس کرونا کاهش پیدا کرده است.

بر اساس این نظر سنجی تنها ۱۲ درصد شهروندان اعلام کردند که از تاثیرات جسمی این ویروس نگران و یا بسیار نگران هستند. ۱۷ درصد هم درباره تاثیرات روانی این ویروس ابراز نگرانی کردند. ۱۱ درصد هم درباره عواقب اقتصادی این بحران ابراز نگرانی کردند.

همچنین این نظر سنجی نشان می دهد که شهروندان آلمانی در شروع پاییز کم تر به قواعد فاصله گذاری با دیگران برای مقابله با ابتلا به این بیماری پایبند بودند.  در اواخر ماه ژوئن زمانی که تعداد ابتلاها بسیار کم بود حدود ۵۰ درصد شهروندان گفته بودند که کم تر خانه را ترک می کنند تا از خود در برابر این ویروس محافظت کنند. در حال حاضر تعداد این افراد به ۳۰ درصد رسیده است. ۶۴ درصد شهروندان آلمانی هم در اواخر ژوئن اعلام کردند که به ندرت با دوستان و خانواده خود دیدار می کنند و در حال حاضر ۴۴ درصد چنین دیدگاهی داشتند.

بیش از چهار هزار ابتلای روزانه در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم اعلام کرد که نرخ مبتلایان جدید در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر به ۶۳.۶ رسیده است. بر اساس اطلاعات این نهاد بهداشتی در آلمان در عرض ۲۴ ساعت ۴۷۹۹ نفر به کرونا مبتلا شده که تعداد آن ها نسبت به همین روز در هفته گذشته افزایش داشته است.

توصیه آژانس دارویی اروپا برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا

آژانس دارویی اروپا EMA برای اولین بار برای تزریق واکسن تقویت کننده دوز سوم توصیه کرده است. این نهاد بهداشتی در اروپا اعلام کرده که دوز سوم واکسن فایزر-بیون تک و مدرنا را می توان برای افراد با سیستم ایمنی بسیار ضعیف در اولین روز بعد از تزریق دوز دوم تزریق کرد.

بر این اساس برای افراد با سیستم ایمنی نرمال بالای ۱۸ سال  دوز سوم کرونا حداقل ۶ ماه بعد از دوز دوم کرونا تزریق می شود.

صدور گواهی واکسیناسیون جعلی در آلمان

صدها نفر در منطقه   Donau-Riesآلمان گواهی واکسیناسیون جعلی از پزشک خانواده دریافت کرده اند. این خبر را روز سه شنبه  پلیس و دادستانی عمومی منطقه ای اعلام کردند. یک پزشک خانواده در این پرونده مظنون است که به بیماران خود بدون تزریق واکسن گواهی واکسیناسیون داده است.

پیش بینی روند کندتر بهبود اقتصادی جهانی از بحران کرونا

صندوق بین المللی پول بهبود کندتر اقتصاد جهانی از عواقب بحران کرونا را پیش بینی کرده است. "کریستینا جورجیووا"، رئیس صندوق بین المللی پول اعلام کرده که رشد اقتصادی پیش بینی شده برای سال ۲۰۲۱ کم تر از رشدی است که در ماه جولای پیش بینی شده بود و ۶ درصد خواهد بود. وی دلیل این مسئله را افزایش تورم، خطرات بدهی و بهبود نابرابر اوضاع در کشورهای صنعتی و در حال توسعه ارزیابی کرد.

بر اساس ارزیابی صندوق بین المللی پول پاندمی همچنان روند بهبود اوضاع اقتصادی را کند می کند و بسیاری کشورها همچنان دسترسی کمی به واکسن کرونا دارند. انتظار می رود هفته آینده در نشست پاییزی صندوق بین المللی پول ارزیابی دقیقی از اوضاع اقتصاد جهان و برخی کشورها ارائه شود. جورجیا پیش بینی کرده که کشورهای ثروتمندتر در سال ۲۰۲۲ از نظر اقتصادی به سطح قبل از بحران کرونا بازگردند. بسیاری کشورهای در حال توسعه به زمان طولانی تری برای بهبود اوضاع نیاز خواهند داشت.

جورجیووا از کشورهای ثروتمند دنیا خواست واکسن کرونای بیشتری را اهدا کنند.

انتقاد از ندادن گواهی واکسیناسیون به افراد واکسینه شده با "اسپوتنیک وی" روسی در آلمان

بعد از حکم یک دادگاه اداری در کاسل آلمان مبنی بر اینکه به افراد واکسینه شده با اسپوتنیک وی نباید هیچ  گواهی واکسن  کرونایی داده شود "دیتر دهم"، از نمایندگان سابق حزب چپ آلمان در انتقاد از این تصمیم دادگاه اداری اعلام کرد که این حکم آشکارا اصل برابری را نقض می کند. این نماینده سابق چپ گرا که شاکی این پرونده است ، در ماه می در مسکو و در جولای در سن مارینو با واکسن روسی واکسینه شده بود و از اداره بهداشت منطقه فولدا در آلمان درخواست گواهی واکسیناسیون آلمانی کرده بود که به وی اعطا نشده بود. این منطقه آلمان به این دلیل که واکسن اسپوتنیک روسی به واکسن های تایید شده در این کشور تعلق ندارد این درخواست را رد کرده بود.

جدیدترین آمار کرونا در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه طی ۲۴ ساعت ۱,۱۳۸نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۵۰ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم طی ۲۴ ساعت ۳۵,۰۷۷نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۳۳ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در ایتالیا هم طی ۲۴ ساعت ۱,۶۱۲نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۳۷ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در اسپانیاهم طی ۲۴ ساعت ۱,۴۲۳نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۲۲ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به‌ حال در فرانسه ۷,۰۲۸,۱۹۷نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و ۱۱۶,۸۴۸نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون ۷,۹۳۴,۹۳۶نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۳۶,۹۸۶نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به‌ حال ۴,۶۸۳,۶۴۶نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۳۱,۰۶۸نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به‌ حال ۴,۹۶۵,۳۹۹ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۸۶,۵۲۷ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به‌ حال ۴,۲۶۴,۹۸۲نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۹۴,۳۴۲نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس