کد خبر 127274
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۲

مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران با تشریح طراحی و ساخت نیروگاه‌های برق خورشیدی خانگی، اعلام کرد: با استفاده از این نیروگاه‌ها مصرف برق مشترکان ماهانه 75 درصد کاهش می یابد.

به گزارش مشرق ،یوسف آرمودلی در گفتگو با مهر درباره جزئیات راه‌اندازی نیروگاه برق خورشیدی خانگی، گفت: در حال حاضر ساخت مولد بومی خورشیدی توسط مراکز علمی و با مشارکت سازندگان داخلی آغاز شده است.
مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران با اعلام اینکه با ساخت و راه اندازی این مولدهای خورشیدی در ساختمان‌های اداری و خانگی امکان 75 درصدی کاهش مصرف برق مشترکان فراهم می‌شود، تصریح کرد: بر این اساس به منظور توسعه ساخت این نیروگاه‌های خورشیدی خانگی یکسری بسته‌های حمایتی و تشویقی تعریف شده است.
 
این مقام مسئول با بیان اینکه منابع مالی این بسته‌های حمایتی از محل صرفه جویی در مصرف سوخت مایع نیروگاه‌های حرارتی تامین خواهد شد، اظهار داشت: در حال حاضر به طور متوسط سالانه 22 میلیارد لیتر سوخت مایع در نیروگاههای مصرف می‌شود که با توسعه نیروگاه‌های خورشیدی امکان صرفه‌جویی قابل توجه‌ای در این بخش وجود دارد.
 
وی با یادآوری اینکه مولدهای برق خورشیدی خانگی با ظرفیت تولید 1.5، 2، 5 و 20 کیلوولتی ساخته می‌شوند، بیان کرد: پیش بینی می شود ساخت بومی مولدهای برق خورشیدی 1.5 مگاواتی حداکثر در مدت 3 سال بومی سازی شود.
 
آرمودلی همچنین در خصوص روند ساخت بومی توربین‌های نیروگاه های تجدیدپذیر، تبیین کرد: در حال حاضر ساخت توربین 660 کیلوولتی بومی در داخل کشور انجام شده است.
 
مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران با اشاره به نصب و راه اندازی موفقیت آمیز توربین 660 کیلوولتی در نیروگاه‌های داخلی و حتی برخی از کشورهای همسایه، یادآور شد: پس از ساخت این توربین هم اکنون ساخت توربین بومی‌ با ظرفیت 10 تا کمتر از 660 کیلوولتی در دستور کار قرار گرفته است.
 
این مقام مسئول با بیان اینکه در برخی از نقاط کشور همچون استان خراسان ظرفیت‌های قابل توجه ای برای توسعه نیروگاه‌های بادی وجود دارد، گفت: در برخی از مناطق استان خراسان رضوی پتانسیل وزش 9 متر در ثانیه باد وجود دارد که با این پتانسیل امکان تولید سالانه 6 میلیون کیلو وات ساعت برق با یک توربین 6 مگاواتی فراهم می شود.
 
به گفته وی، با تولید 6 میلیون کیلووات ساعت برق حدود دو میلیون لیتر در مصرف فرآورده‌های نفتی همچون گازوئیل و نفت کوره صرفه جویی حاصل می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس