کد خبر 126414
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۵

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: غربی ها که بهار اسلامی و بهار عربی می گویند می خواهند ماجرا را ماجرای ناسیونالیستی بکنند اما اینکه بعضی ها در داخل می گویند اسم زیاد مهم نیست، درست نیست و اتفاقا بسیار اهمیت دارد و دیدیم که حضرت آقا روی این مسئله چندین بار تاکید ویژه ای داشتند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، حسین شریعتمداری شب گذشته در برنامه دیروز، امروز، فردا با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در حرم مطهر امام راحل و تاکید ایشان درخصوص خودشیفتگی مسئولان اظهار داشت: فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مورد دوری مسئولان از خودشگفتی و خودمحوری را باید با بخش های دیگر تفسیر کرد. "آقا" در ابتدا  از عزت ملی سخن گفتند و بعد عزت را خواست خدا دانستند و اشاره فرمودند که کسانی که عزت را فقط از آن خدا می دانند و خودشان را به خداوند می سپارند در حصار حصینی قرار می گیرند که از آفت ها در امان هستند.

وی با بیان اینکه حضرت امام بارها می فرمودند کاری نکنید که برخی تصور کنند پشت کتاب چیزی نوشته شده است ، گفت: معنی سخن امام این بود که از آن جاده و مسیر اصلی بیرون نروید. در صحبت ها و فرمایشات قبلی حضرت امام و فرمایشات آقا هست که از منیت دور شوید یعنی همواره بر دوری از منیت و خودبینی و خودشگفتی تاکید داشتند.

مدیرمسئول روزنامه کیهان با تاکید بر اینکه حضرت آقا فرمودند که این من، شیطان است یعنی وقتی که شما خودتان را دیدید، دنبال کسب محبوبیت و اشرافیت بودید معنی آن این است که دیگر از بستر اصلی بیرون رفته اید، گفت: یعنی در بستری که خداوند می پسندد و انقلاب اسلامی بر اساس این آموزه ها شکل گرفته دور شده اید.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: این چنین افرادی طبعا نمی توانند در جایگاه مسئول در جمهوری اسلامی ایران منشا خدمت باشند؛ به طور مثال اگر کسی ثروت را به خاطر محبوبیت خودش بخواهد طبعا معیارهایی را دنبال می کند که به محبوبیت خودش می انجامد گاهی وقت ها ممکن است آدم ها از این طریق در عین حال که به ظاهر دعوت به خدا می کنند، حتی دعوت به خودشان هم بکنند.

وی با اشاره به اینکه در طول انقلاب از این نمونه ها کم نداشتیم، گفت: این جور آدم ها اگر به مسیر خودشان ادامه بدهند که ما نمونه هایی از این قبیل را در طول 33 سال بعد از انقلاب دیدیم، خیلی زود از صحنه بیرون می افتند و یا توسط دشمن شکار می شوند که ما نمونه هایی از این شکارها را داریم. آقای جری آدامز یک مقاله در نیویورک تایمز داشت و حرف اصلی آن این بود افرادی که از برخی معیارهای مورد نظر امام و رهبری بیرون می آیند آمادگی این را دارند که به قطب های دیگری جذب بشوند. وی با صراحت می گوید که ما باید در پی شکار این گونه افراد باشیم و ما دیدیم که این گونه شکارها اتفاق افتاده است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان در خصوص تعیین حریم و حدود از سوی مسئولین برای عدم ورود به حوزه اشرافی گری که رهبر معظم انقلاب نیز در سخنانشان خودشان به آن اشاره داشتند، گفت:  زندگی اشرافی در اولین گام مسئول را از مردم دور می کند . همه تاکیدات این است و حضرت آقا هم می فرمایند که مسئولان زندگی شان از مردم عادی فراتر نرود حالا بعضی از آقایان مسئول می گویند که در حد متوسط باشد، در حد متوسط شاید هم قابل قبول باشد اگر چه ملاک این است که در حد و اندازه های توده های مردم باشد.

شریعتمداری در همین زمینه به ذکر مثالی پرداخت و افزود: مثلا فردی که در یک خانه اشرافی سکونت دارد که بعضا هستند و سکونت دارند، چنین آدمی چگونه می تواند درک کند یک خانواده محترم با عروس و دامادشان در دو اتاق محقر زندگی می کنند و یا مثلا یک نفر می آید و می بیند ساختمان های آن چنانی را که بالا می رود یعنی کوهی از بتن و آهن روی هم گذاشته می شود ولی یادش می افتد که می خواهد جلوی بالکن خانه اش یک نرده بزند که بچه یا نوه اش پایین نیفتد با مشکل روبرو است. این ها همان مصداق مرفه بی درد است یعنی وقتی حضرت آقا می فرمایند مرفهین بی درد، اصلا رفاه بی دردی می آورد، حضرت امیر هم می فرمایند هر جا که ثروت انبوهی است حتما در کنارش حقی ضایع شده است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان درپاسخ به سوالی سخنان رهبر انقلاب در مورد بیداری اسلامی و اصطلاحاتی که بعضی ها در مورد آن به کار می برند مانند بهار عربی و یا بیداری انسانی واینکه برخی تاکید دارند عناوینی که بر تحولات منطقه گذاشته می شود خیلی فرقی ندارد، اظهار داشت: تحولات منطقه سه ویژگی دارد که هویت آنها را نشان می دهد.

وی با تاکید بر اینکه وی‍ژگی اول  تمامی انقلاب های منطقه اسلامی بودن است ، گفت: یعنی از مساجد شروع می شود، با نمازهای جمعه شروع می شود، شعارهای الله اکبر و اسلام دین من است داده می شود لذا در اینکه اسلامی است تردیدی وجود ندارد.

شریعتمداری تصریح کرد: دومین ویژگی  انقلاب های منطقه این است که همه این انقلاب ها مردمی هستند یعنی یک قشر خاص مثلا قشر کارگان، دانشجویان، حقوق دانان، پزشکان، کشاورزان و ... جداگانه به میدان نیامده اند همه باهم آمدند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان خاطرنشان کرد:  سومین ویژگی این انقلاب ها این است که تمامی آنها ضد استکباری هستند یعنی همه علیه حاکمانی  مانند حسنی مبارک، بن علی، علی عبدالله صالح، قذافی است که دست نشانده قدرت های استکباری هستند.

وی ادامه داد:  این سه ویژگی دقیقا سه ویژگی انقلاب اسلامی ایران است، بنابراین آقای کارتر با عصبانیت می گوید آنچه که من امروز می شنوم برایم آشنا است همان صدایی است که در سال 1979 در ایران شنیدم.

شریعتمداری با تاکید بر اینکه نتانیاهو 5 خرداد 90 در نشستی در کنگره آمریکا می گوید من دفعه قبل که پشت این تریبون ایستادم نسبت به خطر هسته ای ایران توضیح دادم و هشدار دادم اما  امروز بعد از شش ماه درآن مورد حرفی ندارم حرف من این است می خواهم هشدار جدی بدهم که امروزه از تنگه خیبر در عربستان تا تنگه جبل الطارق در مراکش تحولی ایجاد شده که ما در ابتدا فکر می کردیم از نوع تحولات 1989 پراگ و برلین هست ولی امروزه به وضوح می بینیم که این تحولات دقیقا تحولات برخاسته و برگفته از تحولاتی است که در ایران 1979 اتفاق افتاده است؛ وی گفت که کسی اگر این تحولات را نبیند سر خود را در شن فرو برده است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان به ضرورت به کار بردن عنوان" بیداری اسلامی" اشاره کرد و گفت: در این که هویت این انقلابها اسلامی است تردیدی نیست . این نام بیداری اسلامی نشان دهنده ماهیت این انقلاب است امام در رفراندوم سال 1358 تاکید داشتند که جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد؛ برای اینکه این نام هویت می آورد و این هویت خودش پرچم است.

وی خاطرنشان کرد: غربی ها که بهار اسلامی و بهار عربی می گویند می خواهند ماجرا را ماجرای ناسیونالیستی بکنند اما اینکه بعضی ها در داخل می گویند اسم زیاد مهم نیست، درست نیست و اتفاقا بسیار اهمیت دارد و دیدیم که حضرت آقا روی این مسئله چندین بار تاکید ویژه ای داشتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس