کد خبر 125850
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۱

چاقی در بروز بیماری کبدی موثر است. «کبد چرب غیر الکلی» را می توان از طریق آزمایش خون و سونوگرافی تشخیص داد.

به گزارش مشرق، روزنامه لوفیگارو نوشت: پیامدهای چاقی بر سلامت انسان عمدتا بصورت دیابت یا پرفشاری خون بروز می کند. با این حال چاقی در نزدیک به سه چهارم از موارد آسیب کبدی موسوم به «کبد چرب غیر الکلی» که بر اثر تجمع تری گلیسرید در اطراف کبد ایجاد می شود نقش دارد.

خطر ابتلا به بیماری«کبد چرب غیر الکلی» با افزایش وزن تشدید می شود. این بیماری کبدی بسیار شایع است زیرا بیست تا سی درصد جمعیت چاق می توانند به آن مبتلا شوند.

بیماری کبد چرب غیر الکلی می تواند به تنهایی یا همراه با تورم منجر به بروز فیبروز ، سیروز کبدی (تشمع کبدی) و در نهایت سرطان کبد شود. این بیماری در صورتی سرعت می گیرد که فرد مبتلا به چاقی یا دیابت باشد.

تنها کاهش چربی خون می تواند روند این بیماری را کاهش دهد. بنابراین چاقی می تواند یکی از علل بروز سیروز کبدی باشد. «کبد چرب غیر الکلی» را می توان از طریق آزمایش خون و سونوگرافی تشخیص داد.

هم اکنون درمان خاصی برای متوقف کردن روند این بیماری بجز کاهش مصرف چربی و قند و افزایش تحرک وجود ندارد. پزشکان توصیه می کنند برای پیشگیری از خطر سیروز کبدی باید شیوه زندگی را تغییر داد ، بهتر و سالم تر خورد و بیشتر تحرک داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس