به گزارش مشرق، دکتر احمد رئیس السادات در مصاحبه با خبرنگار رادیو با بیان اینکه بر این اساس ، استفاده منظم از مکمل هایی مانند کندروتین سولفات و گلوکز آمین در این بیماران توصیه نمی شود، افزود: دارویی مانند استامینوفن ،داروهای ضد التهابی غیر کورتونی خوراکی و یا موضعی مانند دیکلوفناک، ناپروکسن و سلکسیب برای درمان درد آرتروز زانو در مراحل اولیه این بیماری تجویز و گاهی از داروهای مخدر خفیف مانند ترامادول و یا تزریقات کورتون داخل مفصلی نیز برای کاهش موقت درد و بهبود عملکرد استفاده می شود.
وی همچنین گفت: استفاده از داروهای ضد التهابی غیرکورتونی خوراکی در افراد مسن ، بیماران مزمن قلبی، عروقی و کلیوی و بیمارانی که سابقه خون ریزی معده و اثناعشر دارند باید با احتیاط باشد و در مواردی نیز که درمان های اولیه مؤثر نباشد از تزریق داخل مفصلی هیالورونات، دولوکستین و مخدرها استفاده خواهد شد .
دبیر علمی دومین هم اندیشی تازه های آرتروز زانو گفت: استفاده طولانی مدت از دستگاه های تحریک الکتریکی(TENS) و یا طب سوزنی در موارد درد مزمن متوسط تا شدید به ویژه وقتی بیماران به دلایل شخصی و یا بیماری های همراه امکان اعمال جراحی تعویض مفصل ندارند می تواند کمک کننده باشد.
رئیس السادات افزود: درمان های دستی همراه با ورزش ، انواع گرما درمانی ، تای چی و مداخلات روانی و اجتماعی از موارد دیگری است که می تواند بر اساس شرایط بیمار، در مبتلایان به آرتروز مفید باشد .
دومین هم اندیشی تازه های آرتروز زانو به همت انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران و همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، 25 خرداد در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهید مدرس تهران(سعادت آباد) برگزار خواهد شد.
نایب رئیس انجمن طب فیزیکی و توانبخشی گفت: مکمل های دارویی در درمان آرتروز نقشی ندارند و براساس آخرین تحقیقات در دنیا ، استفاده از آنها در این زمینه توصیه نمی شود.