کد خبر 1210852
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۶
مرغ نمایه

ابراهیم زارع با اشاره به اینکه ۶۵ درصد هزینه تولید در مرغداری‌ها مربوط به دان است، گفت: قیمت مرغ کشتار روز افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی داشته در حالی که حقوق جامعه کارگری امسال تنها ۳۶ درصد افزایش داشته.

به گزارش مشرق، مدیر کل توسعه بازرگانی داخلی کالاهای کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی، گفت: هیچ افزایش یا دو نرخی شدن در قیمت مرغ پذیرفته نیست و در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار ندارد.

ابراهیم زارع در جلسه کارگروه ساماندهی مرغ فارس افزود: بر قیمت ۱۷ هزار ۱۰۰ تومان برای مرغ زنده تحویل درب کشتارگاه به دو دلیل تاکید می‌شود، زیرا در تعیین این نرخ قیمت جوجه یک روزه بالاتر از ۴۲۰۰ تومان و نرخ دان بیش از نرخ اعلامی قبلی در نظر گرفته شده است.

او با اشاره به اینکه ۶۵ درصد هزینه تولید در مرغداری‌ها مربوط به دان است که آن را تامین می‌کنیم، اضافه کرد: نسبت به سال گذشته قیمت مرغ کشتار روز افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی داشته این در حالی است که حقوق جامعه کارگری امسال تنها ۳۶ درصد افزایش است از این رو به همین دلیل افزایش قیمتی مد نظر نیست.

بیشتر بخوانید:

باران نبارید، گوشت گران شد

به گفته زارع؛ در تعیین قیمت مرغ با در نظر گرفتن سود سرمایه گردش و هزینه استهلاک مرغداری ها، سود مرغدار نیز لحاظ شده است از این رو قیمت مذکور عادلانه است.

او با بیان اینکه با نوسان تولید قیمت جوجه نیز افزایش پیدا می‌کند، افزود: سال ۱۳۹۸ نیز مشکلاتی در تامین جوجه یک روزه پیش آمد از این رو وزارت جهاد کشاورزی برای اصلاح مسائل تلاش‌هایی کرده است که هم اکنون نیز جوجه‌های نژاد آرین به سرعت وارد چرخه تولید می‌شود.

این مقام مسئول ضمن ابراز امیدواری نسبت به کاهش وابستگی در تامین بودجه یک روزه، افزود: جوجه ریزی در مرغداری‌های کشور، فروردین امسال نسبت به اسفند سال قبل با ۱۷ میلیون قطعه افزایش به ۱۲۴ میلیون قطعه رسیده است که این افزایش تقاضا ناشی از دلایل مختلف خصوصا التهاب‌های بازار طبیعی است؛ با آماده شدن زیر ساخت‌های لازم میزان جوجه ریزی در کشور به ۱۳۰ میلیون قطعه در ماه خواهد رسید.

بیشتر بخوانید:

قاچاق جوجه یک روزه؛معضل جدید قیمت مرغ

مدیر کل توسعه بازرگانی داخلی کالاهای کشاورزی در معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: تولید مرغ در استان فارس به اندازه کافی است و رقم بسیار خوبی آماده عرضه به بازار است، اما نیاز به همگرایی بیشتری در بین متولیان تولید و عرضه است.

به گفته زارع؛ باید حضور همزمان جهاد کشاورزی و سازمان صمت در کشتارگاه بیش از پیش باشد تا به طور کامل عرضه مرغ رصد و قیمت‌ها در کنترل باشد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در تولید مرغ جای هیچ نگرانی نیست، گفت: امیدواریم استان فارس علاوه بر تامین نیاز خود نقش پشتیبانی از نیاز دیگر استان‌ها را که از قبل بر عهده داشته است کماکان ادامه دهد.

نظارت بر توزیع مرغ بر عهده صمت است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: نظارت بر توزیع مرغ بعد از کشتارگاه‌ها بر عهده این سازمان است از این رو بازرسان به صورت ویژه برخی از ماشین‌ها را ردیابی می‌کنند.

حمیدرضا ایزدی اضافه کرد: بازرسان سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی به صورت دائم در کشتارگاه‌ها حضور دارند و به شکل تصادفی هم به فروشگاه‌ها مراجعه می‌کنند، گفت: میزان مرغ دریافتی از کشتارگاه‌ها راست آزمایی و با کنترل فاکتورها رعایت قیمت مصوب نیز بررسی می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با اشاره عزم جدی این سازمان در تنظیم بازار، افزود: به این منظور خودروها و نیروهای این سازمان در اختیار واحد معاونت بازرسی قرار گرفت.

ایزدی با بیان اینکه فروردین امسال ۱۹۵ پرونده تخلف و در سه ماه آخر سال گذشته ۱۷۵ پرونده تخلف برای صنوف در فارس تشکیل شده است، افزود: در چند روز اخیر عرضه مرغ زیاد شده و قطعا اگر به همین روند پیش برویم بازار به ثبات خیلی خوبی می‌رسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با بیان اینکه هر اقدامی برای بهبود شرایط شهروندان انجام شود در مقابل عظمت مردم کوچک است، تاکید کرد که باید با هم افزایی نارسایی‌ها را برطرف کرد.

ظفر افشون، با بیان اینکه همه دستگاه‌های ذی مدخل در تولید، توزیع، حمل و نظارت بر توزیع مرغ به نسبت توان خود در این ایام زحمت کشیدند، افزود: سازمان جهاد کشاورزی در این شرایط سخت و بازار متلاطم حمایت، هدایت و نظارت برتولید مرغ و سازمان صمت نظارت بر توزیع را برعهده دارند. دامپزشکی با تلاش شبانه روزی، بسیج اصناف با همکاری خالصانه و اتاق اصناف نیز با نظارت کمک کرده‌اند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۲۳:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
    0 0
    دوستی دارم که مرغ داری دارد. او میگفت مافیایی در گیلان هست که جوجه و دان را به مرغداری ها میدهد و برای پرورش جوجه ها اجرت میپردازد. و اگر کسی بخواهد جوجه ریزی کند یا دان با او نمی دهند و یا جوجه یک روزه و یا هنگام خرید مرغ ها را نمیخرند. کسی هست این موضوع را پیگیر شود ؟
  • عبدالله مومن IR ۲۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
    0 1
    کودتای ایجاد قحطی آمریکایی به دست دولت غربگدا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس