کد خبر 120612
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۵

دانشجويان پزشكي در آينده قادر خواهند بود كالبد شكافي را با استفاده از بدن‌هاي مصنوعي پرينت گرفته شده توسط فناوري پرينت سه بعدي تجربه كنند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، يكي از دغدغه‌هاي اصلي در دانشكده‌هاي پزشكي، تهيه اجساد براي انجام كالبد شكافي و استفاده در كلاس‌هاي آناتومي دانشجويان است، اما محققان اميدوارند با توسعه هرچه بيشتر فناوري پرينت سه بعدي بتوانند اندام مصنوعي بدن انسان را با اين فناوري توليد كنند.

با فناوري پرينت سه بعدي مي توان طيف گسترده‌اي از آناتومي بدن انسان شامل عضلات، استخوان‌ها و حتي اندام را توليد كرد و پزشكي مدرن با ورود اين فناوري شاهد تحول عظيمي خواهد بود.

اگرچه اندام پرينت گرفته شده بافتهاي بيولوژيكي واقعي نيستند، اما شامل موادي هستند كه بطور فيزيكي مي‌توانند وضعيت گوشت يا استخوان واقعي را شبيه‌سازي كنند.



موفقيت در ساخت اندام مصنوعي بدن با فناوري پرينت سه بعدي شامل استخوان، عضله، پوست و رگ‌هاي خوني مي‌تواند هزينه‌ آموزش‌هاي پزشكي و نياز به اجساد انساني و حيواني را كاهش دهد.

همچنين از اين اندام مصنوعي مي‌توان براي انجام تصوير برداري‌هاي پزشكي شامل سي تي اسكن يا MRI‌ استفاده كرد كه مي‌تواند به پزشكان براي بررسي دقيق اندام قبل از اعمال جراحي كمك كند.

محققان در حال آزمايش سلول‌هاي خوني مصنوعي و استخوان توليد شده با فناوري پرينت سه بعدي هستند و تحقيقات زيادي در اين زمينه بايد صورت گيرد.

مركز تحقيقات ارتش آمريكا، براي توسعه فناوري پرينت سه بعدي، 60 ميليون دلار بودجه در نظر گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس