به گزارش مشرق، نتايج آزمايش ها نشان مي دهد، ترکيبي به نام «دياليل سولفيد» نه تنها از «اريترومايسين» و «سيپروفلوکساسين»، ۲ نوع آنتي بيوتيک قوي تر است بلکه در کمترين زمان تاثير خود را مي گذارد.
با کشف اين خاصيت مي توان آمار مسموميت غذايي کامپيلوباکتر ناشي از گوشت خام را کاهش داد.
به گفته محققان، سير باکتري هاي بيماري زا را در محيط و مواد غذايي کاهش مي دهد.
«کامپيلوباکتر» شايع ترين علت مسموميت غذايي باکتريايي در جهان است و علايم آن شامل اسهال، شکم درد، تب و گرفتگي عضله مي باشد.
منبع: خراسان
محققان معتقدند ماده اصلي موجود در سير براي مقابله با مسموميت غذايي، قوي تر از ۲ نوع آنتي بيوتيک رايج است.